Sezatoarea canadiana (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Neatza!
Ira, sucurile V8 sunt bune la faptul ca sunt fff bune, se pricepe camarada Sofie
Si in rest astia slabii obsedati sa nu se ingrase ma enerveaza :p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Ah, dar cum sa mai cante Sibin la tambal pe coastele mele daca pun sunculite, bey ?

Nici macar nu mi-am facut poze de slaba, ar trebui sa-mi fac un oracol de hamintiri pentru cand m-oi face batoza.

Oh, doamneeeeeee, sa va spun una. Ma dusei zilele trecute la Walmart sa-mi fac aprovizionarea de creme. Mi-am cumparat 2 creme de corp, printre care si una Neutrogena, care mi s-a parut mie ca arata cool. N-am dat prea mare importanta faptului ca scrie pe ea summer glow...

Bun.

Aseara ii fac baie Sofiei, si cum ea dupa baie isi alege creme de la mine sa se faca frumoasa, pune mana pe crema asta, ne ungem una pe alta, bla bla.

Cand ma trezesc azi de dimineata, simt ca pute.

Da' rau !!!

Ma uit in stanga, ma uit in dreapta, Sibin era la bucatarie, deci mirosul de sconcs in putrefactie era inexplicabil.

putea in continuare

bun. Ma duc la bucatarie, imi torn cafeluta, suculetul, al naibii miros imi era in nas.

caut in cosu' de gunoi, in wc, deschid geamu'....ma mai linistesc un pic...

inchid geamu. Putea iar.

- Sibin, zic, o fi murit vreun vecin, sa sunam dara la 911, ca asa nu se mai poa'

Sibin, calm ca de obicei, totodata avantajat de deviatia lui de sept (nu miroase nika niciodata, explicabil de ce se enerveaza cand cheltui atatia bani pe parfumuri)..

-Draga mea, linisteste-te, nu simt nimic in cel mai rau caz e un soarece mort, nu ai de ce sa te temi (am uitat sa va spun ca atunci cand sunt panicata, ultima persoana careia tre sa ma adresez e Sibin, ca are un dar de anti-psiholog...de ma ia cu ganduri de podu' Jacques - Cartier, nu alta...)

Bun.

Pleaca Sibin cu Sofie la gradi, (imbracata de el, care nu remarca niciodata nimic)

eu incep sa strang prin casa dupa cele 2 uragane. La un moment dat ma uit la mana : Palma mea era neagra. Ma mai uit odata : Tot neagra. Ma duc sa ma spal : Surprinzator de neagra.

O duc la nas, sconcsul fu descoperit : mana mea.

Copiii lu' mama, v-ati dat seama déjà, cred,
ca Sofia mea azi e la gradi un "copil gri" de la crema autobronzanta Neutrogena si ca pute ca un sconcs ?

Ce ma fac eu acum, aveti ceva sugestii ?

Cred ca educatoarele o sa-mi faca capul patrat deseara.

Vreau sa va zic ca ma spal de 3 ore pe palma si tot neagra sunt.

Parc-am curatat o tona de nuci verzi, asa arat.

Diseara ii fac poza Sofiei si-o pun la album, sa radeti si voi...

Valeleu, ce inconstienta crasa.

Sofie - 3 ani

Mergi la inceput

Neagra ca si cum ai fost la mare sau neagra ca tabla din clasa?
Zi si mie care e smekeria cu cremele astea sa imi iau si eu.

Mergi la inceput

Neagra cam ca un indian suche care-a facut plaja vreo 2 saptamani la mare la ora 12 ziua fara crema de protectie.

Am avut inspiratie ca nu i-am dat pe fata...
Of doamneeeeeeeee, am niste super draci, daca face cancer de la crema aia de kkt ?

Fi-mi-ar ...

Sofie - 3 ani

Mergi la inceput

Fii serioasa, decoloreaz-o si gata. Nu se face cancer de la nimic daca e numai o data.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Llaura

Fii serioasa, decoloreaz-o si gata.

