Mamici casnice (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Eu personal mi-a luat o pereche de pantofi, mai sport(sa am si ceva mai comod)...
Mai mult i-am luat lui Amalia: o pereche de blugi mai subtirei (primavara-vara), 2 tricouri cu manecuta lunga, o pereche de pantofi.
Am mai luat si un set de caserole (care imi faceau de mai demult cu ochiul ), si alte maruntisuri (printre care si un "fund" de bucatarie), plus bineinteles, seminte pentru gradina mea

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Fetelor se pare ca nu pot tine pasul cu voi!Adevarul este ca din seara in care a avut Liviu probleme cu burtica, desi se linistise, noaptea a inceput cu diaree, dimineata voma, am mers la medic si ne-a dat tratament, e a doua serie de tratament in paralel cu regim alimentar incat saracul arata tare slabit. Asa ca ieri de suparare nici nu am mai deschis calculatorul. Noroc ca acum e bine, vioi, incepe sa manance, chiar daca regim, dar cate putin se va pune pe picioare, nu mai are diaree si nici nu mai varsa. Cica ar fi fost o viroza de iarna primavara care se manifesta asa.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Lucia multa sanatate

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

eu tocmai am bagat-o pe sybille la balaceala in cada,de iesit afara nu putem ca ploua de rupe asa ca incercam sa ne ocupam timpul cum putem.
bebitza e cam zbataita,nu sunt contractii..face numai´´valuri´´.

tare dragutze filmuletele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Lucia,sanatate maxima.ti-am spus eu ca e mai bine sa vezi un medic decat sa-ti dam noi sfaturi babesti

mmiha,esti tare soro!
eu nu-s nici stelista ,nici rapidista dar as aspira la postul de arbitru...intre voi
Mie-mi place de gelatul ala de antrenor al rapidului dar am auzit ca e insurat

zina23,tinerico si frumusico;bun venit la noi!Eu am sa-ti spun Gina ca sigur nu-ti uit numele.asa o cheama pe nasa baietelului meu
Deci,sejur placut la noi draga Gina!

alexa si mami,am pregatit gradina cat de cat dar nu pt. primavara ci pt. zapadaNoroc ca am apucat sa ne bucuram si noi 2 zile de soare si caldura.Ne-am incarcat putin bateriile.Dar primavara e pe vine.Acusica vine.Aici dureaza 2 saptamani.In 2 sapt. totul e verde si inflorit.Pe bune!

Flavia,dreptul de autor la faza cu "colegul" vi-l acord cu mare placere.Nu-mi place deloc cum suna "sotul" in sus,sotul in jos.Este un cuvant dur si-l vad potrivit pt. mamaitzele de 60 de ani

plec sa-mi trezesc copii.Astazi il duc pe Robert la gradi sa bag putina curatenie.
revin cand nu va asteptati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mmiha, moama ce am mai ris, inclusiv colegu'. super tare!!!
lucia, multa sanatate puiutului! la noi regimul a functionat de fiecare data. dar unul f strict.
flavia, si noi avem vedere tot la strada si suntem la curent cu toate intimplarile fericite si mai putin (nunti, inmormintari), vrem sau nu. ziceai ceva de melodia de la secretul mariei? o ai?
adriana, sa creasca mare si sanatos andreiutu'!
fetelor de cind cu caldura asta, alexa are un nou sport cel de murdarit haine. mami le spala noaptea, iar ea ziua le murdareste. tot pantaloni, pulovarase, pantofi, cite 2 din fiecare.
da' unde's restul fetelor? de ce nu trec macar sa faca prezenta?

alexa & fam

Mergi la inceput

alexa si mami,sunt_mamica(andreea) este o super draguta.Aseara,adica azi nopate la 3 era cu mine pe mess.Acum cred ca doarme saracutza desi este singurica cu bebe toaa ziua.Are o scumpete de copil.Mi-a trimis poze.Astazi poate daca o lasa Ilinca o sa umple albumul ei cu poze
Eu zic sa-i dai un mesaj pe mess.si sa-i propus sa va vedeti.E fain de tot cand fetele de la casnicute se cunosc online

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Ma pusei si pe mine.... cine rade de mine il bat... la cap!!!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adinel_a/album?.dir=6108&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/adinel_a/my_photos

Adriana: http://pg.photos.yahoo.com/ph/adinel_a/album?.dir=19b1&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/adinel_a/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexa si mami
da' unde's restul fetelor? de ce nu trec macar sa faca prezenta?

alexa & fam

pai or fi pe la coafoare,pe la sali de sport,saloane de infrumusetare
eu am o idee(acum ma adresez voua sau noua casnicutelor care suntem de aici de la inceputul subectului) haideti sa facem o listuta gen "musafiri" si acolo sa trecem toate fetele care trec pe la noi rar si pe cele care au deja munca.
Flavia acolo unde ai facut"mamici ex casnice" poti sa transformi in "musafiri la casnicute" sau "in vizita la noi"

ma duc sa-mi beau cafeaua.hai care da o cafelutza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

intrat, citit, n-am chef de scris, salvat paginutza ca dadea coltzul, dispar, revin, adica imi revin mai tirliuuu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput