Mamici de martie-aprilie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Fetelor, merci de aprecieri la adresa puiutzului meu!!! Pt. mine e cel mai frumos si cuminte copil din lume!!! Nu ma mai satur sa-l privesc. O sa va mai pun poze ca sa vedeti de ce, pupe-l mama pe el tot,tot...
Kim, bine ai revenit acasa! Bine ca a trecut totul cu bine, ca Alicia e sanatoasa, ca las' ca-ti revii tu incetul cu incetul, ajuta Dumnezeu!
Felicitari proaspetelor mamici, refacere rapida si mult laptik!!!
Andreea Georgiana, sa-ti traiasca bebitza ca e tare mumoasa si pufoasa, e din aceea si zi nascuta cu Marc al meu, poate ne incuscrim??? Immm, ce zici?
Irina, nu dispera, ca n-ai de ce in leg. cu radiografia. Eu sunt asistenta de radiologie, care a lucrat pana anul trecut si la policlinica de copii, am facut mai ales radiografii de sold chiar si la copii de o luna, deci sunt in masura sa-ti dau sfaturi.
Deci, in caz de suspiciune de displazie de sold se recomanda radiografia, care pune in evidenta daca aceasta exista sau nu, e cea mai concludenta metoda de diagnostic. Cantitatea de radiatii este infima, astfel incat nici mai multe radiografii de acest gen nu va afecta in nici un fel copilul! Stai linistita. Este o metoda f. des folosita si nu e in nici un caz periculoasa. Gandeste-te ca sunt copii care se nasc cu afectiuni respiratorii si li se fac radiografii pulmonare inca din maternitate la 2-3-4 zile! Asa ca la 3 luni...nici atat. Relax!!! Ecografia nu pune in evidenta asa ceva, cel putin in Oradea nu avem asa ceva, eu nu stiu decat de film! Mai bine roaga-te sa nu aiba displazie! Nu e asa grav, dar mai bine sa n-aiba nimic. Din cate inteleg, la tine e mai mult preventiv, multi medici recomanda asta , sa stii, de fapt, majoritatea, chiar si fara motiv, dar e bine de stiut, ca sa poata fi corectata problema din timp.
Fetelor pe care nu le-am mentionat, va pup pe toate si mamicutze si gravidutze, ma duc ca ma cheama datoria, am responsabilitati de-acuma. Chit ca bb meu numai papi si doarme mai mult.

ALINA,fericita a ingerashului MARC ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Liliprejbeanu si Andan, felicitari ! Sa va bucurati de bebelusi, sa fie sanatosi si norocosi !
Mihaser, sotul meu e din Onesti, nu e din Targoviste .Multumesc !

Andreea, daca as fi stiut ca esti si tu in maternitate, te cautam...si am tot zis atunci ca o intreb pe dna doctor de tine ...eu am fost "cazata" la etajul 1

Am pus si eu poze cu printesa mea in contl comun!
Va pup pe toate si pe toti !

Mari si Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Zuzilici,multumim pt. complimente!

Kim,bine ai venit acasa!!!!Puiuta voastra este minunata!Refacere rapida!

Ile,sa stii ca nu mi-a cerut nimeni absolut nimic ci am dat eu ,din proprie initiativa.Dragute au fost toate asistentele,atat cu cele care dadeau ceva cat si cu celelalte.Grav este atunci cand ti se spune tariful si esti obligata sa ,,cotizezi,,.Sunt de acord cu tine ca sunt platite pt. ceea ce fac dar...asta este,noi gresim pana la urma.

Tina ce faci????Ceva semne?Nu reusesc sa te sun!!!

Simona Toma

Alina Alex,trebuie sa negociezi cu tati care...n-are fata de maritat!Ai fost la fel de curajoasa ca mine,dar fara peridurala.Adica...mai curajoasa!Bravo!Sa-ti traiasca puiul frumos!

Mari eu credeam ca deja erai acasa pe 28.Poate ne-om fi intalnit la alaptat sau pe holuri.La ce salon ai stat?

Fug la bebita care cere papa.Pupici!!!!!!!!!!!!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal

In sfarsit am reusit sa ma dau jos din pat. Fetele, astazi mi-a fost tare rau. totul a debutat cu o durere de cap, urmata de stare de voma si deranjament stomacal.
O fi fost de vina caldura de afara ca am iesit putin cu tati sa completam garderoba bebelinei.
Dianad, echo 4D eu am facut la 29w, si dr. nu era sigur ca se va vedea ceva spunand ca sarcina este prea mare. Asa ca nu te-as sfatui. Mai bine faci altceva cu banii ca este destul de scumpa, adica vreo 3 milioane.
Ile77, ei parca tu nu ai trait deloc in Rom. Eu am rugat-o pe Andreea Georgiana sa-mi povesteasca de scoruri. Dar asa este la noi stii bine. Prefer sa dau 1 mil doua sau cat o fi decat sa fiu gasita de sot rude si alti vizitatori in cine stie ce situatie, bineinteles neplacuta. La urma urmei este vorba de mai putina suferinta si de decenta.
Nu putem schimba noi sistemul si chiar daca am incerca cu o floare nu se face primavara.
Andreea Georgiana, multumesc mult, mi-am notat tot. De rezerve vorbesti de cele care costa 10EUr?zi?
Tinutza, ai grija cu cazaturile! Stai cumintica, ce vrei sa te legam de pat?
Kim, bine ai venit acasa!
Alinaalex, sa-ti traiasca bb, sa fie sanatos. Noi am mai discutat de endometrioza, ma bucur ca acum iti este bine si ca-ti tii puiutul in brate.

Pupici

Tania 38w3d

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Vaaaiii ... scrisesem mesajul, si cand am apasat pe "Trimite", cica "Cannot find server"
Deci, reiau :

Alina, mersi frumos ! Chiar nu ma asteptam sa-mi raspunda o asistenta de la raze .... super !

Simona, tinem pumnii sa ai o nastere usoara!

Fetelor, voi ce acte ati depus pt. alocatia copilului, si unde ? Ca tati al noastru cica "am lasat niste acte la secretara de la primarie", pe care o cunoaste, sa faca ea dosarul, dar nu pt. alocatie, ci pt. ajutorul ala de la primarie ! Acum il intreb daca pt. alocatie trebuie depus alt dosar, si cica nu stie, dar nu are timp sa se ocupe !(ocupat cu examenul de doctorat)
Poate ma ajutati voi .....

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Alina,
Multumim pentru povestea nasterii, uite-asa mai cad citiva snopi de morcovi de la cele care inca se mai infricoseaza cu gindul la nasterea naturala Iar bebe Marc e un mumos, pupici la el

Tania, asa am patit si eu ieri: stare de voma, ma simteam rau-rau... ma durea stomacul... Vai de noi.

Am visat azi-noapte ca trebuia sa schimb pampersul bebelinei si nu ma pricepeam. Pina la urma am reusit, dar mi s-a parut ca a durat o vesnicie :) Mi-era frica sa manevrez ferm copilul, parca ma temeam sa nu-i fac rau cu vreo miscare mai brusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, iubitele
Alinaalex, multumim mult pentru povestea venirii puiutului tau pe lume. A fost tare incurajanta pentru cele cateva care au mai ramas pe baricade. Asa sper si eu sa am o nastere usoara si rapida.
Felicitari.
Irina71, pe aici pentru acea displazie se face ecografie, nu radiografie. Dar daca doctorul a decis ca e mai buna radiografie, nu-ti face probleme. Luca a facut raze in prima zi de viata la aparatul urinar. Si cum a spus si alinaalex, acum radiatiile sunt mult mai mici ca nr., aparatele sunt mai performante, deci nu te gandi la prostii. Dar totusi intreaba doctorul daca nu e mai concludenta o ecografie, ca asa se procedeaza pe aici. Nu strica o intrebare.
Fetelor, eu dorm foarte bine si ma simt mult mai linistita. Nu mai sunt nervoasa, Cezar nu face prostii, si nici Luca. Totul e tare frumos.
Ma culc seara linistita, ma trezesc dim. odihnita si bucuroasa ca a mai trecut o noapte fara nimic deosebit.
Andreea Georgiana, foarte frumoasa camaruta fetitei tale.
Kim, bine ai revenit acasa. Ne bucuram sa auzim ca esti bine si sa-ti traiasca fetita care a mostenit frumusetea mamicii ei. Pup.
Tania, sanatate multa si sa auzim numai de bine!
Aida, ma bate gandul sa schimb lenjeria la bazinetul care il am. Am vazut un material tare frumusel cu broderie pe margine si as vrea sa fac ceva din ala. Nu eu, soacra-mea ca doar am cumparat masina de cusut.
Dupa cum vedeti profitam de socrella la maxim.
Gata, v-am pupat

Ciuf (37+) si Luca (11.11.2003)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Ciuf,
Si eu tinjesc sa imi iau o masina de cusut, cred ca o sa fac miscarea cit de curind. Macar una basic, ca m-am saturat sa cos de mina tot felul de chestii. De tine e si mai bine, ca o ai pe socrella acolo. La mine o sa vina maica-mea pe la jumatatea lui iunie. Socrella mea nu mai e printre noi din noiembrie 2004, of... ca tare dor mi s-a facut de ea acum, ca mi-am adus aminte de ea... A fost o femeie minunata, nu mai spun ca mi-era aproape ca si cea mai buna prietena, discutam orice cu ea. Dar... Dumnezeu cheama la El atitia oameni buni, si iata ca nici ea nu a fost lasata printre noi prea mult, ca sa ma pot bucura de ea... As dori tuturor fetelor sa aiba o soacra asa cum am avut eu, efectiv am iubit-o pe femeia aia aproape la fel de mult cit imi iubesc si sotul...

