Nou stil de viatza (96)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Tzuni
Super poze,asha mi-e un dor de maaaareee!!N-am mai fost de vreo 2 ani dar anu' asta la siguranta imi iau gashca si mergem.
Pup toate fetele cucuietele si toate burticutele.

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

m-am cantarit!
am 57 kg.....sunt asa bucuroasa
imi da incredere sa continui.si putere
va pup.
azi am umblat toata ziua si am reusit la 12:30 am mancat cereale cu lapte si apoi am plecat si pe la 5 si ceva am baut niste ice tea nu f mult si atat mi-a taiat pofta de mancare si la 22 am mancat 1 mar si jumatate.
adevarul e ca ma uflu cu apa si nu-mi mai este foame
dar nu beau mai mult de 2 l pe zi dar cred ca este de ajuns pt mine.
si nu ma infometez dar pur si simplu nu am pofta de mancare,imi vine de multe ori chef de rontait cate ceva,asta-mi lipseste cumplit.inainte tot timpul rontaiam cate ceva trebuia sa molfai cate ceva ba bomboane ,ba ciocolata ,biscuiti,covrigei.....de asta imi este dor ..
va pup si va multumesc pt ca voi m-ati incarcat cu puterea asta,niciodata cand ma apucam chipurile nu puteam sa tin macar pana in seara ,nu rezistam.
nu mai zic ca sambata am fost la mama si era 9 seara ,a venit tata de la tara de la bunici cu smantana si branza si oute....si a facut mamaliga ...vai ma topeam dar am rezistat nu am mancat .imi crestea inima.niciodata nu am rezistat sa nu mananc la mama mai ales ca ne punem toti la masa si cu frate meu si care mai de care mananca mai cu pofta.
daca am trecut acel hop inseamna ca nimic nu poate sa mai atraga(acum ma incurajez singurica)
noapte buna!

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamescu spune:

Buna,fetelor!sunt noua aici,citindu-va,bineinteles de cateva zile.Asa ca,ma inscriu si eu,dar daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi,va-s fi recunoscatoare.Astept sa raman insarcinata din nou,asa ca pot sa-mi permit o scurta dieta(as vrea severa,caci sunt f mare).Datele mele:165cm,77kg.

Binecuvantata cu suflet pereche-Romi si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,astept un semn pozitiv pe testele de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

POZE DE LA MARE

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Esti foarte frumoasa!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Buna dragelor!
Am vazut tarziu ca Deli a deschis subiect nou
Sunt obosita , ma culc dupa 12 noaptea si ma trezesc la 6.30 dar sunt multzumita ca Oana s-a acomodat la gradi.Nu plange dupa noi, e cea mai mica din grupa si totzi copii o protejeaza.

ZUZILICI despre vergeturi nu stiu ce sa spun , n-am avut cu Oana si vad ca nici acum nu am, oricum unge-te ca poate dispar dupa nastere.
Multzumesc pentru urari!

Cristina, multa sanatate piticutzei!

Va pe toate!
Trebuie sa mai termin din treburi ca dupa aia vreo 2 ore sunt pe drumuri, sa o duc pe Oana acasa.

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Vazut doo frumoase Roxa si Tzuni
Nastad - mergeti la gradi ? Uau, felicitari, sunteti mari ! Tu cum rezisti la ritmul pe care l-ai scris, cu asa putina odihna ?
Zuzilicea - m-ai prins, am calcat pe araturaaa, oioioiii. Pupam burticea si va dorim tot binele din lume ! Vergeturile din pacate tin de materialul clientului ... da` io-ti zic sincer pe mine nu ma deranjeaza, stiu ca am clocit o bebelina mare
Mephala - si io vreau poze cu Iustin cel ochios si frumos !
Sigrid - pupici la Mamicadulce si de la mine si Giulia. Cum reusesti sa te abtii sa nu calci stramb ??? ...
Pupacesc toate fetele si va dresc o zi faina !

Meniul meu: 1 felie paine graham + 1 lt gem = 2p, 1 iaurt micut = 1p, 1 covric = 3 p, seara salata cu ton = 3 p si 2 felii paine = 4 p, azi vreau sa pap doar de 16 p ... ieri am mancat pan` la urma de 20 ... rumega fi`mea la cerealele ei cu miere si am papat si io ...

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, dragelor!

Pe mine ma asteapta o perioada cam incarcata la munca. Multa agitatie, deplasari etc. Asa ca, voi cam absenta. ...cu invoire de la shefa'! Sa nu ma stergeti de pe listutza, ca revin! Pana atunci, va pup pe toate!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Nastad - mergeti la gradi ? Uau, felicitari, sunteti mari ! Tu cum rezisti la ritmul pe care l-ai scris, cu asa putina odihna ?

Daaa, suntem mari!
Rezist, seara e mai rau ca mi se umfla picioarele si mi se intareste burta.
A fost mai greu zilele astea ca avem masina in service si circulam cu taxiul sau cu RATB-ul si nu se simte nimeni sa-mi dea locul ...chiar daca sunt gravida si am si un copil mic de mana.Dar de maine , cred, o sa avem masina si o sa se ocupe tzutzu de dus/adus Oana la gradinitza.
Oricum am 3 variante: nasc in fatza aragazului, nasc cu aspiratorul in brate sau nasc la serviciu... nu am nici o sansa sa ma potolesc.

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nastad io zambesc, dar nu e de ras ... sa ai mare grija de tine ... pentru curaj si optimismul tau !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:

Oricum am 3 variante: nasc in fatza aragazului, nasc cu aspiratorul in brate sau nasc la serviciu... nu am nici o sansa sa ma potolesc.

Gluma-i gluma, dar ai grija sa nu se adevereasca! Ai citit nasterea lui Anaïs a mea?

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput