Fetele din Zalau(8)
Raspunsuri - Pagina 2
Bimilit spune:
gata !beut cafea, fumat 3 tzigaroaie , hranit cupitil asa ca afaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stam prin zona pana pe la 14 , iar cand ne trezim fugim pe platou.mai, dar voi nu veniti?ioana hai sa vezi ce te asteapta : stat aplecat , minge, tricicleta, role , etc.
adriana iar esti modesta.cum nu ai draga gaini? pai nu ai tu la curte gaini crescute de mama soacra?
cafengiste unde sunteti? voi ati si iesit afara?
va tuc
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
elutaf spune:
acuma am venit de afara sa-mi culc puiul... afara nu a vrut sa doarma si pace ...
tare mi-ar placea sa venim si noi pe platou dar ora 18 e ora la care noi de obicei ne adunam catre casa ca la 19 papam cerealele si daca-s toate bune si frumoase pe la 8,30 dormim ... dar poate sambata sau duminica iesiti mai devreme si ne alaturam si noi ...
cred ca ma scap si la a doua cafea
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
Bimilit spune:
cafengiste unde sunteti??????????
acum am venit si noi de afara, matei is bea lapticu , asa ca pot sta 3min sa scriu.
elutza pai , poate poate ne-om intalni cu carucioarele pe platou.lasa ca se face timp frumos si om merge de dimineata afara cu ei.eu ii duceam papa cu mine la matei si-i dadeam sa pape afara.
sper sa nu ploua pe mai tarziu ca sa mai putem iesi.
va tuc si mai vin.
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!eu sunt la cafeaua nr 4.
mai, dragelor afara ploua.da sper sa se opreasca pana se trezeste matei ca sa mai putem iesi putin.
voi ce lucrati?auziti fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!ce gatiti pt colegi? va astept cu retete si idei.sa nu ma trimiteti pe ceva site cu retete ca nu intru.is lenesa si vreau retete testate si gustate.
va tuc si mai vin.
diplodocus spune:
Eu am iesit pe la 11,30 cu Luca-Mihnea pe linga bloc..si am ajuns pina pe Platou...
Chiar acum a inceput ploaia..Daca nu e timp urit apar si eu la 6...
Mai verific forumul pina atunci, oricum
IOANA si Luca-Mihnea
claudiasabou spune:
Noi am fost plecate de dimineata pana pe la 13 la plimbare ,cand am ajuns a trebuit musai sa papam si acum ne tot chinuim sa facem nani ,dar nu stiu cand vom reusi.Pe platou nu stiu daca ajungem,ca Rebeca nu prea merge pe jos ,iar in brate e departe.
Mergem sa mai incercam o tura sa dormim ca Rebeca e tare obosita.
Mai vorbim.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
diplodocus spune:
Bianca...se pare ca nu o sa ne vedem nici azi...ai vazut bine ce-i afara
Cu gatitulpentru colegi...poate il pun pe Calin sa-ti scrie ca de cind sunt insarcinata mai mult el gatestesi gateste bine...Pe azi mi-a facut ciorba de burta si pilaf de orez cu legume...Ei...nu-s super specialitati dar ...merge
IOANA si Luca-Mihnea
dianaiulie2009 spune:
se pare ca nu vom iesi azi afara ... din cauza ... ce dezamagite vor fi gagicile mele ...
Sa speram ca maine va fi mai frumos ...
Din cauza vremii am baut eu 3 cafeloaie astazi ... ...
Poate ne ducem in vizita pe undeva ... ... daca nu mergem nicaieri intru pe net si poate mai pove ...
...
albumele noastre
Bimilit spune:
gafengiste la apel!!!!!!!!!
ce urat e afara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ioana sa sti ca eu tot ies , asta daca ajunge cloegu acasa pana la ora 18 ,il plimbam pe matei cu masina .asa ca te-oi suna.mancarica e buna , da faza e ca ai mei is fitosi rau de tot.pilaf mananc doar eu si matei , ciorba de burta o fac rar pt ca mai bine mancam in oras ,varza , dovlecel , conopida , carne de porc nu mananca .asa ca tare greu imi e cu ei.am facut ciorba de "verisoare" si piure cu chiftelute in sos marinat.oi vedea de le place .plus ca barbatii mei mananca doar o singura data din mancare , fff rar de 2 ori.asa ca............
adriana sper ca nu te apuci si tu de fumat .vaz ca bagi si tu cafele la greu.
elvira mama pe unde esti????????????????????????????????????treci la o cafea.
va tuc dulce dulce pe voi si copilasii vostri.
PS adriana am uitat ieri sa-i promab adidasii la paula.
Bianca - soacra cu Doua nurori!
mihaela_s spune:
Ok, am reusit sa intru si eu intre serviciu si plecat dupa silvi la camin. Ce-mi place ca sunteti asa harnicutze....
bianca, nu stiu inca daca venim, dar daca da, va anunt joi cel tarziu.
ioana, am crezut ca n-am explicat eu bine, dar vad ca te-ai descurcat!
la noi e tare innorat, inca nu ploua, dar e tare intunecat cerul inspre zalau. Azi am avut o zi relativ normala la scarbici, acum merg dupa silvia si daca nu ploua ne mai plimbam putin. Diana are azi ocupatie, e o prietena la ea (cea de la care a facut ea varicela) si se distreaza.
gatit: ieri am facut pui pe sticla cu cartofi prajiti si clatite cu branza de vaci si stafide.
azi: a mai ramas pui, ovi a mancat cu diana la pranz, asa ca voi face doar cina, ceva usor...
maine ma gandeam ca voi gati mazare cu sunca prajita, apoi varza acra cu costita afumata la cuptor -asta sa fie poimaine mancare pentru Dia si Ovi.
Cafele am baut 2 azi, la mine ajung, dar mai vin la pove cand ma intorc de la camin.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!