Taranoi in Spania :)
Raspunsuri - Pagina 2
Babisa spune:
Vai ce am mai rassss.Dar poate si-a atins omul scopul,tind sa cred ca prietenii lui sunt tot cam acelasi gen ,deci i-a cam dat pe spate.Oricum ,macar apreciez ca asa taran cum e,nu s-a dus sa arda gazul de pomana ,a muncit omul de si-a implinit visul si pe langa toate astea ,il apreciez ca are un puiuc mic si ca nu a uitat sa specifice asta in filmulet....dar de ,taranul tot taran ramne.
P.s - cine stie cat l-au mancat ai lui "prieteni" de fund de a ajuns omul in halul asta?Cred ca cei care sunt plecati peste hotare stiu si ei foarte bine cam cum ii vorbesc "prietenii" pe la spate (stiu ca asta nu este destul de scuzabil pt ceea ce a facut taranetele ,cl putin nu in acest mod,dar ...)
rilbuc1 spune:
Asta e originalul mai :))
www.youtube.com/watch?v=iIOkXuIFFSw&search=taran%20spania" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=iIOkXuIFFSw&search=taran%20spania
Dandush spune:
Primul se referea la "prieteni", deci s-ar putea sa mai apara cateva variante
Vai, vai, vai.............incredibil
If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.
Dandush spune:
Pai asta nu-i originalul, Rilbuc1....e partea a doua."Dacia"face mishto de "Audi"!(cel putin eu asa am inteles)
If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.
clau2toma spune:
Taran ? Totusi , eu cred ca nu marita baiatul asta un titlu atat de nobil . Taranul sta saracul si munceste pe camp de-i sare basca de pe cap si nu cred ca daca s-ar ajunge in vre-un fel ar striga in gura mare ca si-a luat nu stiu ce masina . Eu cred ca este vorba de un bastinas de carier care o fi trait prin vre-un ghetou si de-odata s-a trezit cu un Audi A6 . Dar oricum ,am ras de este incredibil cat am putut sa rad de una singura in fata calculatorului .
P.S Noi romanii catalogam mai toate pleavele societatii ca fiind tarani .
Nu as vrea sa supar pe nimeni cu acest comentariu .
Claudiasi puiul ei Tomita
Natasa spune:
Am schimbat titlul, ca sa nu mai jignim taranii care muncesc pamintul! Eu am ceva cu "taranii" de la oras, dar oricum, astuia ti-e greu sa-i dai un calificativ!
clau2toma spune:
Cum am vazut si eu partea a 2-a Cred ca al 2-lea face misto de primul .
Claudiasi puiul ei Tomita