Sezatoarea canadiana (44)
Raspunsuri - Pagina 10
Ira spune:
Nelia, merci, mami, dar si asa ca praji aia tre' sa-mi dau doctoratul in aragaze, ca si asa sunt gaura neagra in ale bucatariei...
Donia, stii cum e ? Vine monstrul langa patul nostru si zice ritmic : hîîiîîîîîîî, deschide ochii, hîîîîîîîîîî, deschide ochii, hîîîîî, deschide ochii, etc, etc, pana cand iti vine sa te urci pe pereti. Mureaaaaaam de oboseala in sesiune, imi picau ochii-n gura, insa cine-mi deschidea ochii cu degetele ? Ma tragea de gene, efectiv. E dulce rau.
Laura, Ana, depilare placuta, girls. Io mi-s mai comoda, lama sa traiasca. O viata am, nu vreau s-o pierd in chinuri cu smulsuri, arsuri si alte belele.
Caroline, frumos afara, ai ? Mi-au inghetat dintii in forma de ranjet azi de dimineata cand am iesit din casa. Nici usa de la masina nu am putut-o dezlipi usor....Mais c'est ça le Canada, je suposse.
Si acum, o replica mai veche de-a Sofiei, daca am mai scris-o mii de scuzoaie, da' mi-am adus-o aminte azi cu conjointul si am ras cu lacrimi :
Tati nervos :
-Sofia, pune-ti mai repede pantalonii, trage bluza pe cap, imbraca-te instantaneu !
(fie vorba-ntre noi, nu-s de unde scoate bulgaru' cuvintele astea-n romana, pronunta instantaneu intr-un mod f cool.)
Sofia, nervoasa, si cu un deget avertizator in sus catre tati :
-Tati, tu esti instantaneeeeeeu !
Sofie - 3 ani
Cricor spune:
Laura, pentru procura: O scrie el in romana si se duce la orice "public notary"si o semneaza acolo ca sa-i autentifice semnatura. Cand se duce la notar, sa aiba un act cu poza la el. Eu tocmai am facut o procura sambata trecuta, deci informatie e verificata recent. Trebuie sa coste maxim 30CAD, eu am gasit o unguroaica cu 10 CAD.
Eu pe aici n-am vazut ceara de care zici tu. Poate fetele care lucreaza in downtown unde umbla lumea buna, ca la mine la Panga unde lucrez nu s-a auzit si nici prin cartier, ca-s mai multi mosi si magazinele au marfa "seniors oriented".
Nici eu nu folosesc cuptorul cu microunde, l-am facut cadou cand s-a mascut copilul, ca stiam sigur ca n-o sa ma abtin sa-l folosesc. La momentul respectv am citit o gramada despre asta si-ti venea sa arunci cuptorul cu microunde pe geam direct. Din ce-mi mai amitesc, microundele alea spar molecula de lapte (sa zicem) si eu cu mintea mea de inginer m-am gandit ca asta nu-i OK. Eu m-am obisnuit fara cuptor si nu mi se pare incomod sa incalzesc mancare pe aragaz sau in cuptor.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
Ira spune:
Fetele, Dana, scuze ca am uitat sa va raspund de cuptorul cu microunde....
Deci nu stiu nimic in plus fata de ce scrie in presa...saunt sute de articole pe net...
insa nu vreau sa risc cu Sofia, sunt paranoica de-a binelea cand vine vorba de cancer, pur si simplu am fobie de boala asta
cand ti-e lumea mai draga citesti de tumori pe creer, de leucemii, de doamne-iarta-ma ce mai stiu eu cancere...in fine
mi-am facut si eu 2 papanicolau in toamna de frica, ca sa va dati seama de paranoia mea,,,
nu e dovedit 100 %, dar nu vreau sa risc, atata tot. Stiu ca e f comod sa ai microunde, dar tot pe motivul asta am renuntat si la folia de aluminiu, nu mananc jamais junk food, nu béu, nu fumez (decat una mica, la party-uri)
asta e, mi se pare ca avem o viata prea frumoasa si prea scurta, ca sa ne-o mai imputinam si noi...
Va imbratisez cu drag !
Sofie - 3 ani
mimitete spune:
quote:
Originally posted by Ira
Fetele, Dana, scuze ca am uitat sa va raspund de cuptorul cu microunde....
Deci nu stiu nimic in plus fata de ce scrie in presa...saunt sute de articole pe net...
....
nu e dovedit 100 %, dar nu vreau sa risc, atata tot. Stiu ca e f comod sa ai microunde, dar tot pe motivul asta am renuntat si la folia de aluminiu, nu mananc jamais junk food, nu béu, nu fumez (decat una mica, la party-uri)
asta e, mi se pare ca avem o viata prea frumoasa si prea scurta, ca sa ne-o mai imputinam si noi...
Va imbratisez cu drag !
Sofie - 3 ani
Ira, stii tu cum e, suma viciilor este constanta asa ca daca nu bei, nu fumezi, nu junk food...
Cit despre cuptorul cu microunde, eu inca n-am vazut nici un studiu care sa ma convinga si n-am auzit de nici unul care sa explice ca taie molecula, eu stiam ca "agita moleculele de apa din alimente". Asta e ca ala cu margarina care depinzind de an si de fazele lunii cind face cancer cind dimpotriva se recomanda
Caroline, sincere condoleante.
Numai bine,
Mihaela
Llaura spune:
quote:
Originally posted by Cricor
Laura, pentru procura: O scrie el in romana si se duce la orice "public notary"si o semneaza acolo ca sa-i autentifice semnatura.
Cricor, multumesc tare mult. Dar el organul romanesc nu protesteaza cand vede autentificarea notarului canadian? si el notarul canadian nu e interesat de continutul hartiei? adica trebuie sa o scrie si in engleza sau numai in romana? Iti multumesc inca o data.
Ceara aia nu e din magazine de lume buna, sunt magazine cica pt saloane dar au marfa ieftina balsam de par 1 dolar, sampon 2, in fine daca n-o fi exact aia sper sa aiba un corespondent local, nu am fost aici niciodata la cosmeticiana la epilat, e destul de scump.
Ira, tu si cu barbatu-meu sunteti americani de origine romana, draga, numai americancele se rad pe picioare, bafta ta daca poti, la mine se face blanitza.
PS. A nu se intelege ca barbatu-meu se rade pe picioare :-)
Ira spune:
quote:
Originally posted by mimitete
Ira, stii tu cum e, suma viciilor este constanta asa ca daca nu bei, nu fumezi, nu junk food...
Numai bine,
Mihaela
Aolio, ma apuc de SAQ de maine,
cross my heart.
Nu de alta, da' ca sa n-o iau in alta directie...
Sofie - 3 ani
clau07 spune:
quote:
Originally posted by Llaura
Uite:
http://www.adiscountbeauty.com/page42.html
Toate felurile de ceara de la GiGi beauty supply mi se par foarte bune, si cele pt microunde sunt si cat de cat comode. Eu folosesc si pt axila, musteti, etc. E una verde (cred ca ar tb sa fie pt brazilian), verde (are ceva anestezic in ea) si nu doare deloc, are o lotiune in cutie cu care te dai inainte si practic ceara se lipeste numai acolo unde te-ai dat cu lotiunea, deci e curata.
Cele care iti ajung sa te faci o data de sus pana jos sunt cam $15-17; cele pt zone mai restranse sunt cam $7.
O sa imi para tare rau de ea daca nu o mai gasesc, dar sper sa fie macar pe net.
Laura,
Eu folosesc ceara de epilat "Softepil" (sugar wax enriched with aloe). O incozesc in microunde si apoi o indepartez cu o banda de material( speciala pentru epilat). Eu nu sunt prea sensibila la piele si pentru mine este suficient de buna. A fost vreo 10 dolari. Nu stiu daca se gaseste marca care o folosesti tu, dar sigur poti sa ti-o procuri pe internet.
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.
Ira spune:
quote:
Ira, tu si cu barbatu-meu sunteti americani de origine romana, draga, numai americancele se rad pe picioare, bafta ta daca poti, la mine se face blanitza.PS. A nu se intelege ca barbatu-meu se rade pe picioare :-)
Blanitza e mit de publicitate ascunsa a cosmeticiencelor, beeeeey
Adicatelea cum, se indeseste genetica, or what ???
Pup la conjointu', da' daca nu se rade pe chishere de ce l-ai introdus in ecuatie ?
Sofie - 3 ani
Llaura spune:
Conjointul meu are o istorie lunga la acest capitol, cu care ma enerveaza.
Nu stie nici un suflet de roman acolo si merge la biserica romaneasca si o tanti ii zice teic a sit si el raspunde in engleza, parca sarumana ma cheama cutarica nu putea sa zica. Il trimit la Inviere, am zis.
Ira spune:
quote:
Conjointul meu are o istorie lunga la acest capitol, cu care ma enerveaza.
Nu stie nici un suflet de roman acolo si merge la biserica romaneasca si o tanti ii zice teic a sit si el raspunde in engleza, parca sarumana ma cheama cutarica nu putea sa zica. Il trimit la Inviere, am zis.
Si cu cruuuuucea ta
pazeeeeeeeeeeeste
pre conjointu' taaaaaaaaaau
Yo tre' sa teic a sit ?
Sofie - 3 ani