Rahova sau apropiere..... (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata! Eu sunt fericita ca am intrat in concediu medical pana luni si stau si lenevesc acasa! E asa de bineeee!!!

18+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
eu ieri nu am putut sa o duc pe bunica-mea la tara din cauza ploii...pana la sosea puteam sa o duc dar pe drumul de tara nu mergea decat daca aveam jeepansi eu am doar loganterminatia e la fel...poate, poate
pe ruxi nu am scos-o ieri din casa chiar deloc, alex a iesit printre picaturi cu tati...dar mie imi era frig si nua veam nici un chef.
azi parca se vede mai frumos
andrea, sanatate multa
dory felicitari pentru"coltishor"
lexi, odihneste-te cat de mai lasa bb-eul...ce cuminti sunt cand stau in burtika
cristina... si ruxi a inceput sa de la o vreme sa se trezeasca spre ex la 7,30 prima data de la 22,30 si atunci ii dadeam laptele si nu mai vroia sa adoarma...(dar asta era inainte de otita) acum se mai misculeaza noaptea in somn
fetelor daca e frumos mergeti sambata prin parcul carol? am vazut ca si andreap propusese mamicilor de nov sa ne intalnim poate ne vedem in grup mai mare...
va pupici si va urez o zi buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu am primit o semi invitatie la ziua unui pusti pt.sambata (azi a ramas sa discutam) asa ca inca nu stiu ce facem.

Fetelor tocmai am vorbit cu Andreea si are internare pentru Tudor data de pediatra pentru ca e tot rau, se duc la spital. Sa le tinem pumnii sa vina repede acasa si sa se faca bine cat mai curand.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Multa sanatate la mamici si copilasi.

In week-end fac curatenie... ge-ne-ra-la

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna fetelor...
Vestile mele : Maria a facut amigdalita, acum suntem pe trecute, nopti albe, febra si tot tacamul, saptamana asta am prestat munca grea ( curatenie ) , in septembrie ( exact la 5 ani de la nunta noastra ) cununam...Cam atat...Nu prea mai tin pasul cu voi...dar va citesc...mai intru si eu din cand in cand...ma mai bag in seama...Pupici.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetele! Suntem acasa!!! Am fost la Budimex, l-a vazut dr. Stanciu si a zis ca nu-l interneaza nici daca insistam. I-a dat aerosoli (ventolin) si Beticode (subst. de inhalat). Speram sa ne facem bine cu astea.

Cristina!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

andre_ea sanatate! Super Stanciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Super vestile Andreea! Sigur il faci bine cu astea, aerosolii sunt foarte importanti.
Anculina te asteptam mai des si cu vesti mai bune. Sanatate muuuulta!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of andrea, sanatate multa lui tudor...bine ca ati scapat de internare
eu am rezolvat cu bunica-mea am reusit si am dus-o la tara, apoi fuga la meditatii...ama vut o zi de cosmar...nici nu-mi vine sa cred ca s-a terminat....norok ca astia mici sunt bine si asta e tot ce ma inveseleste...totusi nu ma bucur inainte sa aud parerea doctoritei despre urechile ruxandrei
va pup pe toate si pe copilashi
noapte buna

monica

Mergi la inceput

Neata, sa inteleg ca m-am trezit prima???
andre_ea, cum se mai simte Tudor??

Mergi la inceput