Rahova sau apropiere..... (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

aissa crezi ca Oana mea ar incape?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

De incaput a incaput si Tony ca Ale nu a vrut initial sa intre in ea (desi cand a vazut-o, era dupa somn cu suzeta in gura si nu stiu sa zic cum facea, sufla in suzeta, un uuuu, uuu).
Deci, intru si eu pe "usa" si pot sta lejer in fund. Dar va dau dimensiunile si va orientati: 107 cm inaltime, 95 lungimea si 75 latimea. E suficient, va asigur. Barele de sustinere sunt din plastic si "peretii" din musama.
Promotia e la Carrefour pana in 24 sau 25 aprilie. Zicea si Andrea_p ca se duce sa ia pentru Maria, mai vroiam si eu una pentru o prietena, cred ca se vor mai gasi...cel putin asa sper.
In orice caz, la pretul asta e super. Daca o rezista pana la vara o pun pe balcon.

Andre_ea cum mai sunteti? Bine?
Anculina te pomeneam azi la subiectul cu cosmarurile de la cabinetul psi, imi aminteam ce ati patit cu fetita la mare anul trecut.... Hai mai intra si la noi cand poti.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

aha...pai e maricica...uf ce ciuda-mi este ca nu ma pot duce azi dupa ea

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetelor, imi pare rau ca nu am putut intra ieri sa felicit si eu toate florile, dar nu mi-a mers netul de vineri seara pana azi .
Aissa, super garsoniera lui Ale.
Noi ne laudam cu 3 dintisori iesiti si inca vreo 2 - 3 pe drum!!!, asta pt. ca nu doarme noapte, sunt zomby.

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

de la noi...
Suntem bine!
Din pacate prea putinul meu timp liber va deveni incurind...inexistent(ma gasiti al patiserie ).
tuturor si sa nu ma uitati
!

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Fata da' ce ore ai de stat pe net! Sau te antrenai pentru noaptea asta? Pana la urma te duci doar astea 2 zile sau de tot?
Azi e soare, Ale mi-a dat trezirea la 7 dar azi chiar trag de ea sa mergem afara dimineata. Cred ca e si cald. Asa ca Vio te injur daca ma lasi singura in parc...of, ce ma plictisesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza mamici,
vioincepi "munca" sau doar acum sapt asta?
cristinicoi-am aratat casutza aseara si lui alin si el se tot uita la Alesi zicea ca frumuhsica e...si intr-un final cica si casutza e dragutza da fata e super reusita...are niste ochi
azi la 9 merg cu d-ra ruxi la control, sa-mi tineti pumnii ca m-am saturat sa fim bolnaviori
va pup pe toate, sa aveti o zi minuanta

monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

cristinicoi-am aratat casutza aseara si lui alin si el se tot uita la Alesi zicea ca frumuhsica e...si intr-un final cica si casutza e dragutza da fata e super reusita...are niste ochi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata si sanatate la cei bolnaviori.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Aissa...da, sa stii ca m-am antrenat pentru la noapte,da m-a ajutat si bya.Ca s-a culcat pe la 1.Sila 7.30 era in piciopare super fresh,a mai varsat si niste pufuleti prin toata casa pina cind a venit Adi deal serviciu.
E frumos afara,dar,o as te las singura si azi,cu riscul de a primii injuraturile.Ti-am povestit ca azi mai am niste facturi de platit si cu asta imi ocup dimineata iar dupamiaza cred ca o as iasa adi cu Bya,sa dorm si eu putin.
Aissa,Monica...incep acum 2 zile (azi si joi) si apoi ma duc de la 1 mai program normal...(una da/una ba)
multi si....mai vorbim!

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput