Slabim mincind din 2 in 2 ore (9 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaela amalia spune:
Offf acuma am vazut ca in seara asta e luna plina, eu am crezut ca e maine seara.Aveam de gand ca maine (ziua) sa beau cat mai multe lichide ...
...se pare ca am ratat-o de data asta.
Next time ![]()
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
devylla spune:
Lasa Mihaela ca si eu am uitat ![]()
Neata natiune!
Prezenta cum am promis cu cafeluta!
Deja am lenevit,sunt pusa serios pe treaba azi!![]()
Pupici!
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
teodora35 spune:
1.Nora - 71,3 kg
2.Monica - 60,3 kg
3.Sabina - 53,6 kg
4.Carmen - 80.5 kg
5.Ellinia - 56 kg
6.Mihaela - 59kg
7.Teodora -74kg
8.
9.
10
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
nora2005 spune:
Buna dimineata !
In continuare avem o singura cistigatoare saptamina asta: Ellinia. In rest...zabrele pe toata linia. Dar e si o veste buna: incepe luna sa scada, asa ca puteti sa valorificati perioada pentru slabit. Si eu am crezut ca azi e luna plina...oricum, voi bea lichide la servici, iar acasa, mai vad eu...am si ore la facultate azi, nu mi-am propus un meniu, inca.
Am baut doar o cafea si am mincat citeva stafide... Aaaa...poate-mi iau mere si maninc numai mere azi. Demult nu am mai facut asta. E cazul, nu ?
O zi buna !
Nora
nora2005 spune:
Nu au dat INCA raportul:
1.Simomic
2.Karin
3.Allain
4.Adif
5.Gusta
6.Miaq
7.Clara
8.Karol
Cam multe fete...de fapt, jumatate ! Ce aveti de gind? Mai sunteti cu noi? Daca nu primim vesti de la voi, va trec pe...stand by ![]()
Ramine stabilit raport marti ce vine, apoi pe 1-2 mai , inclusiv la cm!
Nora
karin10 spune:
1.Nora - 71,3 kg
2.Monica - 60,3 kg
3.Sabina - 53,6 kg
4.Carmen - 80.5 kg
5.Ellinia - 56 kg
6.Mihaela - 59kg
7.Teodora -74kg
8.Karin - 66kg
9.
10
Buna dimineatza si multe multe felicitari Nora, ma bucur ca esti perseverenta , e o calitate pe care tare mult mi-as dori-o si eu.
Intre doua spalaturi de geamuri am zis sa stau si eu cu voi la o cafea
karin10 spune:
Si carmen au dreptate fetele chiar ca ai fost foarte harnicuta la dat jos kilograme asa ca trebuie sa fii bucuroasa. Iar pozele in care apari arati mult mult mai slaba decit mine de exemplu, asa ca lasa-ma sa ma vaiet numai eu.
Mai ales ca mai am un motiv: m-au fraierit niste prietene sa merg cu ele la ceva aerobic cu multi pumni - cred ca taibo ii spune - si acum sunt toata junghiuri
, ca sa ma pot deplasa dau mai mult din miini ca picioarele de abia mi le misc.Dar a fost foarte antrenant si distractiv![]()
ellinia spune:
Buna fetele!
Nora multumesc de aprecieri! 
...m-ati cam bagat in ceata...pai nu azi-noapte a fost luna plina? Ca m-am uitat in calendar. Si nu a doua zi dupa luna plina se beau lichide? Ca eu asa imi propusesem
aveam si un hei-rup nemaipomenit ca de
maine cozonac, placinte, pasca, mititei, bere, sarmalutze...sa mai continui ... ca dati cu rosii dupa aceea ca sunt spargatoare de diete!
Deci, lamuriti-ma si pe mine - azi trebuie baute lichidele sau trebuia ieri!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
karol spune:
1.Nora - 71,3 kg
2.Monica - 60,3 kg
3.Sabina - 53,6 kg
4.Carmen - 80.5 kg
5.Ellinia - 56 kg
6.Mihaela - 59kg
7.Teodora -74kg
8.Karin - 66kg
9.Karol-75kg
10
Nora, eu am dat raportul marti si am zis ca am dat jos doar o jumatate de kg.poate n-am stiut eu cum se face.Acum am vazut ca trebuia sa ma trec pe lista.Scuze!Alta dat deschid ochii bine.
Incerc sa dau jos un kg pana marti, o sa mananc multe fructe si o sa incerc sa beau multa apa si ultima masa pe la 18.00.De obicei slabesc ft repede cu metoda asta.
Va pup, fetelor si mult succes

Eftimie C. spune:
Buna, slabutelor!Ma scoate din sarite calculatorul asta 
Mihaela, Sabina, sunt multumita de performantele mele de pana acum, dar nu si de loccul codas din lista.Sunt cea mai 
Pe masura ce ati dat raportul am constatat ca mai am niste "grele" cu mine.Nora, Teodora, Karol voi sunteti acum in categorie cu mine (asta pentru ca am scazut nitel sub 80kg
si sper sa ma mentin pana marti)
Karin, pai daca mai faci si
, e clar ca vei trece cu fetele la categoria de 50-60kg.
Meniu: pana la ora asta cafea si dupa-amiaza...ce mi-o iesi in cale [:-)]] Feriti-va de mine ca 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)