contraceptia efecte secundare

contraceptia efecte secundare | Autor: rozina

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor. Ma puteti ajuta? sa va spun in mare despre ce este vorba. Am fost casatorita 6 ani anul trecut m-am despartit de el era un om vilent inca nu am terminat divortul sunt la al doilea proces de divort primul l-am pierdut din cauza avocatei mele si acum ma tine cu tot felul de inventi nu sa prezentat niciodata mai tarziu va spun mai multe. Am plecat din Rom si aici am cunoscut un barbat minunat sunt tare fericita cu el, am problema insa cu contraceptia in ultimele 2 saptamani cand eram acasa am mers la un cabinet de plenig familial pentru un contol pt. ca eu nu stiu sigur daca pot face copii vreau foarte mult sa am dar nu in momentul acesta pr. ca nu sunt intro sitatie tocmai buna din cauza fostuli va spun ca nu stiu daca pot face copii pt ca 2 ani jumate cu fostul sot nu m-am protejat si nu am ramas insarcinata, la cabinet insa nu mi-au facut analize ci mi-au dat anticonceptionale''Rigevidon 21+7, le folosesc din febroarie in perioada urmatoare ma intorc acasa pr terminarea procesului prezenta obligatorie si stau pana imi schimb si actele cca 3 luni. Este problema daca le intrerup? daca nu este la cat timp trebuie sa reincep cu ele inainte de a ma intalni cu prietenul meu? mai am o intrebare mi-au crescut sani este cumva de la ele?. Va multumesc anticipat, va pup sa aveti o zi buna. O intrebare scurta cum este vremea acasa si cate grade sunt afara? va pup.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Te deranjeaza k ti-au crescut sanii ? Glumesc... da, de la pilule cresc si ar trebui sa iei si in greutate.

Din moment ce tu inteleg k vrei bb, de ce iei pilule ? Ma rog... nu, nu e nici o problema dak renunti la ele, e chiar indicat dak vrei un copil.

Parerea mea este sa schimbi si medicul!

A, legat de vreme: in Bucuresti e soare, cald, vreo 18-20 de grade.

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rozina spune:

multumesc Raza de Soare, nu, nu ma deranjeaz ma mira vreau mult dar cam peste 1 jum 2 ani.Multumesc pt vreme aici 5min soare 5 min ploua sunt 8 grade afara. Te pup numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by rozina
vreau mult dar cam peste 1 jum 2 ani.

Atunci...mergi la medic (altul !) si explica-i faptul k 2 ani n-ai ramas insarcinata, dar k altcineva ti-a dat pilule. Nu vad de ce le iei dak bb n-a venit. Sa iei pilule dar sa nu stii dak poti avea bb...

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Nu este problema daca intrerupi pastilele pt cateva luni. Le poti relua apoi asa cum scrie pe prospect.

Dar eu nu m-as baza pe faptul ca daca nu ai ramas gravida cu fostul nu ramai nici acum. In fond e nevoie de 2 pt a face un copil si poate ca problema nu este la tine si poti ramane insarcinata cu actualul, nu? Asa ca daca daca nu vrei sa ramai insarcinata, projeaza-te. Dar de ce nu incercati prezervativul? Este mai "moral" si nu are efecte secundare.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

rozina in romania se mai practica sa-ti dea pastile si sa nu-ti faca analizele.nu esti singura si eu am patit la fel,apoi am schimbat medicul,am gasit o tanti foarte draguta care mereu avea timp sa-mi raspunda la intrebari si mi-a dat niste pastile,tri-regol de la care nu am avut probleme.

tot ea m-a sfatuit sa renunt cu 8-10 luni inainte de a face un bebe la ele,sa foloesc alte metode,pt a-si reveni organismul.asa am facut dar nu am ramas insarcinata imediat,ci a mai trecut ceva vreme.

daca le intrerupi nu este nici o problema,iar daca vrei sa le reiei(ca nu am prea inteles daca vrei sau nu...) o faci dupa indicatiile medicului.

orcim iti recomand sa-ti schimbi doctorul si sa consulti altul,vb cu el si sigur se va rezolva situatia.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rozina spune:

nu vreau sa risc sa raman acum insarcinata. Nu este singurul medic pe care il incerc si decat unul a fost foarte bun primul meu medic dar a esit la pensiedupe acea nu am avut nici un altul care sa ma asculte si sa imi spuna ce vreau sa stiu. Ma-m gandit ca este posibil sa aibe fostul meu sot probleme de fertilitate nu eu dar pana voi gasi un dr. bun nu pot risca acum o sarcina de aceea cu prezervativul nu merge el nu eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

rozina atunci nu este nici o problema sa le intrerupi si sa le reiei,asa cum am mai scris si eu si fetele.
iar cand va doriti bebe,le intrerupi cateva luni,si apoi dai bataie!

chiar acum ma uit la o emisiune pe nemti unde o tanara a luat pastile,a uitat cica una si a ramas insarcinata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

carolinah, asa din pura curiozitate, de ce spui tu ca e mai "moral" prezervativul?

Fetelor, ce analize se fac pentru a determina ce tip de anticonceptionale ti se potrivesc? Ca eu am schimbat deja vreo cativa medici si nici unul nu mi-a facut analize. M-au intrebat doar una-alta (ciclu-perioada,abundenta,si alte asemeni). Si de la ambele tipuri am o tensiune in sani cu 10 zile inainte sa le termin de ma ia gaia...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput