Rahova sau apropiere..... (14)
Raspunsuri - Pagina 6
andre_ea spune:
Acum realizez ca am uitat sa va zic ca avem dintisorul nr.3. A iesit sambata.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
CristinaT spune:
Multa sanatate fetelor.
Aseara am fost in parc cu Oana dar nu v-am vazut.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
monica-elizabet spune:
seara buna fetelor,
cristinico ce-i cu tine? sper ca sunteti bine
cu absentele lui vio deja sunt obisnuita dar cun ale tale nu
monica
monica-elizabet spune:
neatza fetele,
ma bucur ca sunteti bine amandoua(nu m-am lasat pana nu v-am deranjat aseara)dar macar acum stiu sigur ca sunteti bine
eu iar am o zi super incarcata, dupa ce o duc pe bunica-mea la control la dr plec sa o duc si la tzara...numai ca pe vremea asta nu stiu cum Dumnezeu o sa intru pe drumul ala
va pup
monica
CristinaT spune:
Buna fetele!!!!
Iar am fost in parc aseara si nu v-am vazut!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
aissa spune:
Neata. Noi suntem bine (sper) dar nu prea mi-am facut timp...of.
Nu stiu ce e avut Ale azi-noapte a cam plans in somn (mai face ea asa, dar nu stiu, parca aseara plangea tare) desi nu m-am trezit nici eu prea bine si ea dormea, stiu ca o mangaiam dar sigur nu am luat-o in brate, va dati seama ce obosita sunt de nu stiu sigur ce am facut. Dimineata m-am trezit devreme, la 6 deja plecasem din camera sperand sa mai doarma ea, dar asi, la 7 deja mancase. Apoi iar a luat-o scartaitul, uf, sper ca plansul asta sa fie doar de la somn sa nu vina ceva peste noi.
In fine, cam astea, va pupam pe toate ....
Dory ia vezi daca e public albumul ca asa zice, ca nu mai e accesibil.
Cristina si Ale (30.09.2004)
aissa spune:
Cristina aseara am fost si eu si Vio si Andreap pana la 7 fara ceva, la locul de joaca de langa spalatorie.
andre_ea spune:
Eu am luat raceala de la fi-miu. M-am trezit de dimineata cu gura usacataaaa, ca nu mai puteam respira pe nas. Uff, ce ma enerveaza!
Mi-e ciuda ca nu pot iesi din casa. Si cand o sa iesim, oricum nu venim in parc. Sa nu contaminam. Si mi-e dor de voi.
Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
Dory232002 spune:
Buna dimineata la toate fetele!
Ce se intampla cu voi?, parca nu mai sunteli la fel de active ca si pana acum... de cateva zile tot la pag. 4....
Si sa nu uit sa va spun ce este mai important: ieri am simtit un coltisor din primul dinte al Alexei
Multumim fetelor care ne-au felicitat pentru dintisori!
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
aissa spune:
Andreea imi pare rau ca esti si tu racita. Si eu ma scol cu mucoasele uscate, din cauza caloriferului electric. Sanatate!
Dory felicitari pentru dintisor!