Grupa sanguina si dieta (dietele) 2
Raspunsuri - Pagina 7

arinna spune:
Abia astept sa termin cele cateva oua din frigider si sa dispara cozonacul din casa...
Iar am facut dovlecei cu broccoli si mi-au placut mult...usor si sanatos...
........................
Knowledge is power!

Idora spune:
Arinna, cum ai facut dovleceii cu brocoli??
Eu am fost plecata la tzara de vineri pana luni, un adevarat paradis, totul verde, multe flori,am bagat la verdeturi in mine 100% ecologice
,am facut ciorba de salatica cucului(cred ca asa-i zice)era pe-acolo prin iarba,multa,(ai mei au a zis ca-s nebuna:)dar dupa ce au mancat,a zis ca-i f. buna.Am acrit-o cu macris si am bagat si frunze de usturoi verde, tot din gradina.Are gust de salata,am luat si pt. acasa si o sa incerc sa fac salata din ea, stropita cu zeama de lamaie-cred ca o sa fie buna.Am mai tras si niste gratare (dar eu am mancat doar de pui), a fost f. fain si cred ca m-as putea muta acolo, chiar si doar pt. perioada de vara.
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
poze
Liseberg-Göteborg

arinna spune:
Idoradovleceii ii fac normal, cu putin ulei si ceapa si spre sfarsit adaug brocolli,merg bine impreuna ...
A slabit 6 kg, e cazul sa ma opresc ca ma ascut ca lupta de clasa la fata si o sa seman cu "unchiu"pana la urma
La corp insa arat bine Acum am 67/67...Mi-ar mai trebui numai ceva miscare, insa nu fac deloc...
Mi-am facut si eu o zeama de verdeturi- adica stevie ( e buna acrisoara) cu loboda ceapa verde si patrunje, e foarte racoritoare si e buna in loc de apa, desigur si verdeturile din ea...si un pic de sare ca se cere...Chiar nu mai suport carnea, doar un gratar adevarat la curte, carne de pui m-ar mai tenta, dar preparata altfel nu...
Singura abatere e ca mai manac paine prajita - gen biscuiti f tari- cu fibre, cu br de burduf de capra ( de iedut se numeste)si e f buna...
........................
Knowledge is power!

almy spune:
Buna seara!
Si eu am inceput de pe 3 mai sa mananc adecvat grupei mele (0), ca am de dat jos cam multicele kg dupa sarcina. Am cartea lui Adamo, sincer tot ce spune el ca nu-mi este permis chiar imi face rau la stomac. Intr-o vreme aveam arsuri stomacale atat de mari (grupa 0 are o aciditate marita) incat nu plecam nicaieri fara Ranitidina (un medicament contra arsurilor). Iar cand tineam vreo cura de slabire era groaznic cu stomacul. Acum ma simt bine, sa vedem cum va fi in continuare. Am inceput cura la 77kg, trebuie sa ajung la 63, eu am 1,73m. Mult, dar asta e! Cand eram d-ra ma mentineam la 60-62, si tineam regimuri des si nu intelegeam de ce ma ingras dupa, dar mancam cereale la greu, chiar integrale, care-mi sunt total interzise, avand gluten. Deci o logica zic eu ca exista la dieta asta, am simtit-o pe pielea mea. Partea negativa din pacate. Tocmai de aceea am decis sa tin dieta, fiindca am vazut si opusul. Nu ma omor eu dupa carnuri, dar obisnuinta e a 2a natura...
A, si inca un argument, sper sa nu plictisesc pe nimeni. La grupa 0 sunt deosebit de benefice semintele de bostan. Eu, inainte de afla de dieta pe grupe, am gasit in As o cura de 3 zile cu seminte de bostan. Cu mine facea miracole! Ten luminos, 4 kg pierdute clar, nu-mi era rau, etc...Si ma intrebam ce au semintele astea dom'ne? Si uite ca am aflat de la nenea Adamo...
Mult succes tuturor!
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Idora spune:
Arinna, cred ca loboda-i aia de care zic eu ca-i salatica cucului(are frunze mici, verde deschis si e mai frageda??).Sigur a fost buna ciorba aia.Baga mai bine sare de-aia mare, ca am auzit ca-i mai buna, sau marina.
In loc de paine prajita, incearca cu soia de-aia pt.snitzele,asa cruda, nu are gust rau - sfat de la "unchiu"
N-am vazut pe-aici branza de capra(sau iedut), probabil ca se gaseste pe la supermarketuri.Vrei sa zici 1,67 la 67 kg??
E ascutit "unchiu"la fatza dar ai vazut ce corp are si ce muschi pe el??Arata bine la varsta luiPacat ca nu-i prea fain la moaca si se imbraca cam ciudat si demodat dupa parerea mea, isi ascunde muschii, ca daca nu l-as fi vazut in ziar, nu as fi crezut ca-i asa solid si muschiulos.
Almy, bravo tie ca te-ai apucat de dieta.Asta-i in primul rand buna pt. sanatate dar si pt. slabit.Eu nu vreau sa slabesc, am si eu 1,73 dar 62 kg dar zicea "unchiu" Andronache ca, in timpul dietei slabesti din cauza ca elimini toxinele din corp si cu cat mai multe toxine ai, cu atat slabesti mai mult, dupa care corpul se normalizeaza la greutatea ideala.
Si pt. A sunt bune semintele de bostan
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevãrul este un act revoluşionar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

