PROBLEME CU BURTICA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

N-am observat sa-i iasa vreun dintisor,dar mai mult ca sigur nu ii iese pentru ca nu au terminat inca de iesit maselutele care sunt pe jumatate.
Am intrebat pe cineva din familie care este doctor si mi-a spus de regim+Smecta+ceai de menta cu indulcitor.
Astept acum sa vad ce se intampla,daca nu incepe sa se amelioreze o sa chem pediatrul sa o vada.
Multumesc Cristinutelor!
Cristina si Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Cristina,cum se simte Cristina mica???Cristina mamica lui Mihnea

Mergi la inceput

Mai bine ,multumesc de intrebare.
Ieri nu a mai iesit decat de 2 ori si arata cat de cat bine,iar azi dimineata inainte sa plec eu la servici a facut o data si mi s-a parut normal ,doar culoarea era verde dar ma gandesc ca este de ceaiul de menta.
Oricum o mai tin si azi la regim(saracuta de ea mananca de 2 zile numai orez fiert ,branza de vaci etc...)ii mai dau si Smecta , iar de maine o sa papam din nou normal.
Un de la Cristina pentru Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaitis spune:

Salutare! Ma bucur ca micuta se simte mai bine.
As dori sa-ti dau si eu un sfat(in calitate de studenta la farmacie):
cam tot ce ti-a spus lumea e corect dar trebuie puse cap la cap. Sper sa nu mai fie cazul dar daca este, tine minte:
1. regim: orez, branza de vaci(cel putin 3 zile)
2. smecta cu ceai de menta(fara zahar)
3. vezi ca se gaseste in farmacii un lapte special ptr copilasi cu diaree. Cand are probleme doar lapte din-acela sa-i dai. E bine de avut in casa. Din cate stiu exista si niste cereale speciale.(toate tot fara zahar)
4. e adevarat ca poate fi de la dintisori, dar si de la caldura sau de la shimbarea meniului.

Numai sanatate tuturor!
Anaitis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutaC spune:

Ceaiul de menta se face slab,sa aibe o culoare galbuie,altfel intretine diareea,cel putin asa mi-a spus mie medicul pediatru.Si banana e buna,iar in loc de lapte normal se da HN25 de la Milupa,sau AL 110-Nestle.
Numai bine!
si Ralu

Mergi la inceput

Multumesc Anaitis!
Stiam si de lapticul pt. copilasi cu diaree ,dar am preferat sa nu ii mai dau deloc pana nu se pune cat de cat pe picioare.
Ceaiul de menta i l-am inducit cu inlocuitor de zahar.
Sanatate multa si nastere usoara!
Cristina si Cristina

Multumesc Gina!
Treaba cu ceaiul slab nu o stiam chiar l-am facut mai concentrat,dar vad ca totusi a inceput sa isi revina.
Banana i-am dat sa pape+branzica de vaci + orez fiert + sticksuri , covrigei +carnita fiarta ...si cam atat.
de la Cristina pentruRalu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Cristina, ce mai face Cristinuta ta? Si-a revenit?

Multa sanatate si multi pupici!!!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Se pare ca da , dar oricum mai unele indoieli pentru ca ieri a avut 4 scaune ,normale dar totusi 4.
Sa vad cum se prezinta si azi si cred ca diseara ii dau laptic.
Cristina si Cristina

http://www.babiesonline.com/babies/c/cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Sa-ti traiasca Critinica dulcica si scumpica. Acum am vazut-o in poza. Este o frumoasa. Cred ca seamana cu mama!!

Imi pare bine ca si-a revenit. Nu-ti fa griji in privinta numarului de scaune. Cred ca inca trebuie tinuta la regim. Eu zic sa nu-i dai laptic normal, pana nu-si revine total. Poate doar laptic special pentru perioadele astea in care este bolnavioara cu stomacelul!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Merci Ralu , dar din fericire seamana cu tasu(parerea mea si a inca 90% din cei care au vazut-o)
Cristina si Cristina
http://www.babiesonline.com/babies/c/cristina

P.S.Am uitaaaat

Mergi la inceput