Acum sa fiu eu prost informata, dar nu exista pe langa orice maternitate judeteana (deci si in Ploiesti) cate un Centru de Planificare Familiala?? Acolo stiu ca se fac astfel de analize. Sau (de ce nu?) in maternitate. Te prezinti la Urgente si de acolo cum te duce imaginatia (la prezentat problema ca scopul sa fie efectuarea analizelor)
Cu riscul de a fi prea indiscreta o sa pun intrebarea:Tu vrei sa fii sau sa nu fii insarcinata? Ca sa stim si noi ce sa facem:Sa facem rugaciuni sa nu fi insarcinata sau matanii sa fii insarcinata
.
Sper ca nu te-am suparat prea tare. Si hai sa-ti rasund si eu la intrebare.Pe mine da, m-au deranjat sanii in perioada de inceput a sarcinii.
Hello tuturor, cel mai bine este intr-adevar sa faci un test de sarcina. Pe mine m-au durut sanii f tare inca inainte de a-mi intarzia ciclu, si inca vreo doua lui dupa, mi-au si crescut f mult, cred ca din cauza asta. era o altfel de durere, simteam o presiune in ei tot timpul si de dormit pe burta cum dormeam de obicei nici nu mai putea fi vorba.
Sa ne spui si noua rezultatul testului,
Silvi si bebe Alain
Eu zic sa iti iei un test de sarcina daca vrei sa vezi exact ce si cum. Nu e durerea de san cel mai sigur semn ca esti insarcinata sau nu.
Nana Motoc
Fotografii cu noi
Eu mi-am facut un singur test. A iesit pozitiv. Nu aveam nici un simptom. Nu-mi venea sa cred ca sunt insarcinata. Dupa cateva zile m-am dus la ecograf sa stiu sigur daca sunt. S-a confirmat si acolo ca sunt insarcinata. Bucuria a fost mare.
Ildi si Daria