Mamici de martie-aprilie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
dianad spune:
Ce or fi facut Tina si Cosmina? Au nascut?La mine a iesit ieri monitorizarea buna, maine fac 39s si sper ca bebe sa stea cuminte pana luni cand se intoarce in tara doctorul. Eu nu sunt cuminte, ieri m-am plimbat cateva ore, azi iar am iesit 2 ore.La eco 4D nu am mai fost, cu banii pe care i-as fi dat probabil degeaba, am cumparat azi comoda care-mi lipsea pentru camera lui bebe.DianaD 38+
corinag spune:
Buna, felicitari mamicilor care au nascut de curand!
Eu, ce sa fac parca toate bubele rele sunt la mine: dupa 2 luni si 3 saptamani de cand mi-am rupt si operat glezna, abea am inceput sa merg in 2 picioare folosind carjele, bine ca nu prea am dureri. Sarcina e bine, baietelul meu e vanjosel, imi face burtica valuri-valuri. Ma inteapa si colul, am dureri/carcei pe partea interioara a pulpei, dar eu credeam ca sunt din cauza imobilizarii mele la pat prelungite. Si pe deasupra, ma lupt si cu un hemoroid care se incapataneaza sa iasa, sper sa nu ajunga sa fie dureros.
Noaptea nu prea ma odihnesc, cu mers la pipi de multe ori si am si o senzatie de sufocare, parca nu-mi ajunge aerul.
Abea astept sa nasc, cred 18 aprilie - cezariana nr 2.
va pup si va voi da de stire daca se intampla sa nasc mai devreme!
Corina ,bb Ilinca 01.03.2003 si bebelusul de fratior din burtica DPN 17 Apr
Ilinca mea
Poze noi
dea0277 spune:
doublemom, mia a ajuns la 4,200 kg acum vreo 2 zile ...
sa stii ca seamana cu maia un pic ... sint tare dulci gogosile tale ... sa-ti traiasca
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
tania2 spune:
sal
Uraaaa! Am scapat de starea KK-cioasa de ieri. Astazi m-am simtit in forma si am avut mare grija ce mananc. Dupa o analiza legata de situatia de ieri, impreuna cu asistenta medicului meu am ajuns la concluzi ca de la mezeluri mi s-a tras. Am mancat la masa de dimineata si nu mi- au priit. Eu de luni bune dimineata mananc cereale cu lapte sau iaurt.
Oricum bebelina e in forma, impinge bine, parca e mai activa in ultima vreme decat acum ceva timp.
Aida o, am vazut ca si tu ai avut aceleasi stari ca mine. Ai sunat undeva, la dr? Ce ti-a zis. Ca eu chiar daca sa zicem m-am lamurit tot ma mai macina .
Mari78, multumesc mult, am citit tot si mi-am facut asa o parere. Ceva, ceva stiam doar am mai fost internata acolo, dar pt. laparoscopie e altceva.
Zuzulici, multumesc mult, chiar nu ma gandisem sa sun pe cineva de specialitate. Dar daca tot m-ai alarmat spune-mi ce scrie acolo de starilea astea. Ce poate sa se intample. Te rog...
Andreea Georgiana, tie ti-au facut analiza laptelui? Inca o data multumesc si daca mai am nelamuriri bat la tine la usa.
Ciufulici, merci mult. e cuminte Luca de cand a venit bunica?
Pupici
Tania 38w4d uraaa, mai avem putin....
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
mari78 spune:
Doublemom, ce ma bucur ca ai pus intrebarea asta...si eu ma gandeam cand o sa scap de burta, nu de alta, dar eu chiar nu am cu ce sa ma imbrac, adica am, cu hainutele din timpul sarcinii, dar deja incep sa fie prea groase...asta e, o sa fac o mica investitie, sa-mi fie invataura de minte ca la bebe 2 sa nu mai pun atatea kg, mi-e si rusine sa spun, dar spun, ca poate asa ma impulsionez sa le dau jos mai repede (30 kg si doar un bebe).E adevarat, 10 kg s-au dus deja !
Corina, multa sanatate si nastere usoara !
