Grupa sanguina si dieta (dietele) 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Almy,

Felicitari pentru kg duse!
Tocmai am citit si eu din cartea lui Adamo, tare-mi mai place...interesanta treaba...Mi-ai facut pofta de citit :) ca nu o terminasem...Chiar scrie ca multe persoane slabesc prea mult :) dar se echilibreaza in timp...
Mi-a placut ideea cu exceptiile, asa fac si eu, din cand in cand mai calc si stramb ( paine prajita, cate o placinta cu branza) dar rar...iar la neutre nu renunt...insa baza sunt legumele si fructele permise...
Si cum mi-era pofta si de ananas, mi-am facut o salata de fructe cu mar galben,ananas,kiwi...am pus si o smochina taiata mic desupra, dar e mai bine fara, ca nu mai simti gustul celorlalte ( gr A)

Nu te grabi sa slabesti brusc...Ai grija cu sala,intai sa-ti treaca de tot durerea...si sa nu-ti faca pofta de mancare!

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Arinna,am avut o singura data 70 kg dar mie nu-mi sta bine deloc.Am observat atunci, ca eu cand ma ingras se pune peste tot, aratam ca un dulap, n-aveam nici o formaDe-aia nu mai vreau sa ma ingras dar nici sa slabesc prea mult.Dupa cat am observat nu mai prea sunt la moda slabanoagele.
Eu nu l-am vazut pe Andronache de la inceput, atunci cand zici tu ca aparea mai decoltat.Asa-i cum zici, prea solid nu-i dar are muschi.Nu arata rau,nu-i chiar asa slab.Eu daca ar fi sa aleg intre unul slab si unul gras, il aleg pe ala gras,chiar si daca are burta, nu ma deranjeaza f. mult.
Nici eu n-am avut probleme cand am tinut dieta asa ca la carte, adica nimic gatit si fara carne,asa ca si in privinta mea se potriveste si are efect dieta grupelor sanguine.
Nu stiu soia daca constipa, dar nu-i rea la gust.Incearca sa vezi daca ti-e buna.
Pai nu prea mi-ar conveni sa mai slabesc, ca acum sunt numai bine.Cel mai putin am avut 55 kg dar eram cam prea slabanoaga.Altele cu inaltimea mea si 55 kg arata bine.Eu cred ca am oasele grele.
Au fost ai mei din nou la tzara si mi-au adus o plasa de salatica cucului(inseamna ca nu-i loboda, dupa cum zici tu), dar imi place mai mult sa fac ciorba din ea decat salata.Cam greu cu dieta asta, dar incet, incet o sa ajung si eu sa mananc mai corespunzator, ca o mai dau si pe de laturi.

Amy,oricum pt.grupa O nu-i buna cafeaua, asa ca nici o pierdere, mai ales ca nici nu prea te omori dupa ea.
Tu esti mai norocoasa ca ai voie carne,eu si Arinna aveam cea mai nenorocita grupa posibila.
Bravo pt. kg date jos

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

ARINNA, nu vreau sa slabesc brusc, dar probabil ca am data 3 kg brusc fiindca eu mancam multa paine, multe dulciuri iar acum...Deloc.
IDORA, mie imi place cafeaua la nebunie, dar "m-am lasat" cand aveam greturi la sarcina, nu suportam nici mirosul. Si nici n-am avut dureri de cap. Si am zis ca daca tot m-am lasat usor, de ce sa beau din nou? Iar pe mine ma cam enerveaza sa fiu dependenta de ceva. Si de cafea eram, inainte de sarcina.
De luni cred ca incep si Scarsdale, ca e exact pe grupa mea. Fructe dimineata si carnita cu salata la mese. Dar e mai bine organizat decat cum mananc eu. M-am panicat un pic fiindca mi-am scos hainele de vara si observ ca nu incap in nimic .

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Arinna,Almy, nu stiu daca v-ati uitat azi la Andronache dar vin cu noutati.A fost la emisiune si un doctor american in medicina naturista care in mare parte, se bazeaza pe aceleasi idei ca ale lui Andronache dar am mai aflat si cate ceva nou:
-este bine sa se evite lactatele si produsele din lapte chiar si daca nu-s pasteurizate, chiar si laptele de de capra sau produsele din lapte de capra
-algele marine, maro, rosii etc(ca sunt de mai multe feluri)inlocuiesc f. bine proteinele animale
-carnea daca e organica, adica fara hormoni si ce mai baga astia prin ea, nu face atat de mult rau, dar el recomanda cat mai putina(bineinteles la grupa A nu e buna, zic eu, ca el n-a zis nici da, nici nu,s-a referit la modul general.El nu consuma deloc carne inca de la varsta de 17 ani (12 ani deloc),acum doar ocazional carne de peste
-daca e sa alegem dintre carne de vaca si pui, sa o alegem pe cea de pui sau dintre pui si peste, pe cea de peste-din cauza cantitatii de fier din carne:adica cu cat carnea contine mai mult fier, cu atat e mai toxica.Nu interzice nici carnea de porc, atata timp cat e organica.
-cei care simt nevoia de dulce inseamna ca au dezechilibru in organism si facea comparatie cu un alcoolic care are nevoie de alcool.
-recomanda purificarea organismului doar cu apa plata si sucuri naturale de legume
-alcoolul daca nu poate fi stopat,macar sa fie schimbat, adica cu vin iar vodca-i mai buna decat whisky

Cam atat, daca am uitat ceva, o sa mai scriu.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Mi-am mai adus aminte ceva.Daca vrei sa vezi sigur ce alimente din grupa celor recomandate in dieta grupelor sanguine iti sunt cu adevarat benefice, sa faci asa:de ex. la ora 12 mananci un singur fel(ex. brocoli)si daca la ora 14 te apuca somnul inseamna ca nu ti-e cu adevarat benefic si tot asa mai multe zile la rand, pana vezi tot ce-ti face cu adevarat bine, asa-ti testezi corpul.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Idora, ce dragutze esti , multumim, mi-au placut mult informatiile date...Desigur ca nu l-am vazut nici azi,am mult de umblat,mi-a placut ideea cu mancatul si somnul, adca ti-e somn dupa masa insemna probabil ca ai mancat aiurea si organismul oboseste digerand, asa simteam eu dupa carne, exact cum zic ei...
Intereanta ideea cu carnea si fierul...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Multumim IDORA , super informatii, nici eu n-am vazut emisiunea.
Mai raportez un kg pierdut Deci 4 in 10 zile. Si nu m-am infometat, nu mi-e rau, n-am nimic.
Weekend placut fetelor!

Mergi la inceput

IDORA, a spus cumva la emisiunea aceea ce afectiune ai daca ai pofta de dulciuri? Eu simt nevoia de ceva dulce tare de tot uneori, iar dupa ce mananc, vreo cateva ore ma simt fff bine, de parca as fi luat un calmant. Eu glicemia o am in limite normale.

Mergi la inceput

Ce e cu tacerea asta, eu am slabit 8 kg,m-am decis la preferinte la gr A : mar, ananas, dovleicei,peste,cafea,fructe uscate, numai apa plata sau ceai verde, biscuiti dietetici subtiri daca mi-e dor de paine...Poate suna simplist dar m-am decis dupa multe luni la ce e mai "pur" si imi face si bine...

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Almy,scuze ca nu ti-am raspuns pana acum dar n-am mai verificat daca a mai scris cineva aici.Nu a zis nimic de ce afectiune poate suferi cineva care are chef de dulce.

Arinna, felicitari pentru alea 8 kile pierdute, te tii tare pe pozitieCred ca o sa faci a doua luna de miere cu sotu'

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput