Slabim mincind din 2 in 2 ore (9 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 15
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by ellinia
Buna fetele!
Nora multumesc de aprecieri!
...m-ati cam bagat in ceata...pai nu azi-noapte a fost luna plina? Ca m-am uitat in calendar. Si nu a doua zi dupa luna plina se beau lichide? Ca eu asa imi propusesemaveam si un hei-rup nemaipomenit ca de
maine cozonac, placinte, pasca, mititei, bere, sarmalutze...sa mai continui ... ca dati cu rosii dupa aceea ca sunt spargatoare de diete!
Deci, lamuriti-ma si pe mine - azi trebuie baute lichidele sau trebuia ieri!
Cristina siStefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
Hmmmmmmm, eu acuma sunt si mai in ceata

Oricum ieri am mancat cat am putut de putin, si am bagat la greu
apa, si azi cred ca voi face la fel...Nora multumesc de
pentru cei +3cm chiar era necesar
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
devylla spune:
Liniste mare pe aicia!
Carmen ocupata?
M-am obisnuit cu tine....![]()
Azi am dat iama in nuci...noroc ca m-am oprit la timp.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
mihaela amalia spune:
Sabina as avea si eu nevaoie de cateva nuci sa fac cozonac...nu-mi trimiti si mie???
Ca iti trimit si eu tie dupa aia cozonac
...
Batem palma???
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
Eftimie C. spune:
Mihaela eu vin cu cacao, primesc cozonac?
Sabina sunt pe aici, dar fac receptia la niste marfa si am de pregatit si niste oferte/comenzi si nu mai am decat 45 min la dispozitie.Speedy Gonzales scrie pe mine 
Si apoi azi e zi de post si voi vorbiti de cozonac, cum sa nu fug 
Daca nu mai intru azi, ne-auzim luni
Pup toata gasca
, activa-neactiva.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mihaela amalia spune:
Cum sa nu te primesc Carmen, mai ales daca aduci cacaoa ![]()
si bb
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Buna, slabutelor!Ma scoate din sarite calculatorul asta
Mihaela, Sabina, sunt multumita de performantele mele de pana acum, dar nu si de loccul codas din lista.Sunt cea mai
Pe masura ce ati dat raportul am constatat ca mai am niste "grele" cu mine.Nora, Teodora, Karol voi sunteti acum in categorie cu mine (asta pentru ca am scazut nitel sub 80kgsi sper sa ma mentin pana marti)
Karin, pai daca mai faci si, e clar ca vei trece cu fetele la categoria de 50-60kg.
Meniu: pana la ora asta cafea si dupa-amiaza...ce mi-o iesi in cale [:-)]] Feriti-va de mine ca
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Carmen, eu nu consider...aveam greutatea ta cind am inceput cura de slabire
Ei, nu ma bagati in seama...sunt putin intoarsa pe dos: tipul pe care l-am "detronat" a facut contestatie si i-au...admis-o...i-au dat punctaj mai mare...si nu stiu acum ce se va mai intimpla...Am obosit!
Nora

Stefan Costin (25.02.2005)

si sper sa ma mentin pana marti)
, e clar ca vei trece cu fetele la categoria de 50-60kg.