Bebelusi de iulie-august 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Anis, Iulia in septembrie facea un anisor, deci am prins iunie, iuli si august -3 luni in care am lasat-o fara pampers! adica... am cumparat 10 ciorapei de bumbac si cam tot atatia chilotei de bumbac, desigur, ... fata trebuia sa se simta uda si sa o deranjeze, ca altfel, in pampers, chiar le place caldurica de la pisu! ... si pac! o schimbam daca nu apucam sa o pun pe olita! dar am notat orele la care facea! si incet si-a facut un program! e drept ca am avut in camera un tarc tot asa mare! mai rabla ca acesta dar avea saltea care se putea uda si se stergea si dezinfecta rapid!
la inceput se uda de multe ori apoi in aprox 2 saptamani, nu mai spalam de zor la ciorapei si chilotei! nu e neaparat sa tina cineva cont de sfatul meu... la mine asa a fost perfect! doar cand mergeam undeva mai luam pampers... in perioada in care se invata sa faca la olita e bine sa plece mai multe zile de acasa!
unii zic ca uda prin casa, cum umbla si iulia toata casa! nu e chiar asa! nu fac atata pisu! si nu curge ca din robinet!

oare ai priceput ceva? eu am inca restanta mare la somn!
la 7 luni i-am dat castronelul si linguritza! la 10 luni papa singura ...dar aveam spanac peste tot in jurul ei!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Anis, ce dopuri? vezi sa nu se inece! eventual daca sunt de la pet, da-i sticuta mica cu dopul bine strans! e periculos... nu mi-o lua in nume de rau... a patit-o prietena cu baiatul ei!

Ella2000

Mergi la inceput

"...e bine sa NU plece de acasa mai multe zile!"... am mancat si eu un cuvant! sorry

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ella mi se pare f logic ce ai zis ,referitor la olita.Ti-am salvat mesajul in PC, si am sa ma inspir de la tine mai incolo.

Dopuri de alea mari de ICe teA..n-are cum sa le inghita,isi freaca gingia de ele, de aia ii plac asa tare.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

la noi e un soare superb ... pe mai tarzior! am sarit in carucior! pupici!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cuscra pai si asta tot cu lacrimi plange de zici ca l-a muscat musca tete.

Ella sunt pe aici numai ca nu am mai avut timp s aintru pe DC. Am facut curatenie generala si ne pregatim s aplecam cam peste o saptamana din nou la munte si atunci chiar ca nu ma mai vedeti decat prin toamna din nou . Sper sa va fie dor de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Buna dimineata la toata lumea!!

La multi ani si multe luni bebelusilor nascuti astazi!!

Mihnea, BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!Mic, dar voinic!!!

Medeea, esti o dulcica, si fratiorul tau la fel...sa fiti sanatosi si sa cresteti mari sa va bucurati parinitii

Anis, la partea cu muscatul subscriu si eu...am vantati de la muscaturile Edutzului...Mai nou incepe sa ma manance de mana de la umar si ajunge pana la degete, ca sa nu uite ceva face asta dus-intors de vreo 2 ori...

Simona,multumesc de urare...imi merge bine de tot...numai ca materia la care invat nu prea imi place si nu am tragere de inima

Diana, spor la invatat si tie, ca vad ca suntem colege de "suferinta"..tu esti in perioada partialelor?

Cine mai e la toceala de pe aici?Andre_ea, Irda?Oricum, spor la invatat cu anticipatie celor care au examene in perioada asta...Vad ca la mine s-au combinat cu dintii Iedutului..pe de o parte e bine ca nu prea dorm noaptea si am mai mult timp...

La mine zice si mama si tata in egala masura....si oricum, vorba vostra, cred ca e din cauza ca ne vede pe amandoi tot timpul...

As vrea sa mearga de-a busliea dar nu cred ca am vreo sansa..merge deja tinut de manute si tentative de mers de-a busilea nu are deloc...oricum e caraghios rau, mai ales cand se opreste din mers si topaie...

Dede, cat e canita aia?Daca e scumpa tare am sa raman cu vrutul...La naiba, am aceeasi problema ca si Anis, nu reusesc..I-am luat una de la Primii pasi si aia de la Farlin si s-ar parea ca nu le place, pe nici una!!

Probleme cu carutul eu nu am avut, nici inainte cu ladoul...il luam frumos de doua toarte, il ridicam pe sus si gata...desi ma injuram ca am luat unu atat de greu...a fost o perioada de vreo dou luni in care nu a mers liftul deloc...in ham nu puteam sa il port ca era foarte micut...Acum e un carut sport in folosinta si pot sa il pliez, cobor cu piticul in brate...Ideea e ca se poate cobora cu usurinta si cu bebe in el, e foarte usor...propiu-zis e doar greutatea Edutzului la care mai pun 2 kg carutul...cu exagerarile de rigoare...

Irda, am vazut preturi adevarate pe toate site-urile..noi avem un faimos "no name" luat din Big Berceni, care rezista super bine...Pe cel dinainte l-am avut "cadou"de la nasii nostri..isi facuse norma si pana atunci..mai plimbase vreo doi bebelusi, de asta a iesit din uz...hihi...

Cuscra, mersi frumos de urare...i-am aratat mamei mele cenora frumoasa am!

Va las, fug la facultate si dupa aia in par sa mai tocesc ...O zi buna tuturor

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele mele!

La multe luni inainte dulcineei mele Emma Andreea, sa cresti mare scumpa mea si sa fi sanatoasa!

Multumesc pentru urari dragelor, si doresc si eu gastii de astazi, multe luni inainte si sa fiti sanatosi!

De ce insist atata cu sanatatea?! pentru ca Emma are nasucul cu mucisori, stranuta si ii curge un ochi. Asta da aniversare de 8 luni
Cel putin voi retine usor cand a fost prima raceala din viata ei

In rest toate bune pe la noi, are in jur de 8.500 si 71 cm, mananca si nu prea, prefera mult fructele, iaurtul si grisul cu lapte, in schimb legumele le cam fenteaza, carnita am inceput sa ii dau bucatele mici, si le mesteca de zor.
Peste i-am dat sambata de "Dezlegare la peste", tot asa ii bagam in gurita bucatele mici si a fost tare incantata.

San bea numai seara si dimineata si normal noaptea cand se mai trezeste, ba o data, ba de 3 ori... depinde - nu stiu de ce depinde, de toanele ei...

Vorbeste muuulte, de ma doare capul, acolo pe limba ei, nu spune nici un cuvant "romanesc" doar bababab aaabbaaa buubaa aaaaaa foarte subtire si chiuie tare plus multe alte sunete.
Face cu manuta "pa-pa", stie de "apa", de "tata" si "mama". Ii place sa ii cant, da din cap si din picioare, parca ar dansa cand aude muzica.

Sta in fundulet, pe burta inca e pozitia ei preferata, se taraste foarte usor, isi baga un piciorus sub ea si se taraste ca soldatii , speram ca in cateva saptamani sa se ridice in 4 labe si sa o ia din loc.

Un dinte de sus i-a spart sambata gingia si cel de al doilea e pe drum. Deci acuma are 3 dinti si unul pe vine.

Ma gandesc sa o intarc pana plecam in Romania, imi facusem planul sa incep de sambata, dar daca se mentine raceala o mai aman pana ii trece.
Planul meu ar fi sa ii inlocuiesc in prima saptamana masa de seara de la 20.00 cu lapte praf, apoi vad in timpul noptii daca se mai trezeste ii dau san si dimineata la 6.00 tot san... apoi sper eu sa nu se mai trezeasca noaptea si o inlocuiesc apoi tot asa treptat pe cea de dimineata.
Acuma sa vad si eu cum o fi, ca degeaba imi fac eu planul, daca galusca mea are alte preferinte.
Oricum va tin la curent cu evolutia intarcarii, cand ma apuc de ea.

Rusii au gasit drumul la mine, dupa fix 6 saptamani , asa cum spuneam in ultimul mesaj, eu ma jucam cu calculele cand vine barza, ca unda verde inca nu am dat le BB2 , oricum chiar daca e sa raman gravida acuma, suntem foarte fericiti, ca BB2 il vrem sa fie cat mai repede.

M-am insirat cat un cearsaf.

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Monica, felicitari lui Mihnea mergaretul-strengarel Bravo lui, sa te tii peste o luna o ia la fuga in parc, parca il si vad

Joker, bafta la examene!

Anis, si Emma mananca la 4 ore ziua. Am incercat sa ii dau la 3 ore dar nu vrea, plus ca ea mananca solide si eu nu ii mai dau lapte in completare, si asta de foarte mult timp. Si vad ca rezista si 4 ore sa nu manance.
Si la fel ca tine ii mai dau si eu bucatele de fructe sau morcov crud si roade la ele foarte bine. Ii mai dau bisuiti si pesmeciori special pt bebelusi, tot pentru dinti sa roada.

Cu canita chiar aseara am citit in Dr. Spock ca sa pui in ea cativa ml de apa/lapte/suc ce ii place ei mai mult si sa o lasi sa se joace cu ea, si ai sa vezi ca cica o sa incerce sa o muste, sa suga din ea... acuma vezi si tu cum face Ingrid. Cred ca ideea asta ti-a dat-o si Ema-nu-ela daca nu ma insel.

Irda, Dede am vazut fetitele vostre, dulci foc. Ce a crescut Daria!! sta singurica in picioruse, si ce semne arata ea acolo cu degetelul?
Iar Medeea mi-a placut cum se rostogolea si "alerga" dupa masinute si reviste, parca e un bulgaras. Si ce mai pot adauga e ca e la fel de "pletoasa" ca Emma mea

Diana, am vazut ca te tii de sotii , neastamparata mica.

Mamini, din cate imi amintesc parca ai ajuns in Romania deja, asa-i? Concediu placut si multumim ca ne-ai scris despre Irinuca si Ioana, pupici de la noi si distractie placuta la Brasov!!

Va pupam pe toti va dorim o zi buna, cu soare si tot ce va doriti!

Fug sa mananca si eu ceva pana nu face mandra ochi ca apoi o luam de la capat

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi si din ultimele zile!!!
Felicitari voinicului Mihnea pentru primii pasi!!!

N-am mai intrat cateva zile pt ca m-am simtit ingrozitor de rau.Am avut o cadere de calciu de nu puteam sa ma tin pe picioare.Apoi gastrita mea care-mi da de furca primavara...Credeam ca nu-mi mai revin.Dar azi sunt bine in sfarsit!

Nu mi-a raspuns nimeni si mie de ce ati refuzat vaccinul de la 7 luni?Ca eu i l-am facut.Nu stiam nimic de rau!Care-i faza?

De 2 zile Dani a inceput sa manance mai bine masa de pranz la care facea fite.Numai ca asta noapte a fost tare marait.A trebuit sa-l iau in pat cu mine.Cred ca dintisorii aia care nu-i mai ies odata ca nu mai pooot!!!Si-s trei care vor sa iasa odata

Am pus si noi poze in 2 albume.Dani 6-7 luni si Dani 7-8 luni

Va uram vizionare placuta daca aveti placerea!!!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput