Slabim mincind din 2 in 2 ore (9 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nora cred ca e bine asa cu "program de voie"...ca sa nu fim foarte stresate. Am sa fiu atenta la ziua cu luna plina si daca pot chiar am sa beau numai lichide sa vad daca merge.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Sttt!Liniste, se doarme.Cel putin, eu dorm la munca.Cred ca vremea e de vina

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Si eu am o stare in mine de ..raportul tocmai pe 1 mai , vorba lui Nora sa am timp sa fac destule ture prin casa

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ce de fete ambitioase pe aici, bravo si la cat mai putine kg va doresc
cred ca ma voi alatura si eu voua

ANDANII

Mergi la inceput

Fetelor, daca eu slabesc, ma dau mare saaptamana viitoare, chiar daca nu e raport
Andanii, bine nii te-ai alatuurat si sper ca vei avea succes.Da-ne detalii mai multe despre tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Azi cred ca mai toata lumea a fost ...cel putin eu da.Iar s-a intors raceala...ma intreb cand voi putea avea liniste fara raceala...
Carmen la mine era aproape 9 dimineata si ma trezisem pe 8:30 ceeea ce e tarziu..ca la 10 intru la munca...si fa curat in casa...fa pachetel sotz...imbraca-te,fardeaza-te si trece timpul...iar voi la ora aia visati frumos.
Am bagat masina de spalat in graba tot azi dimineata...cu o pereche de blugi si mi-a facut toate hainele albastre,inclusiv camasile sotului de munca...si m-am luptat cu ele pana acuma sa le scot la lumina.
Nora bafta cu raspunsul final.
Cu raportul cum hotaraste majoritatea...daca il dam dupa 1 mai probabil ca am sa ma culc pe o ureche.Eu fac cate ceva de paste,dar in cantitati minore ca nu mananca nimeni atata mancare din pacate!Dar poate vb cu sor'mea sa luam masa de paste impreuna.Mie atat de dor sa ma duc sa i-au lumina...iara ma i-a nostalgia.Ma opresc aici ca v-am ametit cu atata vorba,sorry.
Adanii daca te alaturi bun venit!

www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator

sabina

Mergi la inceput

Devylla, oho, cate ai facut dimineata.harnicuta mai esti.
Imi pare rau ca nu vei simti Pastele ca noi.E frumos seara cand vin toti cu lumina si strazile, cimitirele sunt luminate si pline de oameni.
Lasa ca are sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

In legatura cu raportul eu il voi da in 18 aprilie si in 2 mai.
Din 21 aprilie pana in 2 mai cer invoire.

Monica

Mergi la inceput

Me too Monica.Ne-auzim la raport singure sau vine si gasca?
Nora, putem sa te felicitam definitiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Nora, ma voi sa nu se schimbe nimic la rezultate.
Stiu ca ai avut un examen scris si imi dau seama ca a fost greu.Eu ma refeream la raspunsul dat de comisie la interviu.
Job-ul e in alt oras, daca imi aduc eu bine aminte.Ce faci, te muti?Detaliaza putin, ca eu....Renunti la celelalte job-uri?
Raportul eu cred ca ar fi bine sa-l dam si pe 18, altfel ne lasam in voia ispitelor si pana la inceputul lui Mai, depunem...depunem...depunem si .Apoi ne auzim pe 1-2 mai, ok?Ce parere aveti?

Nu, Carmen, postul e in oras...eu am fost plecata la Constanta sa dau concursul, pentru ca de euro-regiunea asta tine Buzau. A fost greu, dar eu sunt perseverenta si ...am reusit !
A treia oara si fara nici un sprijin sau sa..."cotizez". La scris am avut 80 de puncte din 100. La interviu mi-au dat initial 84 de puncte si am avut egalitate perfecta cu un tip, acelasi punctaj si scris si oral. Care a facut contestatie, intrucit, in urma acestei situatii, comisia a reevaluat interviul, cred, unde parte era si CV-ul, iar in urma acestei reevaluari, am primit 86,5 puncte si -in final- eu am avut punctaj mai mare, ceea ce inseamna ca eu am cistigat si tipul a pierdut...Imi pare rau pentru el, dar asta e situatia...si eu am pierdut de doua ori...a treia oara a fost norocoasa.
Acum astept telefonul lor sa-mi spuna ca a venit decizia de la Bucuresti si cu ce data sa ne prezentam la noul post. Sper ca va fi bine.

In privinta raportului...da, de acord, dam pe 18 si apoi pe 1 mai, e luni...stiu, dar e inceput de luna si e bine sa stim cum stam...
Dar nu-mi dau seama cine a dat raportul pentru saptamina asta. Deschid lista si fiecare isi trece greutatea, iar eu merg la lista sa modic dupa aceea, ok ? Maine astept sa fie lista completa !!!

1. Nora - 71,3kg
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Nora

Mergi la inceput