Andreea Georgiana, bine ca am citit la Ciuf si mi-am adus aminte sa te felicit si eu pentru cit de frumoasa e camera Theei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Andreea, eu am stat la salonul 2, etajul 1, nu am mai apucat sa vb cu asistenta sefa de rezerva, cu toate ca seara, la reanimare mi se spusese cum trebuie sa procedez.Probabil ca as fi vorbit daca nu eram multumita de salon si de colege, dar a fost ok pana la urma, mai ales ca bebe era la salonul 3, ne despartea peretele (chiar ii invatasem si plansul...).Ce face Thea, si-a facut un program deja ?
Tania, la Nasterea pe glob este un subiect deschis recent despre Maternitatea Giulesti, te poate ajuta. Oricum eu am fost multumita si asa este, nu-ti cere nimeni, personalul se poarta frumos si cu cele care dau si cu celelalte, chiar am fost placut impresionata. Nastere usoara !

Mamici de bebici, voi cand ati iesit afara prima data cu bebe ? La noi a fost pediatra ieri si ne-a spus ca de azi deja putem sa iesim, chiar o ora pentru inceput, insa nu am iesit, ca il asteptam pe preot maine sa ne faca molifta de 8 zile.

Mari si bebe Teodora Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

holalario mamici si gravidutze care mai esteti
iaca si eu pe aici dupa ceva timp, dar sa stiti ca de citit v-am citit si m-am si minunat de bebelusi dragalusi si de mamici curajoase...

Andreea Georgiana, Kim, Pispirica, Andra Simona, Ada R si toate celelalte mamici care au nascut (iertati-ma ca nu imi mai amintesc toate detaliile): felicitari pentru puiuti si sa va bucurati de ei cel putin la fel de mult cat ma bucur eu de mititica mea puiutza!

sa va mai povestesc ce facem noi fetele : mancam foarte bine, cand avem chef si am crescut aproape 700 g in ultimele 2 saptamani, ne distram la baitza, facem plimbari lungi ba prin jurul blocului ba prin Tineretului (bucurestencele stiu de ce ), zambacim in continuare si facem pipi pe mami si pe tati imediat ce avem pampersul dat jos

probleme mari nu au fost, si ma bucur tare mult, mai ales ca si eu ma simt cam ca fetele din strainatate: ai mei stau in hunedoara, deci la 500km distanta, si in Buc suntem doar eu si sotul, prietenii pe care ii avem sunt super, dar nu sunt de lasat cu bebe sau de cerut ajutorul cu bebe...asa ca ne descurcam noi doi si eu zic ca e destul de bine si asa

cu lapticul e destul de ok, insa mai nou am inceput sa ma 'dozez' alternativ cu Galactogil granule si cu Nutrinatal, ca, deh, e si multa oboseala si nu vreau sa avem surprize; oricum una tot am avut: suplimentele astea fac o foame de lup asa ca, am dat eu deja jos 10 kile de la nastere, ca tot mai e drum lung pana la ale mele 54

cu colici nu avem probleme; avem crampe, e drept, dar facem pirturi si trec; Monica, nici mititica mea nu plange la crampe, numa se inroseste la fata si se incrunta toata...mi-e asa mila de ea...preventiv mai luam sab simplex cand imi amintesc eu, e dulce, am gustatda tot medicament ramane si nu imi place...

in rest, dimineata pana la pranz NU dormim, orice as face eu, stam cu ochii in tavan, mai ciripim, mancam, etc si la pranz cand vine tati- somn la greu jmekera fatuca, vad ca a luat ce-i mai bun de la noi

noaptea ne trezim la 12-1 , la 3-4 si dimineata la 7-8 sa mancam, nu e rau, deja m-am obisnuit si uneori ma trezesc eu inaintea ei fatuca nici nu plange cand ii e foame noaptea, numa' se foieste prin patut si face lumanarea cu piciorusele, fornaie, chitzaie, si alte sunete haioase iar eu ma prind imediat ca a venit FOAMEA

mamicilor, am si eu o intrebare: voi cand le dati puiutilor Vigantolul?si are efecte secundare?ca eu sunt cam in ceata deocamdata si i-l dau f haotic, azi la o ora, maine la alta

cam asta am avut de zis si va pupez pe toate si pe frumuseii de bebeloi , si voi burticilor, hai curaj ca nu mai e mult

cu drag,

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput