Scandinavii stiu DC... (111)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

N am murit, mey, numa ca mi e cam lene sa scriu si cand nu mi e lene n am timp.
Va cetesc insa cu mult interes, continuati va rog. In stil elitist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by Sabina

neatza!!!!!!!

ei bine, da eu sunt o elitista.
merg la biblio si citesc Heidegger.
daca nu stiati, Dasein-ul este:

"Aceea fiintare care in fiinta ei este preocupata de fiinta insasi"

Mai vreti?

Bei nu tz-e rushine? Acuma vii cu cuvinte grele?

Ma duc acuma la clinica, sa vaz pe acolo cu ce ofense te-ai comis.

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir, bonsoir
Bre, pe mine sa nu ma bagati in seama cu elitismul (sun-a etilism, asa ceva) ca io vin de la daneza, unde-nvat jargon la greu...de par iegzemplu stiti ce-nseamna "sa-ti iei bilet???" , ori sa "ai un urs pe tine?"
Ieri si azi mi se-ntimpla, ceva asa de nemaipomenit in Danemarca. Imi luai un mp3 player de 256 de mega si m-am pus pe incarcat muzici. Bon-frumos, functioneaza aparatu' pin-la a 10 melodie cind...da ortu' popii. Il bibilesc de vreo doua ori, il duc-napoi, iau altul...azi aceeasi poveste. Ma pune inspiratiunea sa-l formatez si...nenicule, in loc de 256 de mega, era objectu' cu memorie de 50 si-oleaca .

Citirati de Badgate sau de "proverbiala" politete englezeasca (scuze ca n-am vreme sa cat versiunea englezeasca a stirii)??? Cica ministrul englez de externe, fuse cu colega americanca in vizeta la Bagdad si au calatorit pe timp de noapte, in acelasi avion. Ghinion de nesansa, avionu' avea doar un pat ce fu repede ocupat de dl. Straw, asta in timp, ce colega Rice, fu' gasita dormind pe podea, in fata cabinei pilotilor... PC, adica

Care-i cu catalogu' p-acilea???
PS vik...starea vremii in Nordul Iuropei, zice sanse de ninsoare si 0 grade miine

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

aicia e stirea in engleza

da' cica el n-a stiut!
si ea a dormit nu direct pe jos, ci pe un air bed

ce inseamna sa-ti iei bilet? e de bine? tine de etilism sau de elitism?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

citind io pe-acolo, am aflat ca ccc Carlos Sacalul a primit o amenda de 5000 de euroi, pentru ca a afirmat la tv ca e necesar uneori sa omori pe cate unul.
ce nu-nteleg io e cum si de ce a reusit sa vorbeasca el la teveu, fiind in inchisoare pe viata

asa cevaaaa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

buhuhuuuuuuuuuuu!!
adica mai traiesc.
si io si Bubu bine mersi.
toate bune si frumoase,ca si pe forum bag seama.Am bagat un oki ici colo,pentru ca vedeti voi poienari,m-am rugat si iaca,mi s-a indeplinit dorinta,am avut 10 minute libere cu caculatoru.Ce am aflat:
poiana e bine mersi,unii vine altii pleaca,e ca trenurile alea ale lu adusca,long time ago...
dar tu forumule...pina si tu forumule?ce s-a intimplat bre cu forumu,de cind am plecat?
IO nu mai pricep nimic adica iaca ce am priceput:
venitu pe capu de locuitor al tarii Romania care tinde spre 4500 de euro/lunar, parastasuri de feline,Bush le-a tras-o la 11 septembrie la americani in freza,Zona Artelor e Zona Zavoranu mincati-as,iar Zona Zoster e ofticata rau ca si-a pierdut acel PUPU care a facut-o celebra,doruletu si xeno si-au luat deja beletu spre Infern,stiu ei ce stiu,precis se fumeaza acolo si se bea,haideti recunoasteti,ce dreac,varu narancea s-a reprofilat pe torturi,lena si vikinga mi-au placut rau de tot(stiu iele la ce ma refer),bre,cuscre adevarate,mai ramane sa va intilniti si sa o faceti lata ca mine cu Claudica,
Una peste alta,forumu la care am pus si io umaru,ca d'aia mi s-a pus pata si am binevoit sa scriu,e cam pe moarte,io inteleg perfect nostalgicii si iaca d'aia nici nu prea mai onorez cu prezenta .Adica forumu d'antan avea o tinuta,era asa,mai sofisticat,mai de bon ton...na ca nici nu stiu cum sa zic ca nu supar pe careva
Dar nu numai d'asta am venitara,ci si pentru a saluta pretinii poienari,pentru a spune ca io muncesc ,da sint foarte harnica,sint asa de harnica ,incit imi vine sa-mi iau un concediu medical,ca m-au tembelizat copii,prea multi domle,prea multi!
Mi-am tras si doi iubiti:unu are 8 ani si-l cheama Martin si e aproximativ cel mai rau copil din scoala,al doilea e Patrik de 7 ani care este chiar cel mai rau copil din scoala,in sensu ca le-a tras-o in freza la citiva profesori,e bataus si rupe tot in calea sa,dar io joc carti cu el si deocamdata mi-a zis ca nu ma bate pentru ca ma apreciaza ca-mi place fotbalu
Altfel,pe Bubu o vad simbata si duminica,pen'ca in timpu saptaminii ajung la niste ore acasa,de zici ca lucrez la plantatie.Bubu e...Bubu ma,ce sa va zic.Nu prea mai bate copii la gradi,ba chiar si pe bunici a inceput sa-i mai menajeze.E circ puradelu,vorbeste acu tot felu,ba in suedeza ba in romaneste,danseaza,cinta,schimba de pampersi orice prinde in cale,de la telecomanda pina la tataie,daca sta,nu-i e frica decit de un fictiv COCOSH,adica o gaina,nu stiu exact,dar cind vrea sa ne sperie vine si graieste sinistru:COCOSH!
Nu stiu ce sa va mai zic,decit ca mi-e dor de vremurili bune de altadat cind mi se lipise posterioru de scaunu de la computer si deshtu pe maus,de nu misca nimic pe forum fara stirea mea,mie dor sa mai stau la taclale,dar momentan,daca ar trebui sa mor ,as zice foarte enervata:Fugi domle ca nu mi-am planificat asta in agenda!!!Sa scriu in agenda!!!Dup'aia mai vorbim daca mor sau nu!
Va pup pe toti,noi si vechi,si bre,mai dati o matura prin poiana asta,chiar asa,ma asteptati pe mine?
Iaca,ca mi-a venit si matura,yeeeees!!!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lil am auzit si eu azi ca s-au anuntat ninsori, da' am zis sa tin secret sa nu te descurajez:) Lasa mai ca am si sanie in caz de ceva, punem la munca pe ricky si ilie. Si apoi nici vinu' fiert nu e de lepadat ca si asa nu-mi facusem pofta pe deplin. Si apoi impodobesc si pasnelutele abia plantate si sarbatorim craciunul inca odataIn mai-iunie merg in benidorm numa cu aldo, ma las pe acolo uitata sa ma mai dezmortesc si eu. Cica in valencia erau ieri 29°C!! Xeno ce aventuri parisiene ai tu acoloVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Rayuuuuu, ce mult ma bucur ca te vad! Hai bre ca nu e dracu' chiar asa (de gol), ne mai distram si noi p'aci cu putem, mai o pomana, mai o rugaciune, mai o pisica moarta (), mai neshte salarii astronomice (io cre' ca e o firma in ro care-i plateste cu mii de euro p'aia de stau toata ziulica pe forum si raspund la toate subectele!Trai nenica!) E adevarat ca nu mai e ce a fost da' evoluam si noi ca matusa Lucica!
Io cu Xeno nu ajunseram inca la cafeaua din Infern ca zisei ca era inchis. Mai insistam insa, iti pastram si tie un loc la cazanu principal ca tot ziceai tu ca vii in martie p'acilea . Hai ca suntem in aprilie deja, te asteptam, vezusi ca xeno nu pleaca curand, de abia se legaliza si el, isi regla azi conturile cu Sarko (diavolul sef)!

gata, am stins europa?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by doruletz
[brIo cu Xeno nu ajunseram inca la cafeaua din Infern ca zisei ca era inchis. Mai insistam insa, iti pastram si tie un loc la cazanu principal ca tot ziceai tu ca vii in martie p'acilea . Hai ca suntem in aprilie deja, te asteptam, vezusi ca xeno nu pleaca curand, de abia se legaliza si el, isi regla azi conturile cu Sarko (diavolul sef)!

Unde beau unii cafeaua....Clar trebuie sa schimb ceva...Maine dimineata o beau la Szeged.Incet ma apropii de cazanu ala
Rayu,nice to meet you too

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aaaaa, Ai avut dreptate Arborelo, vezi, daca-m vazut io Amelie?

Rayule, ce dor mi-a fost de tine!

explicatia lu xeno cu privire la Cafeneaua ifernului inchisa:
nu eram eu prin preajma, ca suflet momeala:)))))

eu am avut ieri niste experiente din tunelul timpului,
trebuia sa-mi ridic niscaiva banuti de la restituirea impozitului, insa pe "invitatie" nu scria si ora la care tre sa ma duc, asa ca binenteles ca a trebuit sa ma reprogramez ca inchisesera ziua(ce inseamna asta nu stiu, da am inghitit-o)
asa ca m-am dus la alta administratie financiara, si am intrat exact la et 1, cum am primit indicatii, si acolo era asa ceva, nou cu niste usi deschise care dadeau dintr-un ain alta, pustietate, umbre si lumini, ce mai, am vfacut vreo 10 poze dupa care am intrebat ce-i acolo si nu era, evident, locul unde trebuia sa ajung;-)))))

in cele din urma am ajuns pe CARosetii si apoi frumos la biblioteca, la amicu heidegger, despre care as putea spune hiar ca am inceput sa ne simpatizam

AA, am uitat. Am primit o hartie cu suma de la drepturi de autori, anu trecut am incasat fabulosii 29.63 lei noi

schatzi, sorry, sunt rara avis zilele astea

pfiuuuuuuuu, ce mult am scris, ma duc sa-mi ridic banii, s-aveti o zi,etilistilor!!

aaa, carlos le teveu??????/

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput