tata la 50 de ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Fii serioasa!
Eu am 37 de ani, bb mic si simpatic 1 an si 5 luni, iar tata-su 61.
Si care-i problema???

Am mai auzit faze prin parc cu bunicul, ba chiar odata la Carrefour o vaka de vanzatoare i-a zis lui bb (care era cu noi): "spune-le bunicilor ca e oferta la Pampers"!!!

Pana la urma e vorba de viata fiecaruia dintre noi, uneori mai auzim lucruri care pe moment ne deranjeaza, dar vorba cuiva de mai sus: "cainii latra, caravana trece..."

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

si eu am 36 si sotul 52 si...am de gand sa-l fac tatic! Niciodata nu mi-am pus problema asta! Oricum lumea vorbeste! cu sau fara motiv!

Partea mai draguta e ca sotul meu e deja bunic: are 2 nepotei, unul de 7 ani, unul de 2 ani.... si diferenta intre copiii lui din prima casatorie si copilul nostru (daca il vom avea) va fi de 30 de ani! si care-i problema? mie nu de gura lumii imi pasa...ci de gura "neamului"! care nu se asteapta la asa o surpriza! iti dai seama ce misto sa spuna unul din nepoteii lui prin parc: "uite vezi bebele ala din carucior e unchiul meu"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Daniella, nu te mai supara pe oameni din cauza asta. La urma urmelor nu v-a injurat. A fi bunic nu e o rusine, asa ca nu vad ce unde atitea motive de revolta. Si eu i-am zis unei fetite la scoala-"vezi ca te asteapta bunicul". Ea avea 10 ani si tatal 76, iar eu nu stiam ca e tatal ei. N-am fost nici vaca, nici rea, dar nu te astepti ca orice om de aproape 80 de ani sa aiba copil de 10. Eu n-am nimic cu parintii mai in virsta, dar nici ei nu vad de ce se simt ofensati daca din greseala ii numesti bunici. Nu e o ofensa, cel putin nu din partea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Si eu cunosc un astfel de cuplu, ea nu are mai mult de 25-26 de ani iar el e trecut de 50. Au o minunatie de fetita de vreo 2.5-3 ani. Amandoi parintii sunt foarte frumosi si le sta bine impreuna.

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

sunt_mamica felicitari
Voi a fiti fericiti, gura lumii oricum vorbeste fie ca ii dam motive, fie ca nu (isi gasesc ei:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

sunt mamicafelicitari ptr.
dragostea nu are bariere...nu tine cont de nimic...asa ca da ignore la cei ce te necajesc...

de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

quote:

iti dai seama ce misto sa spuna unul din nepoteii lui prin parc: "uite vezi bebele ala din carucior e unchiul meu"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

aaaa...la noi mai e o chestie destul de haioasa...fiica lui e mai mare ca mine cu 2 ani..si de multe ori in parc i se spune "ce copil frumos aveti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai la voi e dif mica:)

eu am 26, sotul 60, avem o fetita de 3 ani jumate:)

sa fiti fericiti!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otis41 spune:

Cred ca cel mai important este ca voi trei sa fiti sanatosi si fericiti impreuna. Ca lumea tot timpul are de comentat ceva!
Pupici si sanatate!
Carmen

Mergi la inceput