Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -119

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

quote:
Originally posted by Mishulina

quote:
Originally posted by iepurila

Surioara nu am mai stat la calculatorul de acasa...... de nu mai stiu cand.
Dar de ce nu indraznesti? Ca BUBU e cuminte!!!!

Da dar eu nu cu Bubu m-am conversat ultima data,pe altcineva am stresat cu cat imi e de dor de tine.....Asa ca daca mai ai ocazia sa intri TU striga-ma!

Ina

Mai mai, dau bataita la fata. Cum adica ai stresat? Mi-a spus intr-o seara ca m-ai cautat. Dar chiar nu parea deloc stresat. Din contra, mi-a facut instant loc sa stau de vorba cu tine (el care nu-l dezlipesti de joculetele lui- E SINGURUL MOD DE RELAXARE...sau nu...). Dar tu nu mai erai.

Da te gasesc eu pana la urma. Ca simt ca ai multe de povestit.

Multi pupici din Moldova

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Ingerasha sarumana de incurajari si aprecieri. Esti o dulce. Si eu ma gandesc la endometru. Dar fiind prima luna de stimulare din viata mea, m-am gandit sa acord un pic de credit Dr care nu mi-a facut decat bine pana in acest moment.

In functie de cum va evolua in zilele urmatoare endometrul, il voi intreba si de estrofem.

Multi pupici

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Lachi intalnirea de azi inca mai e valabila nu?
Gasim noi unde sa ne adapostim de ploaie.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

bubuleana, simonette, piccaflor, ingeras26a: multumesc pentru sustinere si pentru cuvintele frumoase.
Tocmai am venti de la spital, am facut inseminarea si... direct la servici. Nu ma mai agit. Ce o fi, o fi:)

Va pup si va doresc un weekend placut si cat mai productiv.
Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

bety: mi-a facut placere sa te cunosc si personal. Iti tin pumnii sa reusesti in ceea ce ti-ai propus.

Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Adhnana tin pumnii sa fie cu noroc!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micam spune:

Am si eu (iar) o intrebare la voi. Sper sa ma puteti ajuta desi nu scriu atat de des aici pe forum(dar va citesc zilnic toate mesajele). Am postat intrebarea si la alt subiect (pacientele dr.Tutunaru). Problema mea este: mi s-a dat sa fac pregnyl duminca la ora 8.00 dimineata urmand ca in aceeasi zi seara - contact sexual.Luni pauza si marti iar contact sexual. Nelamurirea mea este ca am citit aici pe forum ca , CS trebuie la 36 de ore de la injectia cu pregnyl. Eu fac pauza exact cand teoretic s-ar sparge foliculii, nu? Voi ce ziceti?
Va pup pe toate si multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

micam eu as presta in locul tau luni seara si marti seara si tot asa ... sa nu pierd momentul. Nu neapara ttre sa treaca 36 de ore ... se poate sparge si mai repede. Bafta.
iepurila te tzuca fata ... dar ia te rog mumos ceva pentru endometrul ala ... ca daca ai luat clomifen ... sigur il ataca. Ceva gen MACA, sau estromfen ... sau vezi tu ce, plizzzz.

In rest .... -ici la toate endometristele mele dragi.

Miro9+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Lachi n-o sa pot sa mai intru pe net pana cand plec la intalnire. Nr. meu este 0745.145.262

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

Multumesc mult de incurajari fetele. Nu stiu ce sa mai zic mi-a mai trecut optimismul. Au inceput cateva picaturele maro f. deschis, f.f. putin, dar inca nu mi-a venit. Iau si utrogestan 1/zi seara, posibil sa fie de la el sa nu lase CM sa vina, nu prea stiu ce sa zic, am mari emotii...
Va si va doresc un sfarsit de saptamana placut.

Mergi la inceput