Nasici de 2006 !
Raspunsuri - Pagina 6
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
mersi raza...
Cu multa placere! Le tineti la voi si cand mergeti cu nasii la biserica, dupa nunta, intrebi preotul cum e mai bine, dar te sfatuiesc sa iei o bucata din lum. acasa si cand aveti o problema, sa o aprinzi si sa te rogi.
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
elyanne spune:
Cu lumanarile eu stiu asa:
De la restaurant le iau mirii. Le duc acasa. Si cand ii scot nasii la biserica se duc cu lumanarile. Se taie fiecare lumanare in 2 si jumate sin fiecare se opreste la biserica, jumate le iau mirii acasa. E bine sa fie aprinse in casa atunci cand apar probleme intre cei doi (cum e bine sa aprizi lumanarea de botez a copilului atunci cand este bolnavior). Astea le stiu de la o sotie de preot.
Cu stisu' lumnarilor de grinsa... la fel ca si cu datu' copilului de grinda... sunt doar obiceiuri... habar n-am ce inseamna... si n-au legatura cu biserica. Cine vrea sa le respecte, le respecta, cine nu, nu...
Eu m-am chinuit sa tai lumanrile in 2 (defapt, doar una) si aveau la mijloc, dupa o anumita portiune, lemn in loc de fitil, ca sa stea drepte si vara cand e cald. Am vorbit cu preoteasa si a ramas sa ducem la biserica doar o lumanare si sa pastram noi una.
Ce ramane la biseric stiu ca se topeste.
Cam asta ar fii... ce stiu eu.
Moira spune:
quote:
Originally posted by Mara76
Moira, ala e pretul cu totul inclus, nu? Adica material, etc.
Ursuletul, daca tie iti sta bine in rochia aia si chiar iti place, eu zic sa ti-o iei. Nu cred ca o mireasa poate fi eclipsata de cineva.
Mara,
Este pretul pentru tot (material, tulle, balene etc.). Ma duc maine sa vad ce preturi si modele mai au.
Moira
Carmen_Marieta spune:
multumesc elyanne, o sa vb cu preoitul. oricum eu doream sa pastrez din lumanare, asa ca se rezolva...
Mara76 spune:
quote:
Originally posted by Moira
[Este pretul pentru tot (material, tulle, balene etc.). Ma duc maine sa vad ce preturi si modele mai au.
Mie imi plac hainele lor, in special costumele, cum pica. Sa-mi spui si mie, te rog, ce afli.
Moira spune:
Buna fetele,
Mara, si mie imi plac hainele lor, mai ales colectia noua. Ideea este ca tipele astea care fac rochiile de seara au altelierul la YOKKO, insa pot face orice model iti trece prin cap. Mie imi place ca sunt tinere si au idei. Din pacate, sunt cam aglomerate.
Sambata nu am putut ajunge la Yokko din motive de curatenie generala, insa azi nu mai pierd ocazia.
Vineri am fost insa la un atelier pe Lipscani sau pe acolo pe undeva, pe langa care treceam si nu dadeam doi bani pe el. La recomandarea unei prietene, am intrat si am vazut niste rochii de seara faine, care se fac la comanda iar pretul era de 4.500.000 lei.
Moira
elyanne spune:
Mi-am loat rochita de la Yokko
Sunt f. incantata despre ea ... mai mi-am luat si o chestie peste, ca o fii nunta-n iunie, dar nu se stie... si, ca sa mearga rochita la pantofi, chiar trebuia sa iau sacoul (sau ce-o fii)... pt. ca rochia e prea decoltata pt. pantofi... asa ca trebuia sa aleg intre sacou si alte incaltari si alta geanta
Aici sunt pozele... sper sa va placa... n-am gasit bordo, asa ca am luat culoarea untului... de care m-am indragostit ... Dar merge f. bine cu pantofii si geanta bordo... buchetul o sa fie cu floricele crem si grena... o sa-mi iau, cel mai probabil, niste bijuterii bordo... Abia astept...
Mara76 spune:
elyanne, super frumoasa rochita ta!!! Si mie imi place combinatia bordeaux-crem. Sa o porti sanatoasa si sa pui si poze cu tine in rochita, ca altfel se pune in valoare.
Eu as vrea sa mai slabesc putin si apoi sa incep sa caut activ rochie sau sa-mi fac, eventual la Yokko...
elyanne spune:
O sa fac si cu rochita pe mine... promit... Aseara am facut repede-repede asa cum era... Cand am pozele, va anunt.
Eu nu aveam ce sa astept cu rochia asta, legat de slabit, pt. ca mie nu-mi venea o marime mai mica din cauza pipetului (cu ca as avea cine stie ce sani), dar mi s-a latit pieptul de cand am fost gravida... si nu se inchidea fermoarul.. si daca s-ar fi inchis, m-ar fi tinut ... asa ca am luat-o de acum, chiar daca mai vreau sa slabesc...