Mamici de martie-aprilie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Da, si eu zic ca presa ar fi cea mai potrivita aici, am spus-o inca de cind ne-a dat Poliana cumplita veste... Asa ar afla lumea, pe cind, daca scrii la Colegiu, cine stie cum se vor eschiva sau vor face pierduta sesizarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Ceau fetelor, inca nua ama pucat sa citesc tot din urma dar ma pun la punct..
Stiti ca am intrebat duminica seara de cum ar trebui sa fie contractiile... Ei bine, la mine au fost cele bune...

Luni, la ora 15.45, ora Germaniei, am nascut un baietel minunat - Harris Peter, 3676 g, 55 cm, nota 10, nastere normala, cu anestezie.

E cel mai frumos lucru, daca pot zice asa, ce se poate intampla unei femei. O sa revin cu povestea... Acum papa ...Va pup pe toate si felicitari noilor mamici si nastere cat mai usoara la cele care mai sunt in cursa ..

Cosmina - deja mamica

Mergi la inceput

Felicitari Cosmina!
Sa va traiasca baietelul si sa fie cuminte si mincacios!
Am actualizat listuta si cu datele tale

Mergi la inceput

Fetelor,
ca sa stiti si voi: ultima versiune a listei noastre, pe care o vedeti mereu pe prima pagina, poate fi gasita acum si in contul nostru comun de email, in Notepad (http://notepad.mail.yahoo.com). Yahoo ID este mamici_de_martie_aprilie2006, iar parola e cea care e si la email si la albumul foto. Eu mereu copiez listuta dupa ce o actualizez pe forum, si o pastez si in Notepad. Deci acolo veti gasi ultima varianta a listei (o sa vedeti ca lista incepe cu "Asteptam si alte gravidute pe listuta!".
V-am spus asta pentru ca nu cred ca voi mai intra asa de des de saptamina viitoare ca sa o pot actualiza si deschide un capitol nou. As vrea ca in ultimele doua (trei?) saptamini din sarcina sa ma ocup de ce mai e de facut prin casa, inainte de nasterea bebelinei. Tocmai s-a mutat cumnatul de la noi, si vreau sa profit de asta pt a face mici "reamenajari", cu ocazia asta.

Pina se umplu inca 5 pagini, o sa actualizez lista. Insa dupa ce umplem astea 10 pagini in total, va fi nevoie sa preia lista cineva care sa deschida si capitole noi, si sa si actualizeze aceasta lista. Am explicat mai sus unde se gaseste copiata ultima varianta a listei.

Daca as deschide tot eu un nou capitol, automat ar trebui sa si actualizez lista, dar nu mai pot face asta si pt capitolul urmator. Sotul meu s-a si suparat pe mine ca stau toata ziua pe forum de parca-s dependenta (ca sunt!), dupa ce ca ma pling lui ca ma dor toate alea... dar nu fac si eu o plimbare, sa ma simt mai bine. Toata ziua la computer, pe forum. Si are dreptate, asa ca vreau sa ma dedic activitatilor de pregatire pt bebelina. O sa intru sa citesc, o sa mai si scriu, dar nu o sa mai tin lista. Sper sa intelegeti...

Mergi la inceput

Iata cum se prezinta acum topul gravidutelor care urmeaza sa nasca, in ordinea DPN-ului:
1.DANIELANEDA
2.TINA_WELSH
3.TITINUTZA
4.EDUTU
5.MANU
6.ILEANA_MARIUS
7.SIMONA TOMA
8.DIANAD
9.LADY_HAWK
10.ZUZILICI
11.Aida_O
12.Tania2
13.CIUF
14.CRISTINA30
15.OTILICA
16.ROROSU
17.OLGUTTA
18.AMA_KALY
19.CORINAG
20.AMELUTA

Mai sunt si gravidutele de la care nu avem vesti de multicel, dar pe ele nu le-am inclus in topul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Fetelor, inca nu am nascut, spre disperarea mea.Sunt internata in spital, dar bineinteles ca nu am pofta sa astept acolo sa nasc si am venit acasa cu bilet de voie.Stau la 5 min de mers cu masina de spital, asa ca nu ar fi nici o problema daca m-ar apuca nascarea.Dar nu ma mai apucaaaa!!!!! .Ieri am facut un calciu intravenos, dar degeaba, bebicul meu se incapataneaza sa stea la caldurica.Nu va mai spun ca am facut si clisma, absolut degeaba.S-a grabit asistenta, dar dr meu cred ca avea altele pe cap, in nici un caz sa-mi provoace mie nasterea.Dar a zis ca, daca nu se intampla pana duminica, sigur mi-o provoaca pt ca atunci e de garda.Parca vad ca nu se intampla nimic pana atunci.Am colul deschis, am eliminat si dopul si bebe tot nu vrea sa vina.Berbecut incapatanat!!Si as vrea sa se grabeasca, pt ca tati al nostru mai are doar o saptamana de concediu si as vrea sa stea cat mai mult cu noi.Dup-aia iar o sa fie plecat de dimineata devreme pana noaptea tarziu si noi singurei.O sa mai vina mami meu sa ma mai ajute, din cand in cand.Acum gata cu vaicarelile, atatea mamici s-au descurcat singure, o sa ma descurc si eu.
V-am pupat pe toate si sa aveti un week-end cat mai frumos.

Simona 39+ si bebe Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Simona, dar ce te grabesti asa? Ai doar 0 zi mai mult fata de mine. Lunea trecuta m-am internat in spital. Tot atunci si o gravida ce urma sa faca miercuri 39s. In primele 2 zile nu i-au facut nimic, din a treia au incercat zilnic sa-i declanseze nasterea, dar nimic. Saptamana asta, miercuri, m-am dus la spital pentru monitorizare. Pe cine crezi ca vad ca o floare? pe colega mea de salon. O felicit pentru nastere si ea imi spune ca inca nu e cazul, mai asteapta.Corina, ma recunosc in intepaturile pe vagin, lipsa de aer, mersul la toaleta, mai ales noaptea, bebe care aproape zilnic face muschi la mine in burtica. Cel mai tare ma deranjeaza lipsa aerului. Nu mai stiam de tine de multa vreme.Diana1968, parca tu te intrebai cum va fi la ceza din cauza lipsei de aer? Cum ai trecut peste moment? Au inclinat masa ca sa poti respira?Pe mine ma apuca panica si la gandul ca, dupa ce ca ma sufoc, or sa ma lege si de maini. Mai am 3 zile pana se intoarce doc in tara. Dupa care pot sa nasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Buna ziulica, dragi mamici si burtici!
Ce drag imi e sa citesc aici de problemutele burticilor si sa imi amintesc de acea perioada absolut speciala, chiar daca grea, care acum mi se pare la 100 de ani lumina in urma. In acelasi timp ma bucur pentru voi pentru ca stiu ca urmeaza sa traiti acel moment special si minunat al primei intalniri cu bebe!
Cu mamicile probabil vom incepe sa vorbim din ce in ce mai des despre laptic, siropele de colici sau pt constipatie, ne vom bucura impreuna de fiecare scutecel umplut fara tipete de dureri de burtica. Dar asta poate mai tarziu, ca la noi inca ne mai doare.
Cert este ca suntem mamici si asta eo meserie tare frumoasa !!

dea ma bucur f tare ca Mia a recuperat asa de bine. Ti-am zis noi ca e o bebita foarte hotarata si care stie ce are de facut.
mari78 eu inca mai am socuri cand ma vad in oglinda, ca uit cat de mare m-am facut si am ramas cu imaginea mea asa cum ma stiam de o viata Da' trebuie sa ne revenim ca de noi depinde nu de altcineva!! De haine nu mai zic, in prima zi cand am iesit in parc am furat o pereche de blugi de la tati ca ai mei nu imi mai vin
poli la Colegiul Medicilor si la presa, ca are dreptate Laura, nu trebuie lasati sa stea linistiti, trebuie zgandariti macar daca nu ne sta in putere sa-i pedepsim cu adevarat. Doamne, in situatii de astea intelegi legea talionului!!
aida draguta de tine, intelegem foarte bine, mai ales ca nu e deloc usor ce ati facut tu si tinutza! Mi-ar placea sa pot ajuta cu ceva dar nu ma pricep si nu cred ca ma pot tine de treaba constant ca am doua sefe foarte exigente. Sper ca nu sunt obraznica daca te rog sa completezi si la mine ca fetele au avut apgar 10, ca am nascut cu dr.Cezara Bucur si am avut cezariana cu epidurala.
tinutza incepem galeria?
Felicitari cosmina !! Sa-ti creasca bebe mare si frumos!
simona fii sigura ca vine bb, nu ramane el acolo! Cand are sa se intample tot o sa spui ca nu te-ai asteptat! Tinem pumnii sa nasti usor si repede!

Miha
mamica cu doua fetite

poze cu gogosicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Tina inca facem galerie!!!!!Si tinem pumnii si pumnisorii.(Thea ii tine stransi non-stop pt. tine!)

Cosmina sa-ti traiasca puiutul si sa fiti fericiti impreuna cu el!

Mihaser,chiar asa,Thea este nascuta in aceeasi zi cu tine...

Miha,bebitele tale cum papa?Si cum faceti fata colicilor?Multumim pt. aprecieri.Asemenea!

Mari,noi aproape ca ne-am acomodat si cu programul.Voi?
Cred ca au cam inceput colicile,pt. ca plange uneori isteric si se contorsioneaza si...mi se rupe sufletul.Tot mai bine era in burtica,unde o puteam apara de orice durere.

Privind retrospectiv,realizez ca perioada sarcinii a fost o binecuvantare,cu toate neplacerile si temerile ei.Cand mi se spunea sa profit cat pot de zilele cu burtica nu luam in serios sfaturile.
Dar acum pot sa-mi privesc puiuta ,sa o sarut, sa-i papa picioarele si burtica si falcutele...Deci e o mai mare binecuvantare.

Ultima noutate:ieri ne-a cazut buricutul!!!!Am pus o pozica de la prima baita fara buricut.Pozitia manutei spune ca bebita se gandeste inca la el....

Sper ca sunteti bine si voi,burticile si bebeii din ele dar si mamicile cu puiutii in brate. pt. toata lumea!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andan spune:

Lady_Hawk - multumim pentru aprecieri si floricele. Si mie mi se pare ca seamana cu mine cand eram mica - numai culoarea tenului si gurita sunt de la tati. Dar degetelele lungi si unghiutele de un oval perfect sunt sigur de la mine.

Aida_o - da draga mea, 3700 g a avut minunea mea cea bucalata. De aceea am si ajuns la cezariana - la eco s-a vazut ca are capsorul mare si tare greu ar fi fost sa se strecoare la lumina pe cale naturala.

Multumim tuturor pentru felicitari si pentru urari si va dorim mamicilor care inca sunteti in "stand-by" sa treceti cu bine peste intreaga experienta a nasterii si sa va bucurati de comorile pe care le-ati purtat sub inima atata vreme. Acum fug sa pun niste poze in albumul comun pana nu se trezeste grasunica. Va pupam pe toate

Mami Andan si bebe Sara Iulia

Mergi la inceput