Gradinita de langa Piata Bobocica

Gradinita de langa Piata Bobocica | Autor: V. Erica

Link direct la acest mesaj

As vrea sa aflu mai multe detalii despre aceasta gradinta.
Ma ajuta cineva?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danis spune:

Buna,

In spatele pietei este o gradi, nu mai stiu ce numar are (parca 219 ?), din cate stiu are si cresa.
Ceva mai departe, pe strada Nicolae Pascu, exista gradinita 24. La gradinita asta este si fetita mea si parerile generale par sa fie ca e mai bine decat la cea din spatele pietei. Eu sunt relativ multumita - e adevarat ca mi-as dori un program educativ mai intens (ma refer la optionale mai multe, eventual facute mai bine), dar in rest e OK.

Daca mai doresti detalii, te ajut cu placere, fie pe forum fie prin PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Scuze ca n-am reusit sa mai intru pe forum pana azi.
Danis, saru-mana pt raspuns. Am vizitat-o anul trecut pe-aceea, insa din punctul meu de vedere are doua mari inconveniente:
- e cam departe (iar cand merg pe jos sunt o gramada de caini);
- nu au asistenta medicala dupa ora 14.00;

In rest mi-a placut, parea curatica. Ce nu-mi place iarasi e ca le da dimineatza si margarina pe paine, iar gustarea de dupa-amiaza e alcatuita adesea din napolitane si alte asemanatoare pe care eu le-am cam evitat. Din pacate, cam asa e in toate gradi de stat.

Nu are nimeni pe-aici copilul inscris la gradi de langa Piata Bobocica?

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

e adevarat ce spui, nici mie nu-mi place prea tare ce primesc la gustare, ca si noi cam evitam aceste produse; uneori la gustare le mai da si mar; sper ca la anul sa se mai schimbe aspectul asta, pentru ca mai sunt mamici care solicita sa nu li se mai dea la gustare napolitane si alte chestii de genul asta; dincolo de asta, mancarea de la pranz este proaspata, buna si variata - noi nu am avut vreodata probleme si nici nu am auzit pe cineva de acolo sa se vaite ca s-a imbolnavit copilul de la mancarea din gradinita

am amice ai caror copii au facut nu o data afte si s-au vaitat de multe ori de burtica "multumita" mancarii si igienei din gradinitele in care mergeau

partea cu distanta intr-adevar poate fi o problema. noi stam pe Vitan putin dupa stadionul Olimpia - si noua ne-ar fi mai aproape gradinita din spatele pietei dar am preferat-o pe asta, mai ales dupa ce mamicile care au avut copiii acolo la cresa i-au mutat la 24 pentru gradinita

si inca o chestie care imi place, personalul nu e "spagar"; asta nu inseamna ca nu am fost atenta in diferite ocazii, dar nu am avut niciodata senzatia ca mi se sugereaza/cere asa ceva, sau ca sunt obligata sa dau ca altfel nu-si fac treaba

nu vreau sa crezi ca sustin infocat gradinita 24 la care suntem noi; incerc sa-ti dau cat mai multe informatii ca sa te pot ajuta

si chiar as vrea sa aflu si eu parerile mamicilor care au copiii la gradinita din spatele pietei

sper sa te ajute si spune-ne cum merg lucrurile,
Daniela

Mergi la inceput

Daniela, pai nu de masa de pranz ma vaitam, ci de cea de dimineata si gustarea. Dar n-am ce face in privinta mancarii difera f. putin lucrurile la gradi de stat. Directoarea mi s-a parut o tipa intelegatoare, chiar mi-a spus ca daca sunt de acord parintii sa plateasca 20-30.000 rol in plus/luna, le-ar da numai unt...
Cele mai importante motive insa le-am enumerat.
Tu ai auzit ceva "de rau" despre cea de langa piata?

Despre gradi de langa Bobocica (ce numar o fi?) stiu doar de la bonele din parc ca ar fi OK, totusi trebuie s-o vizitez ca sa-mi fac o parere.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Nepotica mea a fost la gradinita din spatele pietei si au fost foarte ,foarte multumiti ,manacarea buna ,proaspata ,educatoarele foarte atente si faceau treba buna cu programul educativ .Si mai am si niste prieteni care au amandoi copiii acolo .Acum parerile sunt impartite ,pana nu vezi nu te convingi !
Iustina

Mergi la inceput

Multumesc, Iustina.
Merg zilele astea sa vad cum e.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput