Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

M-am trezit dimineata, l-am luat in brate pe Petrut care gangurea de zor, deschid jaluzelele si mai sa cad din picioare : NINGE !
Ninge si s-au depus vreo 3 cm pe masini, copaci.
Saptamana trecuta a fost cald ca vara, femeile erau imbracate in matase, duminica la malul oceanului erau copii desculti, cu galetusa din dotare, construiau castele, etc.

Aseara Petrut s-a rostogolit de pe spate pe burta ca sa ajunga la o jucarie noua. Chiar atunci il filmam si ne-a placut ca am surprins clipa. In 2 min. a repetat figura, deci de acum stie. Se tine foarte bine pe picioarele lui, dar nu-l las mai mult de cateva secunde. Saptamana viitoare avem controlul de 6 luni si sunt curiasa daca tot pe curba de 97% e cocotat. Cred ca are peste 9,5kg. Nu mai are obrajii tari ca piatra, nici burtica, desi mananca la fel de mult, dar nu ma nelinistesc, voi ziceati ca de acum iau mai putin in greutate lunar.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Iar sint in comitetu' de organizare a summerfest-ului din firma. Daca stiti un loc frumos, mare sau munte, cu capacitate de cazat 80 de oameni, nu foarte scump, astept idei. (Vera, cum stai cu Apusenii?)

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Diana

Ma duc sa beau o cafea ,ca mor de somn si piticul meu nu vrea sa doarma deloc

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pupezelor din Tei, eu stau pe opanez, prima dupa zambilelor, asa ca daca vreti sa mergem in trei la plimbare ma anuntati, cel mai incantat va fi Vlad cu 2 fete frumoase langa el.

Sunt obosita la creieri!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Sa va spun cu ce se mai joaca Petrut : o sticla de plastic de 500ml umpluta cu putin suc colorat. E fascinat cum se plimba lichidul incoace si incolo, linge capacul, linge fundul sticlei si tot asa.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

diana, multumesc de idee, ma duc si eu sa-i colorez niste apa mirunei (ca sticla de apa de 0.5 l e printre jucariile preferate).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

revin cu intrebarea...ce fel de ceai preparati la bb si cat si unde il pastrati?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

ioana, un loc fain e hotel diana de langa manastirea smbata au si site hoteldiana.ro, cu niste vile anexate- dar 80 de oameni nu cred ca incap decat cate 2 in camere-oricum ei erau in extindere ultima data cand am fost; merita sa pui o intrebare

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mary, felicitari pentru dimensiuni si pentru performante!!!

Ramona, vreau sa fac si eu un tablou, poate in cincinalul asta voi reusi! Dar cred ca va trece ceva timp! Interesant cuprinsul!
Karmenutza, maine poimaine se va ridica si Ioana! Sa vezi atunci c-o sa vrea doar in fundulet sau in picioare direct si-o sa tanjesti dupa zilele linistite de leneveala!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Simo, iti doresc somn usor la noapte!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput