Nasici de 2006 !

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Am si eu o intrebare pentru nasicile din Ardeal: care sunt indatoririle nasilor acolo? Va rog din suflet care stiti sa-mi raspundeti ca sunt total pe dinafara si mai sunt 3 saptamani pana la nunta!

Multumesc si va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eh, rochita mea...e din tafta si paitele si strasurile sunt aplicate manual, e facuta la croitoreasa dupa un model al meu. Bijuteriile au foat luat de la TRIALFA. Rochia de cununie e cumparata din afara.
Dar anul acesta tot nu stiu ce rochita sa imi fac...ma eclipseaza propria-mi rochita de anul trecut..:)

quote:
Originally posted by balkina

Blanca000 sunt absolut fascinata de rochia ta de nasa! Din ce material e facuta? Unde ai facut-o? Si bijuurile de unde le-ai luat?
Rochia de la cununie a fost facuta si ea? Daca nu, de unde ai cumparat-o?

Mersi anticipat de raspunsuri.

Lucrurile marunte sunt cele care ac cu adevarat viata fericita....

Poze Nunta

Pana facem 1 an...
http://daisyPath.com/ani/070603/0/1/+10/2

Nunta noastra
Nasi de cununie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Nasici, ce faceti? Ati plecat in concediu? Haideti fetelor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Am pus cateva poze la semnatura, nu sunt multe, dar mie imi plac mult.
Revin cand voi avea mai multe, si cu mirii.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Liliana, ati fost asa de frumosi... iar poza in care sotul tau te saruta pe frunte m-a topit cu totul!

Dar detalii de la nunta, cum a fost, sfaturi pentru noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare,
Mara76 noi suntem prieteni buni cu finii, pana anul trecut eram toti studenti si mergeam mereu impreuna in tabere. lesne de inteles ca ne-am lipit tare de tot si am ajuns sa fim nashi ... important pt ei a fost sa aiba alaturi nashi de suflet. Am platit lumanarile, buchetele, preotul, voalul si palaria si am pus un plic micutz pe masa.
In calitate de nashi, cred ca cel mai important este sa faceti atmosfera si sa fiti mereu in ringul de dans. Asta pt ca mirii mai au de umblat si pe la mese, mai lipseste mireasa cat timp e furata, etc. Dar nashii trebuie sa fie mereu acolo si sa ia si mesenii in ring, daca ei nu se ridica de la sine. Personal, am fost foarte fericita toata nunta, am zambit mereu, am dansat pana dimineata. Desi fara experienta la 21 ani, nasha pt prima data, a iesit totul superb. Si ma simt tare mandra pt asta.
tuturor.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Peste o saptamana voi fi nasa la Chisinau. Din cauza unor probleme familiale probabil nu voi fi chiar in cea mai buna stare de a intretine atmosfera, am chiar ceva emotii ca nu stiu cum e acolo, daca ma voi descurca cu invitati majoritari de limba rusa:)
La ora 13,20 e cununia civ, la 16 cununia religioasa ( pana la urma au gasit preot sa-i cunune, chiar de e post), iar la 18 la restaurant.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Fetelor, ce mai faceti, cum stati cu pregatirile? Eu mi-am gasit pantofi pentru rochie, mai imi trebuie poseta si ceva accesorii. Mi-am cumparat si pentru civila o fusta si o bluza draguta... speram la altceva, dar se pare ca nu e tocmai perioada potrivita sa faci cumparaturi. Acum mai trebuie si barbatul sa-si ia camasi, cravate si pantofi si ne mai relaxam. Dar astea trebuiesc luate saptamana asta, ca de sambata plecam si noi in concediu si ne intoarcem cu o saptamana inainte de civila, deci timp nu prea ar fi asa de mult.

Voi ce-ati mai bifat pe lista?

Mergi la inceput

Mi-am gasit si eu rochita de nasica...nu ma asteptam sa imi cumpar rochita, eu obisnuita sa merg la croitoreasa, dar mi-a placut tare mult rochita aceasta. E de la casa de moda Ioanin si e suuuper draguta.
Tot rosie, desi imi doream aurie sau poate verde, si are forma aceea de sirena,lipita pe corp pana la genunchi si apoi un norisor din tull rosu, si corsetul e tot din tull rosu transparent cu aplicatii de broderie.Azi o iau de la modificat si promit sa pun poze cat de repede.

Nunta noastra
Nasi de cununie 2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blanca000

Mi-am gasit si eu rochita de nasica...nu ma asteptam sa imi cumpar rochita, eu obisnuita sa merg la croitoreasa, dar mi-a placut tare mult rochita aceasta. E de la casa de moda Ioanin si e suuuper draguta.
Tot rosie, desi imi doream aurie sau poate verde, si are forma aceea de sirena,lipita pe corp pana la genunchi si apoi un norisor din tull rosu, si corsetul e tot din tull rosu transparent cu aplicatii de broderie.Azi o iau de la modificat si promit sa pun poze cat de repede.

As avea o intrebare..as vrea sa imi pun ceva in par sau pe cap nu stiu, asa ceva deosebit ..aveti ceva idei?

Nunta noastra
Nasi de cununie 2005

Nunta noastra
Nasi de cununie 2005

Mergi la inceput