arinna spune:
Almy bine ai venit,ma bucur sa aud pe inca cineva cu rezultate bune, si eu tot asa am ales sa tin aceasta controversata dieta, dupa logica , rezultate si dupa cum ma simt...daca nu imi face bine ma opresc , normal...Nu plictisesti pe nimeni, spune-ne mai multe daca doresti... ce ai ales sa consumi,ce produse din care ai voie la gr 0 ai mai gasit...poate sunt si altii interesati...eu am gr A...
E indicat sa incepi prin a introduce ce ai voie, scotand treptat ce nu ai voie, pana ramai pe neutre ( in cantitati mici) si permise...
Idora,, loboda e mai mult rosie, e buna, se face ciorba, se consuma rece cu ceapa verde...
Da, 1,67 pe 67 kg , la mine asta e ideal acum ,ca fata nu-mi mai permite, nu vreau sa seman cu unchiu...la mine cateva kg se vad imediat, am avut cel mai mult 72-73, eram prea plina ( nu grasa rau dar aratam aiurea)acum la corp s-ar mai cere maxim 2 kg,dar prefer sa am ceva obrajori...
Pai Andronache isi ascunde muschii ca l-a luat lumea in ras ca venea decoltat pe la emisiuni( poate ca sa se vada) - mie mi se pare prea slab si vad ca incep sa o iau si eu in jos cu greutatea fara nici un efort,fac si eu ca Masca,"somebody stop me!" parca asa zicea?Nici ca-mi mai place ceva in afara de mere cu ananas si verdeturi...vad ca din ianuarie n-am cazut deloc din picioare cum ar crede unii...
Insemna ca ma tot golesc de toxine - da multe am mai avut...
........................
Knowledge is power!

almy spune:
Multumesc pt primire, fetelor!
Eu in carte am citit ca alimentele "deosebit de benefice" functioneaza ca medicament, cele "neutre" ca aliment, iar cele "interzise" ca otrava. De ce trebuie sa scoatem neutrele incet incet?
Am inceput si eu sa mananc dimineata numai fructe si chiar mi-e bine. Nu am arsuri (marea mea problema!) si nici nu sunt lesinata de foame, ca pun si vreo 2 smochine si 2 mieji de nuca (care sunt deosebit de benefice la gr 0). Am citit ca scriati sa hidratam fructele uscate si chiar mi-au placut la nebunie asa. Iar apa in care le-am pus e un siropel minunat. Eu nu prea beau cafea, asa ca l-am baut ca atare. Nu ma asteptam sa fie asa bun.
In rest mananc salata verde cu vita, pui sau peste. Si atat. Eu zic ca e imposibil sa nu slabesc in timp mancand asa. Si mi se pare o dieta mai permisiva decat altele pe care le-am tinut (credeti-ma ca sunt trecuta prin destule cure) pt ca poti sa alegi tu ce sa mananci din ceea ce ai voie.
Putin ma deranjeaza ca n-am voie lactate, dar stau si ma gandesc ca eu in timpul sarcinii consumam lactate zilnic foarte multe si copiluta s-a nascut cu o usoara lipsa de calciu congenitala.
A! V-am zis? Am dat 2 kg pana acum
Mai vorbim, ma duc sa mai studiez cartea, ca e la plimbare cu bunicii si am timp acum.
Weekend placut!

arinna spune:
Almy, am inteles ca fructele si legumele au mai mult calciu decat lactatele, eu de cand tin dieta n-am mai facut criza de calciu decat f rar si nici n-am mai luat, inainte luam tablete sau umblam cu ca gluconic dupa mine...n-am mai avut nici migrene, care imi dadeau stari de rau mari, de pe la 14 ani...
La carnitze cu tine...felicitari pentru kg in minus, in cat timp le-ai dat jos?din pe 3 mai???
Vezi ca siropelul poate fi bun la ceai...eu nu pot sa beau e prea dulce...
O sa ne indragostim de dieta asta...
........................
Knowledge is power!

arinna spune:
Idora, poate soia cruda sa merga, e o idee, ca altfel mi se face rau, e imposibila...dar daca constipa???ca absoarbe apa ceva de groaza...bine ca m-am gandit...si asa nu beau cat trebuie...
Sare de mare folosesc, cam de-asta e acum peste tot, greceasca, sare de mare iodata..
Dar daca mai slabesti ce faci? Eu sunt fix pe fix si nu mai vreau...da nici sa manac aiurea nu vreau...mi-a fost dor de ananas cu mar...stevie si loboda
branza de capra...ceai verde si iasomie...
........................
Knowledge is power!

almy spune:
Buna fetelor. Ce vreme oribila!!!
Arinna, updatez: 3 kilograme, s-a mai dus unul . Da, de pe 3 mai, adica de miercurea trecuta. Iar ieri am fost nevoita sa sar calul, ca am fost la pomana si nu se cade sa nu mananci. Am mancat fara painica insa. Si uite ca s-a mai topit 1kg.
Momentan am o problema cu o coasta, ca am cazut sapt trecuta, dar cand imi trec durerile ma apuc si de sala , eu mereu am slabit mai bine cu miscare. Dar acum de-abia ma dau jos din pat.
Sa aveti o saptamana frumoasa!
PS: Nu mai apare nimeni cu grupa 0 sa ne mai confruntam, sa mai schimbam idei?