Scandinavii stiu DC... (111)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

Idora, io as zice ca Pastele incepe chiar de joi :-) cand multi vopsesc ouale
Probabil Kent a zis ca e prima zi de Pasti ca era Vinerealunga cum zic ei :-) azi e ajunul Pastelui, samd ... iar luni e doua zi de Pasti (zi rosie) deci s-ar putea sa ai dreptate doar maine e prima zi de Pasti

lilutz s-ar parea ca primul caz de gripa aviara la om din Europa e in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza :-))
Adeluctza, fu' alarma falsa, mami...iote www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/04/15/032043.htm?nyheder" target="_blank">acilea
arborico, asa-i, te zapaceste vintu'...si daca ai chef de aerosoli, tre' sa-ti cati nisipu' din urechi, nas si alte orificii, multe zile la rind
Io amu' ma duc sa imbalsamez mielu' (ca am musafiri) si sa aprind grataru' sa coc niste vinete...(huh, ca-mi amintii de micii vikingei...buni si facuti adevarat, cu zeama de oase . Lui Ilie inca-i mai miroase blana ....aaaahhhh)
mihaela, drum bun si distractie maxima...
Va pupez si spor la treburi

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!
am scris cam jumate
tre sa fie gata pana maine seara

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

quote:
Originally posted by Adela99
lilutz s-ar parea ca primul caz de gripa aviara la om din Europa e in Danemarca

inshallah maica, uite ca allah nu doarme si il tine si pe Momo treaz! daca se apucara sa-l deseneze pe mesager, vazurati ce li se intampla! sa mai indrazneasca vreunu acu sa tina creionu in mana

sabina, iti facem galerie sa termeni pana maine, hai ca mai ai putin!

lilutz si vikinga frumoase poze bre! da' io crezui ca stati tot pastele p'acolo, voi va duserati doar pt. 2 zile? sau va goni crivatul?

Ieri o pozaram pe fransoaz cu piticania, din pacate unele sunt cam 'tremurate' da' tot se vede ceva

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

apoi v-am zic ca viu,viu!Tocmai am finalizat o criza de isterie de-a lu Bubu,in stil romanesc,adica dupa ce am aplicat metoda suedeza,vorbit,discutat,analizat(cupilu are o problema,se uita la Pisicile aristocrate de vreo saptamina ,de 5 ori pe zi si azi nu a vrut neam sa mearga la culcare,pe motiv de mau mau,adica pisicile,lua-l-ar...doamne apara si pazeste!),am trecut la represalii ,drept care s-a ales madam cu o directa la popou,evident ca administrata cu mila,dar nu am mai rezistat mai fratilor!Nu sint adepta violentei,nici macar verbale,dar cupilu meu ma scoate din minti in ultima vreme,cu tavaleli si urlete,aruncat cu diverse obiecte dupa noi,ba m-a si zgariat azi pe git de mi-a lasat urme.
Am vazut poze cu lilutza si vikinga,ce frumos ca v-ati intilnit mey!Si chiar asa,nici un Vuitton bre?Offf,da amarite mai sinteti domle,si io care aveam pretentii ca pe forumu asta fara rame de ochelari Gucci si salar lunar de 4000 de euro nu se admite prezenta!.Sint re-vol-ta-ta!
Doruletu,Alexutza e cupil de reclame ,zau ,asa un bebelus frumos de mult nu am vazut!E superba!!!
Adelutza,paste fericit!Il sarbatoresti si pe cel catolic,nu?
Arborik,forumu e clar cu roatele in sus,adauga la lista ca mamarayu e online,ceea ce e bizar!
Veverikule,ma bucur sa te vaz pe la scandinavi si ma amuza teribil tandemu cu conu yanku,ocazie cu care il salut cordial,ca avem nevoie de Morometi proaspeti in poiana,mai ales acu,de cit cu excluderile din partid
Marutza,multe pupaturi la tot famelionu,Mihaela,drum bun si distractie uriasa,Sabina,se pare ca pe limba bebelusilor ploaia are o anumita traducere,xenocidu,nu-s ce sa zic bre decit ca iesti the one and only,trebe neaparat sa te vaz in direct pe la Bucuresti,si pe mata si pe tatalutoma,sa vaz cu proprii oki ca sinteti scandinavi adevarati(apropos,te-am vazut tatalutoma cu cola in mina intr-o poza,asa ca ,trebe sa recuperezi pin'la vara daca vrei nota de trecere!
Acu special pentru Itsmiutza bebi,multe kissuri si revin curind cu un mail stufos,ba am sa-ti si trimit ceva de ris rau de tot
Si sa nu uit de lena ,sper ca apuc sa vorbim si noi pe messenger,irenu m-a prins o data,dar a fost de scurta durata,nu mai stiu care puradei ne-au stricat distractia,ai ei sau al meu
De asemenea,pupaturi pentru japonica noastra(psssssss,si io vreau la taclale pe messenger),pentru adusca,pentru Anamaria (bre,in poza aia de zici ca esti umflata mie imi pare ca arati superb),pentru lirisu si tulmond de care am uitat din motive de senilitate amestecata cu un sindrom acut de ticneala,sint pe drumu cel bun,bine ca sint vicioasa si ma tin eu cumva pe linia de plutire.
Sus paharu!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Bre Leano,nu poa' omu' sa stea linistit cu tine!M-am tot abtinut io de la pianu' scandinav o vreme,da' daca pusesi reflectoru' pe mine tre' sa-mi scot camuflaju' si sa sar pe tine,nah!Dej,am savurat poze cu boubou& co.(btw,"La multi ani!"si-un mozol dragastos de la noi,ca n-am facut-o-n direct),alea noi si unele mai vechi pe care nu le vazusem,prilej cu care reinnoiesc toate declaratiile de amor de doia ani si ceva incoa'.(nu poci sa nu ma-ntreb de ce pe langa don'soara ta,croko arata ca un sugaci dolofan?!)Si-apropo de iesirile colegei boubou,croko cand e suparat pe noi rau de tot,isi ia chistolu si vine si ,c-o mutrita cumplit de-ncruntata;aseara il certai (ca-si scoase pampersu' si pan' s-apuc io sa inhat altu' sa i-l montez,imi trase un pipi de toata frumusetea pe pat) si veni sa ma-mpuste atat de serios,incat mi-am pierdut umoru' si i-am confiscat armamentu' din dotare.
Si ca tot adusesi vorba de excluderi,declar in fata adunarii nationale ca asta-i unul dintre motivele (pe langa criza de timp) pen' care nu ma simt demna de a ocupa un loc in inverzitu' luminis:mi-am pierdut,dom'le,orice simt al umorului si nu mai resusesc sa-l apreciez diloc pe cel al exclusului,casapit fara inima de mine,recunosc!Drept urmare va declar amoru' si aprecierea mea vesnice,da' facand parte din gloata "privilegiata" prefer sa stau deoparte.
Love you all!Poaiana vesnic insorita va doresc!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Lasa veve, ca si mie mi-a disparut umorul, da' ne facem noi bine si le aratam noi lor.

nn devenise dependent de dc si n-a avut cum sa se "rupa" altfel decat taindu-si craca de sub galoshi.

salutez in mod special pe rayu si pe idora, ca iele viu mai rar pe aici

...
siiiii... deschid totusi capitol nou

Mergi la inceput