Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 12
Simo74 spune:
Mifloricico sar'mana ca te gandesti la mine. Sper ca la noapte sa nu-l apuce iar damblaua si sa doarma frumos, asa cum stie el
Bianca eu ii dau Baby Drink. Un pliculet la 100 ml, ca sa nu se constipe. Fac un biberon o data si pe urma ii dau din el cate putin, cand are chef. Il pastrez in camera, la temperatura camerei ![]()
locca spune:
Ioana, pe noi poti conta duminica in parc, daca mai vrea si Miruna of course
. Partida de pipaieli cred ca dupa paste daca o sa mai fie valabila invitatia.
Si eu cred ca e importanta socializarea de la varste mici mici si de-aia insist pe chestia asta (nu poate sa mi-o scoata cineva decat cu clestele din cap).
Mi-a intrat si mai adanc de cand l-am vazut ca "se rusineaza" asa la straini. Stiu ca e o faza, dar pe de alta parte ma gandesc ca daca e expus mai des mai multor persoane, de preferat de varsta lui sau pe-acolo, o sa treaca mai usor.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Ioana, pe noi poti conta duminica in parc, daca mai vrea si Miruna of course
. Partida de pipaieli cred ca dupa paste daca o sa mai fie valabila invitatia.
Si eu cred ca e importanta socializarea de la varste mici mici si de-aia insist pe chestia asta (nu poate sa mi-o scoata cineva decat cu clestele din cap).
Mi-a intrat si mai adanc de cand l-am vazut ca "se rusineaza" asa la straini. Stiu ca e o faza, dar pe de alta parte ma gandesc ca daca e expus mai des mai multor persoane, de preferat de varsta lui sau pe-acolo, o sa treaca mai usor.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
Carmi spune:
Salutare !
Mifloricika, am avut si azi

, asa ca te invit la o ´bulgareala´...
Ioana, am inteles, o sa ma prezint frumos si elegant![]()
Felicitari pentru progresele Mirunei !
Nanadana, explica-mi te rog EXACT cum faci tu branzica din lapte praf. Incercat azi, iesit un fel de balega...
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05)
BiuMil spune:
merci simo, plecam la drum la sfarsitul saptamanii si as vrea sa luam si niste ceai la noi, ca sa ne mai hidratam.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
nanadana spune:
Carmi pun 150ml apa pe foc dupa ce sa incalzit adaug 5 masuri de lapte praf amestec un pic si il pun iarasi pe foc ,cind incepe sa se unfle storc deasupra zeama de la un sfert de lamiie ,o mai las un pic sa fiarba ,dupa care pun compozitia in strecuratoare de ceai si o las sa se strecoare
,da intreadevar iese mai moale ,dar nu ca o balega ,ceva mai tare ![]()
poze
godzila spune:
Gabirama hai nu-ti fie teama ca suntem aici la nevoie.
Ioana ne inviti la pipaieli cu Mirunica?
Daca se preteaza colegii la cort, cu mare placere ii invit la Vata, ca mai e de asteptat cu pensionul. Dar lasand gluma la o parte pt. 80 de persoane cred ca trebuie sa te orientezi catre un Hotel.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Meme1 spune:
Salutare fetelor,
iar am luat o pauza mare de tot la scris dar pur si simplu nu apuc eu sa citesc la viteza cu care scrieti voi...iar din cititul meu in diagonala nu raman cu mare lucru...asa ca raspunsuri...pana ma gandesc la ele...sunt deja depasite...
noi suntem bine, un pic pe ganduri ca Andrei al meu nu prea ia in greutate desi mananca bine si mai ales cereale pe baza de orez ca am observat ca ii plac tare mult...Pe de alta parte, eu am fost slabanoaga tare cat am fost bebe, asa ca daca imi seamana...n-am ce face..
Vineri cred ca mergem si noi la vaccinul de 6 luni. Am fost la doctorita de familie sa ma ia in evidenta pentru bebe2, dar inca nu am primit programarea de la maternitate pt echo...mai asteptam sa vedem cand o sa vina..In alta ordine de idei, doctorita de familie e si ea insarcinata si o sa nasca prin iunie probabil, asteapta gemeni... asa ca nu stiu daca va reveni la serviciu pana in toamna cand as naste eu...
Referitor la jucarii improvizate, o alta idee e tot o sticla goala de 0.5l de plastic si in ea introduse cateva paste fainoase de genul farfalle sau cele gen tubulet....ca fac galagie si la bebei le place..numai sa aveti grija ca sticla sa fie bine uscata la interior ca altfel patiti ca mine, s-au inmuiat pastele fainoase si s-au lipit pe interiorul sticlei...
N-am mai apucat sa ma uit pe poze, le-am vizionat in treacat pe cele de la intalnire din parc ...si tare mult mi-au placut...poate la vara ajungem si noi sa ne cunoastem cu ceilalti bebelusi si mamici...Asa mamici si bebici frumosi toti laolalta...mai rar...
Noi stam la socrii in Drumul Taberei asa ca pe perioada cat vom stationa in Bucuresti vom iesi probabil prin Moghioros la plimbarica. Nu vrem sa stam prea mult in Bucuresti totusi din motive de tantareala la greu...cu toate ca stam la curte eu n-am mai pomenit asa ceva...roiuri de tantari si cu toate spiralele de fum si cu toate pastilele e imposibil sa scapi de ei. Macar la Constanta nu sunt..asa ca speram sa plecam cat de repede posibil la mare la ai mei...A, dar nu v-am zis cand venim in tara...probabil undeva la sfarsitului lunii iulie si vom sta pana la sfarsitul lunii august.
Acuma...socrela mea si-a exprimat dorinta de a avea grija de un bebel pentru perioada urmatoare...daca stiti pe cineva interesat/interesata.. spuneti-mi si mie va rog frumos...experienta nu are cine stie ca sotul meu e singurul copil si nici alti nepoti/nepoate de varsta mica nu sunt in familie decat in partea mea de rude dar nu au avut cine stie ce contact...dar invata repede...zic eu...si apoi...acum au si nepot asa ca le-ar prinde bine ceva experienta.
Pentru asta...multumiri anticipate...
Acuma...ca uitam ceva important...stiti pe cineva care sa inchirieze patut pt bebe pt o perioada de circa o luna la vara? Ca parca nu am vrea sa cumparam patut si in Ro si nici sa il caram de aici cu noi pe cel pe care il avem nu ne vine, ca are totusi 12 sau 14 kg...
Fetele care mai doriti BabyE, am primit si noi setul complet de 19DVD-uri + 1CD asa ca suntem disponibili pentru cine doreste...fie acum prin posta fie la vara cand venim noi in tara. Fetele din strainataturi de asemenea...
In rest toate bine,
iar am scris un carnat de mesaj si sper sa nu il pierd taman acum,
Va pupic,
Meme