Dianad, inteleapta alegere ! La varsta asta a sarcinii, eco 4D nu ar fi fost de nici un folos, pentru ca lichid amniotic e foarte putin si nu se vede prea bine. Foarte folositoare comoda. Eu acum o folosesc si pe post de masa de infasat bebe (am cumparat o saltea de infasat care se prinde cu ventuze ).
Loriana, multumesc de raspuns !
Tina, ce faci ? Incepem cu galeria ?
Mari si bebe Teodora
micaalsa spune:
Intr-adevar Lady Hawk am incurcat capra cu varza
Mie la suma mare-mi statea capul
Pentru alocatia aceea de 240 stiu ca mi-au cerut copie si original a certificatului de nastere al Iuliei, copie si original al buletinului meu, dosar plic si eu a trebuit sa mai prezint o hartie de la primaria din Cluj, asta pentru ca nu am nascut in orasul unde am domiciliul.
Noe, ce fel de ceaiuri bei tu? Le cumperi din farmacie? Poti sa-mi zici si mie cum se numesc te rog ca si pe bebita mea o chinuie colicii si chiar nu mai stiu ce sa incerc ca sa-i fie mai bine.
Noi ne-am cantarit azi si luam binisor in greutate. De la 2.940 cu cat am iesit din spital acum 10 zile, azi aveam 3.400, suntem tare papacioase
la toate mamicile, bebeii si gravidutele si le tinem pumnii sa scape cu bine si sa-ti tina puiutii in brate
Anamaria lui Iulia 2 saptamani
Pozele mele
Laura Ioana spune:
Dragele mele, luni am mers la Iasi si am luat-o pe Laurici...a intrat ea pe net, si a mai citit ce ati mai scris, dar i-am spus sa nu mai intre, pana nu trece putin de perioada asta, pt ca se apuca de plans cand citeste ce i-ati scris.
acum are dureri de burta si temperatura, si daca vor tine pana maine va merge la doctor la control pt ca o doare burta in partea dreapta f tare. maine am sa merg la ea sa o mai vad, pt ca de luni nu am mai vazut-o....
dar ce am vrut eu sa va rog...am vorbit acum cu ea la telefon, si mi-a spus ca ar vrea totusi sa faca o sesizare la Colegiul Medicilor, nu sa ii dea in judecata ci doar o sesizare, ca sa nu stea linistiti doctorii de acolo...dar nu stim cum se procedeaza. i-am spus ca am sa va scriu eu voua pe net, pt ca voi stiti multe si poate stiti cumva cum se procedeaza, unde se merge, etc..sau macar de unde sa aflam mai multe..am sa mai caut pe google poate gasesc ceva, dar am vrut sa va intreb si pe voi!
crestere ushoara la bebei!pupic!Poli
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
aida_o spune:
Poliana,
eu nu stiu sa va dau mai multe detalii, insa am gasit datele de contact pt Colegiul Medicilor din Romania (http://www.cmr.ro/index.php?option=com_contact&Itemid=3):
Colegiul Medicilor Romānia
B-dul Timisoara nr 15,
Bucuresti
sector 6
Romānia
061303
Email: office@cmr.ro
Telefon: 021/4138800, 021/4138803
Fax: 021/4137750
Multa sanatate Laurei, si putere de a trece mai departe. Aveti mare grija de ea
37+4
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt , eco 2D&3D 24 sapt si 9 luni si-o zi :)
Tina_Welsh spune:
Sunt pe-aici fetelor.Am sa va citesc maine si raspund ca nu am avut timp deloc.Am fost o ! la toate!Nici un semn de nastere inca..asa ca..asteptam..
Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
ANDREEA GEORGIANA spune:
Poliana eu cred ca ar trebui sesizata presa.Te pot ajuta in acest sens si ppot vorbi cu stirile(orice post de TV).Sunt intrutotul de acord ca trebuie facut ceva.Nu-i lasati sa scape atat de simplu,pt. ca la Colegiul Medicilor multe sesizari ajung,nesolutionandu-se decat cele care intra in vizorul presei.Da-mi un PM daca vrei mai multe relatii sau...suna-ma.Curaj Laura!Si sanatate multa!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana