Grupa sanguina si dieta (dietele) 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Buna Arinna!

Da, sunt grupa 0 dar eu mananc multe legume, fructe, dulciuri, si fainoase. Carnea sta mult si bine in congelator.
Intr-adevar si eu si sotul meu (si el tot 0) avem cam 10 kg in plus (avand in vedere ca avem, eu 26 el 27 ani).

Alimentatia tine numai de a slabi? Are efecte cumva si la fertilitate? Ca daca da tb sa ma apuc neaparat cat mai am timp.
Momentan tin un tratament cu Roaccutane e care il termin in octombrie si din ianuarie incepem pt un BB.

Multumesc si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Miha, nu stiu ce sa zic de fertilitate, dar poti sa incerci sa tii dieta...daca rezisti si vezi ca iti fac bine intr-un fel sau altul alimentele recomandate contnui, daca nu, nu...Eu am slabit 5 kg pana acum dar sunt gr A, si ma simt foarte bine...nu vad la ce ar strica sa mancam ce spune acolo, si asa cand eram de capul nostru mancam numai prostii, nu ? Zic si eu...nu era mai hranitoare painea , salamul de sibiu si nici nu mancam din toate ca sa zicem acum ca suferim multe privatiuni...Eu am observat multe efecte pozitive s nu m-a obligat nimeni sa o tin e optiunea mea...
Mentionez asta pentru ca sunt si pareri contra...
Fiecare e liber sa decida daca se simte bine sau nu cu alimentele respective...Poti sa incepi prin a le introduce in alimentatie, dupa care le scoti pe cele interzise si ramai cu cele permise si cele neutre ( in cantitati mai mici)Oricum in carte sunt mute explicatii, nu doar ce alimente ai sau n-ai voie...daca te convinge...
Oricum carne de porc stiu ca nu e indicata pentru nimeni...parca pasare la gr 0 nu e buna...ia vezi tu cu pestele si vacutza...nu le stiu pe dinafara decat la A

Succes mult la

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaStroescu spune:

Multumesc mult Arinna!

O sa-mi iau cartea si vad ce scrie exact!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Miha, cartofii sunt acceptati la grupa 0!

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Paste fericit !!!

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by arinna

Miha, nu stiu ce sa zic de fertilitate, dar poti sa incerci sa tii dieta...daca rezisti si vezi ca iti fac bine intr-un fel sau altul alimentele recomandate contnui, daca nu, nu...Eu am slabit 5 kg pana acum dar sunt gr A, si ma simt foarte bine...nu vad la ce ar strica sa mancam ce spune acolo, si asa cand eram de capul nostru mancam numai prostii, nu ? Zic si eu...nu era mai hranitoare painea , salamul de sibiu si nici nu mancam din toate ca sa zicem acum ca suferim multe privatiuni...Eu am observat multe efecte pozitive s nu m-a obligat nimeni sa o tin e optiunea mea...Mentionez asta pentru ca sunt si pareri contra...
Fiecare e liber sa decida daca se simte bine sau nu cu alimentele respective...Poti sa incepi prin a le introduce in alimentatie, dupa care le scoti pe cele interzise si ramai cu cele permise si cele neutre ( in cantitati mai mici)Oricum in carte sunt mute explicatii, nu doar ce alimente ai sau n-ai voie...daca te convinge...
Oricum carne de porc stiu ca nu e indicata pentru nimeni...parca pasare la gr 0 nu e buna...ia vezi tu cu pestele si vacutza...nu le stiu pe dinafara decat la A

Succes mult la

........................

Knowledge is power!

Uite asta zic si eu atitudine corecta vis-a-vis de dieta pe grupe sanguine despre care unii s-au obisnuit sa o considere doar "o moda", din pacate.
Nu ma indoiesc ca oricine are un pic de bunavointa, poate observa ca
dieta asta nu te limiteaza pe atit pe cit s-ar crede la o privire superficiala asupra ei.
Bravo, Arinna!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Multumesc, Daniela!

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

cu intarziere, dar inca valabil
N-am prea avut timp de forum ieri si azi, ca a fost la mine ca in gara:unii au venit altii au plecat...miros ca o drogherie,si am cam comis-o:oua, miel,drob,bere, vin, exact ce trebuie pt. grupa A
Arinna, tu cum ai petrecut??Ce-ai mancat, tinand cont ca tu esti cea mai perfecta de aici, in privinta dietei.

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Idora,.......am zis eu ca de Paste respectam traditia, la mine n-a fost chiar tragic dar nici bine...adica am gresit cu dulciuri fainoase: cozonac, pasca,placinta cu mere, bombonele, ceva carne - niste sarmalutze facute de mama da nu stiu din ce carne erau, ca le face mai dietetice si fara grasime,poate erau cu vita, nici n-am intrebat-o, in rest nu prea am mai calcat stramb, si asa imi pare rau de atatea dulciuri dar de maine ma asteapta ananasul...cat mancam fructele dimineata nu am pus gura pe dulce decat o jumatate de lingurita la cafea...

Miel nu,( nu-mi place ideea in principal si nici gustul, am zis ca nu mai mananc niciodata) alcool in nici un caz, in plus toata lumea mi-a admirat silueta si mi-au zis ca nici la fatza nu-mi sta rau, cica o sa ajung manechin( poate, pentru varsta a doua )

Imi pare rau ca m-am otravit cu ceva dulciuri si fainoase ( ah, un ou sau doua cred ca am mancat dar nu cu mare placere dar problema e ca mai am in frigider cateva, primite, sunt de tara si ma vor tenta )...O stricla de 2 l cu vin de tara pe care o am de la Craciun am dat-o cadou, in general sa zic ca-s destul de cuminte dar am exagerat cu dulcele...
Nu fumez, nu beau ...etc

Tare-s curioasa cat mai slabesc- oricummai am ceva in plus,desi am slabit 5 kg...merge, merge!!!!

Cand m-o vedea sotul la vara.... si asa se mira de pozele care i le trimit....Noi ne vedem de doi ani din toamna-n vara sper ca acesta situatie sa ia sfarsit in doua luni ca altfel...

PS dar tu ce mananci de arati asa bine ?

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Arinna,las' ca n-ai calcat stramb prea mult, nu-i nici un bai.Iti admir perseverenta si ambitia pe care si eu am le-am avut vreo 4 luni, dar mi s-au cam dusMi-e asa draga Romania asta, dar greu de rezistat la tentatii culinare
Ma bucur ca ti-a admirat toata lumea silueta, tine-o tot asa, mai ales ca o sa-i faci o surpriza placuta sotuluiLas' ca-i bine si manechin la varsta a doua decat niciodataCred ca suntem de aceeasi varsta
Inseamna ca si tu esti cu sotul tau, ca si mine cu al meu partener, adica ne cam vedem din ani in PastiIn 5 ani jumate de cand ne cunoastem, pusi cap la cap, cred ca am stat vreo 2 ani jumate, maxim 3 impreuna.Deja m-am obisnuit, la inceput mi-a fost mai greu.Imi place libertatea dar nu sa stau singura exagerat de mult.Anul trecut a fost un record, ca am stat impreuna 10 luni si inca in Suedia, unde nu rezistam la inceput nici 2 luni.
Eu mananc de toate, am noroc ca nu se pune.N-am fost niciodata grasa, exceptand acum 2 ani cand am avut 10 kg in plus dar nu din cauza mancarii, ci a stressului.

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput