Taranoi in Spania :)
http://www.youtube.com/watch?v=tkAzH8II_As&eurl=
Era un subiect cu cineva care se luda cu termopanele. De asta ce sa mai zicem?
Raspunsuri
Dandush spune:
Da....a mai fost acest "taran" pe forum.Oare cine i-a facut saracului om faza asta ??Sau poate trebuie sa-i fie recunoscator ca a devenit vedeta peste noapte
If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.
DARAEL spune:
Oare de ce nu este subiectul aista la sectorul glume ?
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
ana-oana spune:
este incredibil!!
dar vaaaai, chiar este incredibil mey, nu fiti invidiosi!
ce tzaranie totalaaa!!
O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA
Dandush spune:
Hai mai, lasati -l in pace pe Sr. Tzaranu'. Daca domnia sa crede ca e INCREDIBIL, atunci asa ePoate se muta din Spania direct la Hollywood.
Hai va si sa fim cu totii atenti ce "mesaje" trimitem amicilor .
If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.
Happiness_4_us spune:
Dar vai, este incredibil, vai incredibil, este chiar taran de taran. Dar vai mai striga si in gura mare cat de taran este! Ce se-ntampla, ce se-ntampla?
Nana Motoc
clau2toma spune:
Dar vai ,este icredibil ce-am mai ras .Cu lacrimi . Este incredibil ca nu ma mai opresc din ras . Dar vai , o fi fost trimis la 1 Aprilie , ca nu m-am uitat la data ?
Oaoooo , ce masina mistoc ai mai Adi [parca asa il cheama ] mooama ! Eu chiar nu am mai vazut asa masina .
Claudiasi puiul ei Tomita
Babisa spune:
Vai ce am mai rassss.Dar poate si-a atins omul scopul,tin sa cred ca prietenii lui sunt tot cam genul lui ,deci i-a cam dat pe spate.Oricum ,macar apreciez ca asa taran cum e,nu s-a dus sa arda gazul de pomana ,a muncit omul de si-a implinit visul si pe langa toate astea ,il apreciez ca are un puiuc mic si ca nu a uitat sa specifice asta in filmulet....dar de ,taranul tot taran ramne.
P.s - cine stie cat l-au mancat ai lui prieteni de fund de a ajuns omul in halul asta?Cred ca cei care sunt plecati peste hotare stiu si ei foarte bine cam cum ii vorbesc "prietenii" pe la spate (stiu ca asta nu este destul de scuzabil pt ceea ce a facut taranetele ,dar ...)
osna spune:
dar vai,nu-mi vine sa cred...este incredibil dom'le.
radem noi radem...poate omu o fi avut carutza pina acum!
avem si noi un prieten care lucreaza de 1 an in spania si tot audi vrea sa-si cumpere, mai.
Anderra spune:
da da si nu uitati ca e un audi a seis .. e incredibil.. a seis ..incredibil ...
asta sigur e varu cu raducioiu , mai tineti minte? : como se dice in rumena a seis ??? a?