Slabim mincind din 2 in 2 ore (9 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

1. Nora - 71,3kg
2. Monica - 60,3kg
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

BRAVO!!! NORA.

Eu cred ca tot ai avut pile. Si daca nu aici pe pamant, undeva mai sus .
Asta inseamna un salariu mai bun, o alta imagine a ta, si bineinteles mai mult de lucru.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Moniland

BRAVO!!! NORA.

Eu cred ca tot ai avut pile. Si daca nu aici pe pamant, undeva mai sus .
Asta inseamna un salariu mai bun, o alta imagine a ta, si bineinteles mai mult de lucru.

Monica

Ai dreptate, Monica, acolo, SUS, sunt pilele mele. Si ma bucur pentru asta. Sunt imbatabile si nu oricine le are.

Noapte buna !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

1.Nora-71,3 kg
2.Monica60,3 kg
3.Sabina-53,6 kg
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.-

Bravo Nora sa vina raspunsul si de la B si dai de baut(bine virtual)

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

1.Nora-71,3 kg
2.Monica-60,3 kg
3.Sabina-53,6 kg
4.Carmen-80.5 kg
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Go Nora go!Felicitari si abia astept sa ne scrii cum e la noul loc de munca
Raportul meu va fi pe 2mai, pentru ca pe 1 nu lucrez si nu am cum sa intru pe net.
Meniu: carne fiarta + lichide

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Yhea a venit in sfarsit cineva!
Ma tot uitam la subiect din ora in ora...veneam si mai dadeam o data click pe dc...da nimik...mi-au dat mai devreme drumu' de la munca si ma plictiseam pe aicia...asteptam activitate
Neata!

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

1.Nora-71,3 kg
2.Monica-60,3 kg
3.Sabina-53,6 kg
4.Carmen-80.5 kg
5.Ellinia - 56 kg
6.
7.
8.
9.
10.
Felicitari Nora!
Si eu vreau raport pe 18 aprilie!
Carmen chiar te rog sa ne spu cum e daca ai slabit!
Devylla ma uit acum pe "Japonia prin ochii unui amator" mi se par super pozele! Da' niste poze cu tine, nu?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellinia

Devylla ma uit acum pe "Japonia prin ochii unui amator" mi se par super pozele! Da' niste poze cu tine, nu?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Pei daca vrei poze cu moa zi ca le pun pe adresa noastra de pe gmail.Doar sa zici...

sabina

Mergi la inceput

sau da adresa de yahoo,sa te bag la 'prieteni care pot sa vada albumele cu poze' ca pan ' saptamana trecuta le-am avut vizibile,acu' m-a apucat nebuneala si le-am bagat pe privat
Ma bucur ca iti plac pozele...am zis sa fotografiez si yo...poate o iesi ceva

sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Elliniia, nu am respectat stric reteta ta.Adica am mancat mai multi cartofi sau mai putini, ca nu i-am cantarit.Laptele l-am servit cu cereale de grrau si merele le-am combinat cu niste curmale si smochine.Plus ca la serviciu, nu mai aveam zaharina si am baut cafeaua cu zahar
Oricum am coborat sub 80; dar dupa ce merg in week-end la socri, la tara dupa Edi (acolo toti postesc si mancarea e mai ulleioasa , merge cu paine si cu o bere alaturi...), nu stiu daca va arata la fel raportul meu.Deci, voi laasa pentru raport, rezultatul final.
Devylla si eu am vazut pozele japoneze, dar nu stiu daca am laudat amatorul?Oricum, amator-amator, dar reusite poze .CCel putin aleea de ciresi e superba si capsunile alea parca stau sa cada pe biroul meu (noroc ca nu ma omor dupa ele, ca dadeam fuga la primul market...

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput