Endometru,ovulatie,monitorizari si gravidute -119

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Miro si eu tzuc fata back.
Zici tu sa combin hormonii sintetici cu ceva naturiste? (ma refer la MACA)?
Si estromfen-ul asta de ce nu imi aduce nici un rezultat la cautarea pe Google?

Pupicei

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Iepu mic si drag ... nu le combini ... tu iei acu sintetice ... dupa ziua 9-a nu mai iei ... lasi sa treaca vre-o 2 zile si te apuci de MACA ... pe care o poti lua si dupa ovulatie ... este pt endometru.
De estromfen ... am zis asa la repezeala ... nu stiu exact cum se numeste chestia aia ce se ia pentru a combate efectele negative pe care le da clomifenul endometrului.

FETELOR!!! zic bine? estromfen este? Help-uiti un iepurash mic ... ca sa vada si ala mare de vine peste cateva saptamani.

Miro9+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Liana30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

quote:
Originally posted by Mirona

Iepu mic si drag ... nu le combini ... tu iei acu sintetice ... dupa ziua 9-a nu mai iei ... lasi sa treaca vre-o 2 zile si te apuci de MACA ... pe care o poti lua si dupa ovulatie ... este pt endometru.
De estromfen ... am zis asa la repezeala ... nu stiu exact cum se numeste chestia aia ce se ia pentru a combate efectele negative pe care le da clomifenul endometrului.

FETELOR!!! zic bine? estromfen este? Help-uiti un iepurash mic ... ca sa vada si ala mare de vine peste cateva saptamani.

Miro9+
am o nepotica talentata

Sarumana sefa! Sa traiti! acu am inteles si asa o sa fac. Ca MACA am in casa. Ii mai dau lui sosu din cand in cand.
Si fetele chiar as vrea sa-mi spuneti ce mai stiti voi pt ingrosarea endometrului.

Va pupic

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Fetelor cu care trebiua sa ne intalnim azi in Cismigiu!
Eu nu am sa pot veni,e prea urat afara si frig,la mine in cartier ploua si pe mine umezeala "ma ucide" (la burta ).Am vorbit si cu Megbeng,nici ea nu va putea ajunge ca e cu masina la "Service". I-am trimis Madanei un SMS iar de Lachi nu stiu nimic ca n-a intrat azi pe forum...
Asa ca propun sa ne intalnim alta data (intr-o zi cu soare ) ca sa putem povesti pe indelete!
ok?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa va aduc pe pag.1

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Pup toate fetele mele dragi si va doresc un week-end superrrrr;
Ete ca se schimba roata ;la mine aici e super fain si caldut si soareeeeee si la voi polua;ei hai ca va dau din vremea buna de la mine acum
Numai bine la toate si spor la facut bebei

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

ingerasule;iti tin si eu pumnii sa fie cu ochisorii;si daca acum nu a iesti nimic dupa un concediu asa de superrrr atunci zau ca nu stiu cand

Mergi la inceput

Adhana,multa multa bafta si sa fie cu noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

meluleeeeeeee te pusi cu tot cu soare

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput