Oscillococcinum la bb de 9 luni?

Oscillococcinum la bb de 9 luni? | Autor: pisi_ella

Link direct la acest mesaj

Buna! Se poate da Oscillo la bb de 9 luni? In ce cantitate? Are niste mucisori, nu e ceva grav. Cat sa-i dau?

Va multumesc!

_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Da. O fiola pe saptamana, cred, dar mai bine intrebi un dr in privinta dozajului

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu i-am dat, un fund de capacel in fiecare luni.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Eu i-am dat de la 6 luni, cate o doza pe saptamana, dizolvata in laptic. Respecti dozele din prospect.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Multumesc! I-am dat o doza intreaga! Sper sa se vada rezultatele...Nu are ceva grav...doar mucisori...dar sper sa treaca repede, sa nu se complice.

_Ella, Emma & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Daca este racit copilul ,trebuie sa ii administrezi cate una pe zi la aceasta varsta in 2 reprize pana ii trece raceala . Preventiv , pt intarirea organismului trebuie sa ia o fiola pe saptamana in aceeasi zi [ de ex daca incepi luni tot lunea urm si tot asa] si ca sa isi faca mai bine efectul ,dat la aceeasi ora [ de ex daca incepi luni la 12 , lunea urm tot la 12 ar trebui sa ii adm oscillo] . Mi-a spus-o un pediatru . Oscillo se ia ininte de masa cu fix o jumatate de ora , sau dupa ce a mancat cu fix o ora . Pare o gluma ,dar nu este si multor mamici nu li se explica aceste lucruri si tind sa dea banii de pomana pe aceste remedii homeopate .

Claudiasi puiul ei Tomita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Aa si am uitat sa iti zic sa intrebi totusi si un medic si sa nu ii dai nimic din auzite .Eu de ex am citit aici pe forum despre un medicament naturist pt imunitatea org si m-am dus la medicul copilului meu si l-am intrebat daca i-l pot administra si eu , cat timp s.m.d .

Claudiasi puiul ei Tomita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

fetita mea ia oscilo(la sfatul medicului)de la 2 luni,odata pe saptamana(profilactic)iar acu are 8 luni.cand era bolnavioara ii dadeam o doza iar dupa 4 ore inca una.daca nu trece mergi la doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

SUNT MAMICA DACA IAI DAT DE AL 2 LUNI TOT A FOST RACITA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

buna! Multumim! E mult mai bine bb. Ii mai dai si azi una. Nu e ff racit, are doar muci. Oricum...nu cred ca strica! Nu are efecte adverse medicamentul asta! Fetitei i-am dat de la 1 an, tin minte...sau chiar mai devreme..11 luni parca....1 doza/sapt preventiv sau 1/zi cand era racita...timp de 3-4 zile. Dr noastra recomanda cu incredere tratamentele homeopate. La Emma au functionat ff bine si Oscillo, si Echinaceea. E ff sanatoasa si, cand raceste (f rar), face forme usoare.

_Ella, Emma & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

monica-tre sa recunosc ca nu a avut intotdeauna efect

Mergi la inceput