Mamici de martie-aprilie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by tania2

sal

In sfarsit am reusit sa ma dau jos din pat. Fetele, astazi mi-a fost tare rau. totul a debutat cu o durere de cap, urmata de stare de voma si deranjament stomacal.
O fi fost de vina caldura de afara ca am iesit putin cu tati sa completam garderoba bebelinei.

Pupici

Tania 38w3d

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Tania nu vreau sa te sperii, dar pentru ceea ce ai descris tu aici ar trebui sa suni dr, in 24 de ore. Asa am primit eu indicatii cand am mers si-am vizitat spitalul unde o sa nasc. Mi-au dat o listuta cu toate informatiile printre care si ce sa aduc la spital pentru mine, pentru bebelina, cand sa merg de urgenta la spital sau doar sa sun medicul in 24 de ore.
Deci eu zic c-ar trebui sa-i precizezi dr. tau de ce-ai patit azi.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Andreea G., am fost curajoasa pe naiba!!! era sa fac pe mine de frica, nu alta...n-a fost vorba de curaj, ci de norocul de a avea langa mine niste oameni minunati, care au avut grija sa fie totul bine! Cat despre petit, spune-i la tati sa stea linistit ca glumeam, desigur, la ce fetitza frumoasa are, nici nu ma mir. Si tati nostru si-a dorit cu ardoare o fetitza, dar a iesit baiat si cand il vede se topeste tot! Poate data viitoare, eu zic ca la anu', max. peste 2 ani
Ile, Andreea Georgiana are dreptate! Nici mie nu mi-a pretins nimic, am dat pt. ca am vrut sa dau, pt. ca asa e mentalitatea la noi si asa va fi multa vreme de acum incolo, asa stiu romanii...Asa stim noi sa ne exprimam recunostinta, sau pur si simplu asa facem toti, numai sa fie bine. Gandeste-te ca eu lucrez in bransa si am cotizat ca toti ceilalti, dar, repet, nu mi-au pretins nimic, iar banii i-am dat la sfarsit, dupa ce totul a fost gata.
Irina, cu placere. Sa dea Dumnezeu sa fie Andrei al tau ok.
Fetelor , noi suntem bine. Avem noroc ca ne ajuta mama, care chiar daca lucreaza, vine zilnic si face mancare si ne mai face baitza. In rest, ma descurc eu cu tati, care lucreaza mult,am mai redus un pic din program, dar se ocupa si de copil f. mult.
Abia astept sa iesim afara. Deocamdata ne plimbam prin casa, mai stam cu geamul deschis ca e frumos afara. Eu am iesit luni un pic la cumparaturi, ca ma saturasem de stat in casa si a stat mama cu Marc pana m-am intors eu. In rest, nu prea am nevoie de ajutor, laptik este din belsug, pe saturate, iar Marc doarme cate 3-4 ore intre mese. Asta noapte a stat 2 ore treaz, dar dupa aia a recuperat cu vreo 6 ore de somn!
Luni a fost dr. pediatru la noi, l-a consultat, totul ok, ne-a dat unda verde la iesit afara pt. sapt. viitoare, adica la 2 saptamani si a zis sa-i dam o linguritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

continuare (din gresala): o linguritza de ceai de musetel pe zi si o pic. de Vigantol. In rest, toate bune si frumoase.

ALINA, mamica fericita a ingerashului MARC ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

I'm back!
Va multumesc pt gandurile voastre bune. O sa revin cu povestea mea cat de curand.
Pe scurt,Alicia Maria s-a nascut pe 29 martie ora 4:32 (ora Montrealului) prin cezariana, dupa un travaliu aproape complet (m-am simtit ca si cum as fi nascut de 2 ori). A avut la nastere 3475 grame, 53 cm, apgar 8-8-9 si e o minune de fata.
Felicit mamicile care au nascut de cand n-am intrat pe aici IoanaC, Alinalex, andreeaGeorgiana, Pispirica, Adar, Andrasimona, BitaB, liliprejbeanu, andan (imi pare nespus de rau pentru LauraIoana)si le urez celor care sunt in asteptare nasteri usoare si fara probleme. Sa nu va descurajati, eu am fost un caz special, disperat, o curiozitate pt tot spitalul, dar am avut parte de cele mai bune ingrijiri, si mai presus de orice, D-zeu nu m-a lasat nici o clipa.
Cum ma simt? Cam "transformer" dupa o saptamana extrem de grea, dar va imaginati cum sunt: super-extra-mega implinita. Ma refac incet, inca sunt foarte umflata dupa cezariana (retentie de apa), abia ma misc, dar printesa e un stimulent nemaipomenit, imi da putere si energie.
Nu am reusit sa citesc decat putin din urma, abia am intrat pe forum, mai devreme nu mergea. Sunt f prinsa cu Alicia, o alaptez si ma felicit ca n-am abandonat in ciuda starii mele f proaste (in spital a primit si complement de cateva ori, n-am avut de ales, dar apoi am intrerupt, oricum nu din biberon ci din pipeta, siringa sau paharel). E o cumintica mai ales de cand am ajuns acasa, parca a simtit si ea ca lucrurile s-au mai asezat, ne-am obisnuit unii cu altii, ne-am reglat programul, facem baita si ne place enorm cu mami si tati...
cam atat deocamdata, o sa revin...

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/linter_s/album?.dir=/fa81&.src=ph
http://www.babiesonline.com/babies/a/aliciamaria/

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Bine-ai revenit, Kim! Te asteptam si cu povestea completa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Irina, documentele de care ai nevoie pentru dosarul pentru alocatie sunt:
- actul de identitate al solicitantului, copie si original
- certificat de nastere al copilului si dupa caz livretul de familie copie si original
- adeverinta eliberata de autoritatile competente sau de catre angajator, dupa caz, din care sa rezulte indeplinirea conditiilor ca 12 luni au realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit
- adeverinta eliberata de platitorul indemnizatiei de maternitate, sau dupa caz alte dovezi din care sa reiasa ultima zi de concediu de maternitate
- declaratie pe propria raspundere din care sa reiasa ca solicitantul nu beneficiaza in acelasi timp de indemnizatie de maternitate
- dovada eliberata de autoritatile competente, de angajatori sau dupa caz declaratie pe propria raspundere din care sa rezulte ca solicitantul se afla in concediu pentru cresterea copilului
- dosar cu sina

Astea sunt trecute pe listuta ce am primit-o eu de la primarie, sper sa-ti fie de ajutor dar cel mai bine este sa te interesezi si tu direct acolo sa nu ai ceva surprize. Stii cum e, la noi daca mergi in doua orase diferite dar la aceeasi institutie poti sa ai surpriza sa ai nevoie taman de acte diferite.

Anamaria lui Iulia (2 saptamani fix astazi )

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Salutare, gravidutelor!Am intrat si eu pe la voi, desi "eu" sunt mai mica, am doar 3 saptamani.Intrebarea mea este: e vreuna din voi pacienta drului Tutunaru?Ma intereseaza sa stiu cum se pune problema la prima intalnire, ce intrebari sa-i pun.Mi-am facut eu schema de atac, dar astept sugestii, va rog!Pupici si bafta multa tuturor burticilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Feteleeee, ajutooooooor!

imi amintesc ultimele luni de sarcina cand ma dureau toate cele, insa era ok...gravidutelor, cand am zis ca am scapat, iaca nebunie:

ma dor genunchii de efectiv imi dau lacrimile cand ma ridic sau ma asez, ce sa mai zic cand o am si pe micuta in brate

nu stiu ce sa mai fac, iar eu nu sunt rea de durere, parca nici dupa operatie nu ma durea asa tare...de ceeeee?nu am avut niciodata probleme cu oasele, cu calciu sau ceva in genu...

aveti idee ce poate fi, ca ma termina nervos treaba asta

KIM, si inca o data welcome

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Nu mai sunt sigura ce sunt alea contractii. Aseara avem ceva dureri undeva jos sub burta (mai degraba ma sageta ceva). M-am uitat la ceas, nu erau regulate, cam la 10 min sau mai mult si m-a tinut vreo 2 ore apoi s-au oprit. De azi de la 7 dim. m-a apucat durerea de burta si nu mi-a trecut nici acum, doar ca uneori e mai intensa. Nu inteleg de ce nu imi trece durerea deloc, e cazul sa ma ingrijorez? Daca erau contractii inteleg ca trebuiau sa vina si sa plece...nu?

Ileana 38+
Poze cu noi Nepotul meu David
Ghindoaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Noe si eu sunt la fel, dar pe mine ma dureau genunchii si in ultima luna de sarcina. Chiar ieri, stergeam praful, m-am aplecat, insa am simtit o durere in genunchi, de parca cineva ii reteza cu toporul, am tipat si nu am putut sa ma ridic decat ajutata de Catalin...stiu despre ce vorbesti, din pacate...cred ca nu e vorba de lipsa de calciu sau probleme cu oasele, ci de greutatea pe care am luat-o in timpul sarcinii si care acum isi spune cuvantul asupra oaselor noastre...sper sa ne treaca repede

Mari si bebe Teodora

Mergi la inceput