Fetele din Zalau(8)
Raspunsuri - Pagina 15
dianaiulie2009 spune:
Ioana din pacate nu te pot adauga la prieteni favoriti deoarece trebuie sa ai adresa pe yahoo...
gandeste-te la o solutie si mai pove ...
albumele noastre
claudiasabou spune:
Ioanacum ai facut programarea la Manaila,telefonic?Ma pregatesc si eu sa merg ,dar am inteles ca e multa lume si Rebeca nu are deloc rabdare.Va pup si mai vorbim.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
for2nity spune:
Adriana, de ce n-ai dat un tel?
Apropos de asta, hai sa-mi fac reclama pana la capat,preluam comenzi si telefonic sau via internet. Cine doreste adresa de mail pt comenzi s-o ceara pe privat Produsele nu sunt afisate pe site inca dar daca stiti ce vreti, comandati si gata, Livrare gratuita, bineinteles. Si puteti cere relatii despre orice produs va trece prin cap. Gata.
Va pup si mai vorbim.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
elutaf spune:
mai intru si eu un pic
adriana pai cauta fato repede un tir pana nu se inchiriaza toate ... si vezi nu cumpara tot magazinul ca nu mai ai unde pune valizele
elvira super programul, sper sa ajung cat de repede pe la tine ca am ramas in pana de una alta
biancala a catea cafea esti?
ioana aceeasi problema, nu te pot aduga pentru ca am nevoie de un id de yahoo
mihaela, claudia, paula
mai vin
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
diplodocus spune:
Hello!
Noi nu am iesit azi din casa, dar ne-am "distrat"cu niste dureri, nu stiu sigur daca de burtica sau de dintisori
CLAUDIA, eu am rugat pe cineva sa-mi ia numar.Am inteles ca acum e program si de dimineata de la 8...Ma informez exact si-mi mai dau detalii dupa ce vin
MIHAIELA si ADRIANA...ce credeti,ca pe yahoo nu am adresa?imediat o trimit...
IOANA si Luca-Mihnea
Bimilit spune:
cafengiste la apel!!!!!!!!!!!
mai gagici eu am baut 3 cafeloaie azi , dar asa bine am dormit cu matei .oare o fi expirata cafeaua mea?ca nu-mi dau seama , nu vars , pe piele nu mi-a iesitnimic.oare ce o fi?
adriana imi pare rau pt tine, dar m-am interesat si nu mai sunt tiruri de inchiriat.asa ca eu zic sa inchiriezi 2 vagoane de marfar.mai sa ai shhopingareala placuta.ce fete duci cu tine? banuiesc ca pe andreea .sau o lasi acasa cu buni?
elvira vezi ca-mi dai idei cu comanda pe net.te avertizez ca am cam multe adrese plus ceva nr de telefon si nu te vad bine.
ioana dc mergi la medic?sper ca nu-s probleme cu luca si e doar un control de rutina.sa treci sa ne spui ce a zis dr.
elutza vezi ca nu ploua si poti iesi cu domnisoru afara.uite eu acum merg sa-i dau papica si iesim.
fetelor va tzuc pe toate si mai vin...............
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
diplodocus spune:
Am asteptat cu sufletul la gura sa vad ce schema de diversificare imi da Manaila...Si cind colo, imi spune ca ...eu trebuie sa tatonez sa vad ce-i place si ce nu...Deci ma apuc iar de cautat pe forum , sa inventez eu schema de diversificat...Sunt dezamagita!!!ALte fete pe forum mi-au zis ca pediatrul le-a spus clar, ce , cind, cum...
Luca nu e bolnav,doar ca merg eu cu el la control tot la 6 saptamini..Azi a zis, zimbind ca e grasunel, dar grasunel din lapte de mama, asa ca e OK.De luna viitoare vrea sa-i scada Vigantolul de la 3 la2 picaturi pt ca merge foarte bine...
Mai trec dupa ce o sa doarma, ca al meu sopt e in delegati, si suntem numai noi, singurei
IOANA si Luca-Mihnea
dianaiulie2009 spune:
Acum am ajuns si noi acasuca . Am fost pe platou cu fetele , iar acum Luci a plecat cu Andreea la linghispir ... i-a promis aseara ca azi o duce din nou si promisiunea trebuie tinuta ...
Mai fetelor ,da chiar asa , s-au terminat toate tirurile ca am auzit ca si Bianca a primit pachetele din SUA si trebuie sa o rezolvam si pe ea cumva , doar n-om lasao fara cadouri , nu???
Ia vedeti care aveti niste "pile" sa ne rezolvati ceva TIR sau vagoane ca sa ne putem aduce pachetoaiele ...
Acuma nu fiti voi suparate ca o veni si la voi , numai sa fiti cuminti ...
In rest toate la fel , acum vreau sa intru sa fac comanda la q. , apoi mergem la ...
Poate mai intru in seara asta , daca nu va doresc tuturor o noapte cat mai linistita ..
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Ioana maine incerc sa te adaug in lista prietenilor favoriti ... da iti scriu cand poti viziona albumele , ok ???
albumele noastre
elutaf spune:
noi am fost un pic la plimbarica, va spun maine unde si ce am facut, ca acum sunt presata de piticul care ma trage de maneca ..
ioana cand doresti poti vedea pozele
va pe toate si noapte buna
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita