La France (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Buna !
Nu am mai avut timp sa intru, asa ca si eu iti raspund , Kiss, mai tarzior ! Da, am luat aparatul acela de fiert la vapori si de mixat de la bébédelice si sunt f multumita de el ; ii fac in fiecare zi lui Anais de mancare, e practic si ca sterilizeaza si ca decongeleaza.
Spuneai de Zlate…. are dreptate Maria, chiar am tremurat si eu la examen, l-am avut in primul an si al doilea..la pedagogie. Exigent profesor ! Dumnezeu sa-l ierte !

Bine ai revenit, Mihaela ! Ti-am mai scris niste mail-uri mai demult... Le-ai primit ?
Cum e la servici ?

Felicitari, Sib !! Ti-am zis eu ca-l iei !!!

Anais e bolnava.Are febra de trei zile.Se pare ca e o viroza. Sper sa treaca, ca peste doua saptamani plecam in ro!

Va pup pe toate!!!

Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nadvin53/my_photos
http://www.picturetrail.com/anaisalexia
http://www.dropshots.com/nadvin2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Multumesc de felicitari . Am condus si in seara asta, am si fo sa pun benzina. E ok, nu m-au claxonat decât o data. Ronan abea asteapta sa învatz sa pun benzina cu cardul meu.

Cait, un CV trebuie sa incapa pe o singura pagina recto, nimeni nu are timp sa citeasca romane. Nu trebuie sa-ti povestesti toata viata, ci esentialul. Iar continutul CV-ului oricum îl adaptezi in functie de postul pt care candidezi. Nu trebuie sa apara toate locurile de munca, ci cele care sunt importante pt postul vizat. Restul dezvolti la un eventual interviu. Daca vrei, ma ofer sa ti-l aranjez putin sa încapa pe o pagina.

Otilia, ce mai face Adelita ?

Corina, cum a fost la operatia Annei ? Nu mai tin minte data exacta.

Nadia, sanatate la bulinutza de Anaïs !

Anka, spor la învatat. E bine ca stii deja sa demarezi si sa intri in a doua. Poti sa te apuci deja de cod, ca si ala e foarte greu.

Lu, pai nu puteam sa aranjez oglinda retrovizoare dupa ce am demarat. E eroare fatala la un examen pt ca e primul lucru pe care îl inveti la auto-école : înainte de a demara reglezi scaunul, apoi retrovizoarele si apoi pui centura. Daca el isi dadea seama ca nu am reglat inainte, m-ar fi oprit pur si simplu. Si gata ! De-aia monitorul meu imi facea semne-semne sa ma descurc pâna la prima oprire si sa nu zic nimic.

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Fetelor, nu pot sa tin secreta marea veste pe care am primit-o azi dimineata : sunt convocata la tribunal pe 22 mai, pentru o misiune intr-un dosar legat de un romanas de-al nostru.
Urmeaza sa primesc acasa dosarul despre ce si cum, sunt asa de bucuroasa ! Primul pas e ca si facut !

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

anka-maria, iti zic din proprie experienta, ca am trimis si primit de nenumarate ori "medicamente", gen vitamine, tincturi, etc., insa doar pe Atlassib...stiu, si ei iti repeta tot timpul ca nu-i voie cu alcool, bani, medicamente, dar eu n-am recunoscut niciodata ca ele exista in bagajul trimis de mine...important e ca geanta sa fie cit de cit plina, iar ele sa fie bine ascunse(de ex intr-un buzunar!), pt ca ei n-au cautat niciodata cu adevarat, in amanuntime intr-o geanta(de-a mea, restul nu stiu ce sa-ti zic!)...

lu.more, iti zic si eu, daca se mai pune, La mult ani!, mai ales c-o sa fim pina la urma vecine, pe-acolo! si zi-mi te rog, daca pot, in cazul in care vreau sa te intreb ceva, sa-ti scriu PM? ma termina mutatu asta, , dar ma-ncalzeste doar ideea ca sinteti voi pe-acolo, si nu-s chiar pierduta cu totul printre straini

nadine, mersi pt informatia cu aparatu, si oricind iti raspund si eu, daca ai nevoie, si stiu

mami de pui (23 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Lili, foarte frumoase poze. Sa stii ca chiar iti seamana juniorul cu sotul. la bebe mic.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

bravo, lu!!! asta e inceputul... probabil ca-ti va fi greu, de-acu tre sa fii barbata!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Salut

Merci Mik... bébé seamna cu cine l-a facut si l-am facut din dragoste punând ce-i mai bun din noi.

Mamicutelor, pe la voi se practica doua nasice la botezul lui bebe? Sau nu prea?

pupicei
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

Lili, si mie mi-au placut pozele cu puiul mic.Mi-au trezit amintiri !Iar de comentariile mamei , ce sa mai zic ?!

Despre nas, cred ca se poate sa ai doi.Sa va povestesc ce-am patit eu :o anecdota .Le-am botezat pe fete la catolici si de fiecare data ,nas si nasa (am vrut unul catolic ,unul ortodox)diferit sa nu se certe...fetele....Asa ca ,la ultima , eram in pana de nas.Familia sotului e cam mica , a mea in Romania , prieteni d-ni avem cam putina !!Morala :daca vreti mai multi copii, pastreaza un nas , nasa in ...rezerva

Lu, felicitari si sa stii ca de acum ,intrata in hora , te vor mai suna !

Va salut si va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

of, of , orice-as face, oriunde m-as duce, nu reusesc sa intru in spiritul sarbatorilor! ...poate povestiti voi ceva din pregatirile voastre, despre cum decorati, doar-doar! as vrea sa merg si la inviere, dar cine stie daca ajung? ...parca in ro era altfel, cu agitatia de dinainte, cu oule rosii, cu strazile pline in noaptea de Inviere...o fi si aici, dar nu reusesc eu sa vad?????? ...

mami de pui (23 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

kiss, draga... m-as mira sa vezi manifestatie pentru Paste pe strazile Parisului. Eventual daca nu organizezi tu una asa ad-hoc. Si eu tânjesc dupa o slujba de inviere ca in Tara Lapusului asa cu erau pe vremea copilariei mele... dar vreme trece, vreme vine... si mi-a ramas doar aminitirea si puterea de a face drob de milel, oua rosii incondeiate cu ceara. Cel mai bine este când reusesti sa invi in tine si in casa ta spiritul Pastelui.

gabgabriela eu am doua nasici tare simpatice asa ca imi este tare greu de ales .

liliana

Mergi la inceput