Zodia Gemeni?!?!?! (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Ai dreptate Sun Smile......

O saptamana minunata va doresc.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Ce fac gemanutzele....
Cam liniste pe aici azi... hhhmmm...
Horoscopul de azi e interesant... tot asa sa fie de acum incolo...

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Salutare gemanute!
Va doresc o saptamana frumoasa. Eu sunt o harnicuta azi

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Salutare gemanute!

==========
Corina
Albumul meu

Si eu am fost o harnicutza azi.... nu mai pot...

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by andreea_trend

quote:
Originally posted by BraveGirl

Salutare gemanute!

==========
Corina
Albumul meu

Si eu am fost o harnicutza azi.... nu mai pot...

HAI STEAUA!!!!

Nunta noastra
Poze

Si eu
Oare e scris in stele ca gemanutele azi au "treburi importante"???Si inca de lunea

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bhey io n-am fost asa harnicuta k voi, dar am facut cate ceva...putin, da' bun!
Pupi si seara buna!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Seara buna la fete !
Eu nu am fost decat partial harnicuta si nu imi pare rau ..
SunSmile cat are copilul tau?
Pupici la toata lumea si maine o zi odihnitoare.

Roxana mama Alexiei Maria( 21 octombrie 2005 )

"Lume multa, oameni putini."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelamea spune:

Pupici la gemenute( ),
sintem asa de ocupate incit ati uitat sa ma treceti si pe mine in lista ,iar eu abia azi am gasit putin ragaz sa va salut .
Cu zodiacul ,daca am incerca sa fim cum spune zodia ar trbui sa nu mai fim oameni .Si eu numi doresc acest lucru ,ave-ti grija nu lua-ti lucrurile atit de serios .
Spor la treaba .Ca eu numai am deloc energie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Sa aveti o zi faina:
"Se contureaza o zi excelenta în afaceri, cu întâlniri fructuoase si planuri de viitor bine concepute.

Investitiile pe termen lung sunt favorizate. Traversati o perioada în care puteti rezolva multe probleme financiare.

Dupa-amiaza sunteti în centrul atentiei în grupul de prieteni."
Mirela...cand vine Mihaela te va trece pe listutza. Si hai, fruntea sus...vrei sa-ti dau eu energie??? Ca am cu nemiluita! Si NU, nimeni nu ia in seama cu adevarat horoscopul....dar asa ne place sa-l avem zilnic. Uneori merge, de cele mai multe ori nu...asta e!
Roxi "copilul" meu are 5 luni si 3 zile, multa blanitza alba, ochisori negri si o energie de bomba atomica. E un catzelush...un westie.
Pup la fete!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata gemanuteleeee

quote:
Originally posted by mirelamea

Sint noua si vreau si eu sa trec pe aici cind am timp , ce zice-ti am si eu loc pe listuta voastra , eventual puteti sa o completati cu datele mele de nastere :ziua 1, luna iunie , anul mai vedem noi daca sa il scriem ,deoarece constat ca nu sint fete de virsta mea si nu as vrea sa fiu cea mai mare ca sa nu zic cea mai batrina .
Cu zodiacul de azi am cam dat-o in bara sa c-am adeverit cu toate ca am intrat acum seara si am vazut ce trebuia sa se intimple ,cert este ca sa adeverit ,situatia fiind destul de tensianata la birou ,iar despre bani este foarte adevarat ca nu imi ese pasenta asa cum mi=am organizat afacerea .Asa ca ROXI spunem de unde culegi informati zilnice despre zodie si daca pot fi citite inainte cu o zi .

Va pup,
miine sigur vom ave o zi mai buna

mdima

Mirela chiar nu ti-am vazut mesajul
sa te trec si pe tine in lista.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)

Mergi la inceput