PROBLEME CU BURTICA
Tocmai am vorbit cu femeia care sta cu al meu si mi-a spus ca a iesit de 3 ori afara azi,fff moale si de culoare galben.
Imi puteti da vreun sfat???
Va multumesc anticipat
Cristina
Raspunsuri
ralu spune:
Ar trebui sa treci rapid pe regim alimentar. Adica orez, carne fiarta, supa de morcovi. Regimul trebuie tinut minim 5 zile! Dar chiar daca ii tii acest regim este bine sa fie vazut si de un medic ca sa vezi care este cauza. Poate pentru maine sa faci o programare!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
cristina78 spune:
Multumesc Ralu!
Am sa incerc cu un pic de regim si am mai aflat de SMECTA dar sa vad la farmacie ce si cum.
Multumesc inca o data si un de la Cristina pentru Ioana
ralu spune:
Da, da poti sa-i dai si Smecta. Face foarte bine! Apropo, cati ani are bebele tau!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
cristina78 spune:
Scuze pt. intarzierea raspunsului dar acasa nu am internet.
Fetita mea are 1 anisor si 3 luni.
Ioana ce varsta are?
Cristina si Cristina
miha spune:
Smecta si ceai de menta......pana te duci la dr.
Gandeste-te ce a mancat poate a deranjat-o ceva.
cristina78 spune:
Multumesc Miha!
I-am dat smecta,ceai de menta la greu,asteptam rezultatele.
Cristina si Cristina
ralu spune:
Si eu am intarziat cu raspunsul.Scuze!!!!
Ioana are 3 ani si 4 luni!!!!
Ce face fetita ta? Se simte mai bine? Multa sanatate din partea noastra!!! Sa ai grija ca in perioada asta trebuie sa bea multe lichide. Si intr-adevar si ceaiul de menta este foarte bun.
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
cristina78 spune:
Aseara mi-a mai iesit de 2 ori afara,tot galben,tot moaleDeci in total am atins minunatul record de 5 scaune
Eu i-am dat sa bea ceaiul de menta indulcit cu zahar,dupa aceea am aflat de la un medic ca ceaiul trebuie indulcit cu inlocuitori de zahar
Sper ca azi va fi putin mai bine dupa Smecta.
Cristina si Cristina
cristina liliana spune:
Cristina consulta obligatoriu un pediatru.Eventual fa o analiza de scaun.
Numai bine!
Cristina
palmyrah2002 spune:
Cristina,nu dispera,s-ar putea sa-i iasa vreun dintisor sau o maseluta!!!Lui Mihnea cind i-au iesit dintii de sus a avut doua zile scaun moale si cam 5 -6 pe zi.
Nu-i da laptic,iar in ceai sa pui foarte,foarte putin zahar.Eu spre ex.in ceai pun cam 1 lingurita de zahar-"tremurata"(cam 4 g) la 400 ml apa,de regula.
Poti sa-i dai smecta sau encefuryl,jumatate de caseta la 12 ore.Daca va avea scaun moale mai mult de 1 zi,doua mai bine consulti un medic!!!Cristina