Ierea sa zic una, da' ce-i Sofia mé, cearceaf, fata de masa ? Daca nu merge cu Tide sa incerc cu clor ?

Deci crema aia e un fel de n-ar mai fi de colorant de pélé permanent, care nu se ia decat cu timpu'....celebra reteta.

Si se da cu ea ca sa se innegreasca pielea ca si cand ai fi fost la plaja. Nu vreau sa-mi imaginez cum e Sofie acum, ca mai mult s-a dat ea decat am dat-o eu, deci e absolut neuniform, cred ca o sa am copil in dungi.

Crema era absolut alba, oameni buni, si mirosea frumooossssss...inainte sa fie aplicata.....dupa cateva ore incep reactiile chimice si pute.....ah ce draci am !

Sofie - 3 ani

Mergi la inceput

O nu, dar ma gandeam ca iese la spalat, cu apa bineinteles. Nu cred ca au dress code la gradinita oricum, iese pana la urma, si oricum nu iese mai repede daca te agiti.
Auzi da tu te-ai dat pe fatza? ai ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ira, m-ai terminat:)); s-ar putea sa vina Sofie acasa si sa-ti spuna ce cool a fost ea azi colorata la gradinita si cum au invidiat-o restul fetitelor;
ange, nu i-am aratat in mod expres lui Tudor niciodata, nici in casa nu i-am spus, el a tras cu ochiul la mine cind butonam;

cind ati planificat intilneala- sper sa ajungem si noi, dar numai daca-i CALD ca eu m-am saturat de dirdiala pe afara, si sport de incalzire nu mai practic in afara sahului :))

p.s. am o lucrare la un kkt de curs de modelizarea proceselor de afaceri pe care stau de cind m-am trezit si in afara a mii de draci n-am reusit nimik sa fac...nu se mai termina scoala asta in veci

http://community.webshots.com/user/montrealpoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

Ica,

in situatia asta, eu as alege certificatul in contab.profesionala, filiera CGA;

fetelor cu copii de scoala,

cum va descurcati voi vara? eu l-am inscris pe Tudor la un camp de jour, costa ingrozitor de mult: 550cad# patru saptamani, plus 75 cad inscrierea+ serviciul de garda 8cad/zi; si raman descoperita o luna, pentru care am gasit un alt camp unde costa...180cad#saptamana, adica 1500#doua luni...imi vine sa cint ; din Romania, exclus sa am pe cine aduce...bona ma costa cam tot atit, si nu mai e educativa la 6 ani...;

http://community.webshots.com/user/montrealpoze

Nu stiu unde locuiesti tu, dar la mine in Rive Sud sunt campuri organizate de viile si costa incomparabil mai putin. De ex,acum 2 ani m-a costat toata vara (mai putin vacanta constructorilor) ptr 2 copiii in jur de 600$ si o saptamina i-am trimis in sleep away camp (tabara noastra) la munte , doar sapt aia m-a costat 350ptr amindoi. Si eu ii dadeam inainte la campul scolii si saream de o mie de dolari, asta fara activitati. De facut faceau acelasi lucru in ambele parti, o zi pe saptamina aveau sortie si in rest prin parcul scolii, piscina de cartier.
Incearca sa intre pe viile de montreal si cauta la info -loisir.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Ira, ce-am ras cu crema ta si copilul in dungi...

Maine sa-i tineti pumnii lui Lili, se duce la neurochirurg sa discute ce trebuie facut cu Mark.

Si eu cat gradinita pentru fi-miu si nu gasesc, nu stiu ce ma fac, pleaca mama si parca vad ca-mi consum zilele mele de concediu stranse cu truda pe vacanta de vara.

Michelle, m-am hotarat sa incerc reteta ta cu zahar si lamaie, sa vad ce iese ca-s tare curioasa.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput