Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -119
Raspunsuri - Pagina 12

megbeng spune:
ok, uite ca va tin la curent: cuvantul care descrie perfect situatia mea este...DEREGLARE...ATATA TOT! temperatura mea bazala e 36.5 (va reamintesc deci ultimele 3 zile: 36.3 ; 36.7 ; 36.5 (azi)...e clar ca organismul meu, fost ceas elvetian e nitel contrariat de schimbari, fiid prima luna dupa antibebe...in mod clar intarzierea mea e una benigna, fara sperante de ochisori..
hai sa gasim pe altcineva sa facem galerie, ca mie este absolut inutil, e doar energie risipita! astept z.1 a CM, sa o iau frumusel de la capat, sperand ca luna asta voi functiona si eu...decent..
va pup pe absolut toate!
azi nu prea o sa mai intru, merg la targul de turism si apoi la ziua soacra-mii....
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Liana30 spune:
megbeng io pana nu vaz rosu in fatza ochilor ..tot mai sper..."La multi ani socrelei!!!"
oanabbb lasa mama..foloseste..foloseste ca io nu cer drepturi
"Nimic nu-i imposibil!"

melutzica spune:
megbeng,eu inca mai sper pt tine pana nu vin...sanse sunt o gramada
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Madana spune:
megbeng eu tin pumnii stransi sa fie .
Lachi sper ca esti ok, nu ai dat nici un semn ieri, si de teama ca nu ai aflat de contramanadarea intalnirii, am fost ieri in parculet si am asteptat cateva minute.
Mishulina fata scumpa, ca s-a gandit sa-mi dea mesaj pe telefon.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

felicia_ spune:
Slaba miscare in weeck-end! Hai sa va aduc pe pagina intai!
Megbeng, poata-poate... nu se stie niciodata, nu? Eu sper si dupa ce imivine... zic ca o fi peste sarcina...
Poze1Poze2

megbeng spune:
finalul zilei nr 2 de intarziere...sa vad cat mi-o fi TB maine..nu simt nimic in burtica, cum ca mi-ar veni, desi azi dupa ce am umblat o gramada pe la targul de turism m-a durut in zona ovarului drept...TOT ce ma intereseaza e sa fiu sanatoasa si daca e o sarcina sa fie la locul ei
sotul meu , dimineatza: "ba, da ce tzatzoasa esti, sigur nu esti gravi?"
simptomele se mentin, oricum
va pup si va iubesc pe absolut toate!!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

megbeng spune:
incepe z 3 de intarziere la mine....TB 36.6...pot sa spun ca astept mai degraba sa-mi vina CM si sa o iau de la capt cu prestarile, decat sa fiu prinsa in angoasele astea si in unele ganduri negre...sincer nu am chef de nici un test de sarcina, nimic..nici de pipi nici de sange...poate-mi fac direct programare la dr la sfarsitul sapt viitoare, inca nu stiu
sa aveti o zi cu mult soare, asa cum e in bucuresti!