prima zi de cresa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

Buna Mihaela!
La ce grupa este iulia? Andreea mea a fost la Aurelia si Emilia. acum este la gradinita. sapunul, servetelele si hartia le vei duce lunar. si stai linistita ca in 2 saptamani cel mult se va obisnui si ii va fi usor. va tin pumnii, mai ales ca acum incepe si sezonul racelilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

Si eu am inscris-o pe Briana la cresa ( pe Brandusei - in TM) pt. martie. Am emotii ! Nici noi nu prea mancam. Ce program au acolo, dim cand o duci ii dai ceva sa manance acasa? Cat costa cresa pe luna, fara alte fonduri. Pranzul din c e consta si la cat au somnul?? Mersi si succes cu acomodarea, eu am emotii de pe acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelas spune:

Azi incepem o noua saptamana. Hai sa raspund pe rand: Sorina, cred ca noi ne-am mai conversat si anul trecut pe tema asta, a cresei nr 13... Daca tin eu bine minte, bb statea la mama ta, in Dr Taberei, nu? Iulia e la grupa d-nei Ani... presupun ca e aceeasi grupa ca fetita ta...

Ca sa raspund la intrebarea Gabrielei: programul e de la 7 dimineatza la 5 dupa amiaza, dar o duc cand pot. Noi ajugem pe la 8 si un sfert. Masa de dimineatza se serveste la 8.30, apoi au o gustare la 10, masa de pranz pe la 12 si apoi ii culca. Cand se scoala se joaca putin si pe la 4 e o alta gustarte. Ce ma dereanjeaza e ca lunea dimineatza mananca ... eugenii... Asa ca eu am grja sa ii dau acasa sau pe drum ceva de mancare, un snitzel, sau ceva consistent, mai ales ca ea nu mananca decat paine si apa acolo, ca "e scumpa mancarea" Cresa costa 29.000 lei pe luna, daca lipsesti banii ti se "reporteaza" p[tr luna viitoare. La pranz au doua feluri de mancare, de obicei se face mancare ptr copii mici si ptr mai mari, (adica nu le dau varza celor care au mai putin de un an jumate..).
Si azi dimineatza a plans, voia sa mearga cu mine la gradinitza mea, sau sa stau eu cu ea. Insa a plecat singura in clasa dupa ce am schimbat-o.

Va pup si va mai plictisesc si maine

Mergi la inceput

Da Mihaela, ne-am conversat si anul trecut.
Clasa doamnei Ani este alta decat a doamnei Aurelia.
Acum fiica mea a trecut la gradinita in grupa mica insa sa stii ca perioada de la cresa ii foloseste acum foarte mult. Desi nu prea inteleg eu de ce...educatoarele ei de la gradinita se mira ca stie sa foloseasca creioanele colorate, ca se imbraca si se dezbraca singura, ca mananca singura, ca este receptiva si in mare stie cam cu ce se mananca un program in colectivitate. A! si ma mai mira ceva! Daca stie toate astea asa de bine.... oare de ce mai scapa pisu pe ea????
Oricum... referitor la micul dejun de luni dimineata. noi ne-am facut un obicei (ma rog, mama mea) din a manca ceva acasa. Micul dejun de la cresa sau de la gradinita sunt optionale. Daca-i place ce-i acolo, mananca , daca nu, nu.
Va doresc "serviciu" usor si acomodare cat mai rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

Mihaela, nu am inteles NUMAI 29.000 lei pe luna? Este adevarat ca ne-a cerut adev. de sal. de la ambi parinti, dar mi se pare totusi putin. Cred ca pe zi, asai? Tine-ne la curent? Noi am reusit sa ne schimbam programul, deja ne trezim dim. la 8 si dormim la 13 (dar adormim langa mama, in brate) acolo cum va adormi??
Succes si SANATATE!

Mergi la inceput

UPS>... scuze, 29.000 lei pe zi lucratoare... cam 600.000 lei pe luna.
Gabriela, dupa masa de pranz ii pune in patuturi si adorm ei singuri, dpua atata zbantuit... Iulia mea adormea numai in balansoar, ca de... ea e mai cu motz...:)

Pishu, Sorina... e cam rau, mai ales ca nu stiu daca se ocupa sa o schimbe si nu o lasa uda... cred ca va trebui sa cotizezi si tu, sa nu se intample asa ceva.

Va pup ca sunt pe fuga, da mai scriu si maine,

Mergi la inceput

Mihaela,
Pisu a facut doar in prima zi, pana s-a acomodat cu noua clasa. asta in timpul zilei. problema este ca face noaptea in cazul in care nu este trezita si pusa la oala. dar o dovedim noi si pe asta! Vezi nu uita de un tratament de intarire a imunitatii pentru Iulia. Acum incepe sezonul racelilor iar la cresa 13 ii primeste si cu "lumanarile" la nas. Mult succes!

Mergi la inceput

Azi am avut surpriza ca s-a mai facut o grupa si ne-a mutat acolo. Asa ca o luam de la capat cu obisnuirea....Azi, in afara de stresul zilnic ca sa nu mergem la gradinitza, mai striga si ca vrea la doamna ei.....
Ptr imunitate ii dau Rybomunil, anul trecut ne-a mers f bine cu el.

Si noi am avut probleme in noaptea asta... am udat patul. Eu i-am pus o aleza pe pat... da a ratat-o, ca s-a catarat pe perna mea.
Va pup si mai scriu:)

Mergi la inceput

Off! da' de ce v-a mutat? putea sa va lase la aceeasi grupa... daca vezi ca nu se acomodeaza copilul, mergi la dna. Nina (asistenta) si expunei problema. in general intelege genul asta de treburi. oricum, probabil ca a mai mutat la aceeasi grupa copilasi de la prima grupa in care a fost Iulia si atunci poate ii va fi mai usor cu acomodarea...vezi cum o gasesti dupa amiaza. mult succes.
si despre rybomunil am auzit lucruri bune...insa nu te astepta la lipsa totala a racelilor... las' ca vezi tu pana la urma. va pupam

Mergi la inceput