La France (51)
Raspunsuri - Pagina 7
Otilia spune:
quote:promesse d'embauche... am eu una veche, de acum 8 ani, trebuie s-o caut prin arhive
Originally posted by anka-maria
Fetele, please, am o urgentza maaaree. Stie cineva cum trebuie sa arate o "promesse d'ambouche" d-aia cu care obtii autorisation de travail.
Are cineva vreun exemplu de un astfel de document, ca astia de la scoala cica nu stiu ce sa scrie in ea si ma intreaba pe mine.
please, urgent, saru'mana.
just me
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
chatonel spune:
Modèle de lettre de promesse d’embauche
Logo et nom de l’entreprise
Lieu, date
Madame, Monsieur,
Coordonnées postales complètes
Objet : Poste de _
Madame, Monsieur,
Nous avons le plaisir de vous annoncer que vous avez été retenu(e) pour occuper le poste de (spécifiez le poste) dans notre entreprise.
Sous l’autorité du directeur général (ou de la directrice générale) vous aurez les responsabilités suivantes :
La date de votre entrée en fonction a été fixée au _. Vous serez en période de probation jusqu’au .
Votre salaire annuel sera de $. Ce montant pourra être révisé à la fin de la première année de service. De plus, vous bénéficierez d’avantages sociaux concurrentiels. Vous deviendrez admissible aux régimes d’assurances collective le _.
Nous espérons que cette nomination comble vos attentes et vous souhaitons beaucoup de succès dans l’exécution de vos nouvelles fonctions.
Le directeur général, la directrice générale,
(signature)
Toulouse, la ville rose
anka-maria spune:
Saru'mana Chatonel, aia e o scrisoare trimisa fericitului angajat, mie imi trebuia una care se adresa celor care dau autorisationul. Dar fuse foarte buna ca am adaptat-o la cazul meu.
Numa' ca nu stiui pe ce post ma angajeaza adicatelea scriu vacataire, intervenant.... lasai locul liber
just me
Chuny spune:
Pai de ce sunteti asa de tacute ?? LU, când a fost ziua ta si de ce te-ai ascuns ? LA MULTI ANI !!!
Hai sa ma laud putin, ca mi-s tare mândra de mine? Ieri am dat a doua oara examenul de permis ... si l-am luat !!! Prima oara l-am tarat dintr-o prostie maaaare, chiar inainte de finalul examenului. Am vazut semaforul verde si am vrut sa ma dau Gigi Viteza, am accelerat ca o nebuna si am intrat in intersectie, iar acolo masina din fata s-a oprit s-o ia la stânga, m-a surprins si ... bon, am facut o manevra mai ...stângage, ca sa zic asa, ca sa o evit. Deci asta era inainte termin examenul.
Am mai facut 7 ore de curs si ieri am dat a doua oara. Ar fi putut sa fie bine de la început, dar : ... am demarat si, de emotie, am facut o gafa enorma ... am uitat sa reglez oglinda retrovizoare din interior. A fost o chestie de câteva secunde pâna mi-am dat seama, dar totusi prea târziu ca sa modific gafa. Si deci eu, inloc sa vad geamul din spate am masinii, vedem tavanul si ochii monitorului meu, care si-a dat seama ca nu vad nimic si facea tot felul de grimase care sûneau " ma, cum ai putut sa fii asa de toanta ". Ei, si asa m-am lungit pe scaunul ala, ca vedeam doar cu coada ochiului meu ( cu care oricum bad in ceata) putin din geamul din spate. Am ezitat câteva minute, daca sa spun sau nu examinatorului, dar ma gândeam ca daca spun s-a terminat cu mine. Asa ca am continuat drumul si norocul meu a fost ca n-am iesitimediat pe voie rapide ci ne-am dus intr-o parcare sa fac o verificare externa a masinii. Avea niste emotii ... dar când mi-a zis tipul sa sting motorul si sa iesim, el s-a intors cu spatele sa iasa, iar eu, cu mâna stânga deschideam portiera si cu dreapta, am tras un pumn in oglinda retrovizoare... Când am plecat nu era parfect, dar vedeam mai bine oricum. Si am condus cum trebuie si a fost ok.
Poate v-am plictisit, dar tre sa ma exteriorizez si eu. Aseara am dat o tura cu masina proprie si a fost super ... rânjeam ca o nebuna la toata lumea.
No, v-am pupat si mai vin !
anka-maria spune:
Sibylle, felicitari! Sa-l stapanesti sanatoasa si fara incidente.
Io sunt mic sofer de parcare, deoarece n-am carnet, urmeaza sa fac scoala in vara dar nu mai am rabdare. Drept care merg cu sotzul in fiecare duminica in parcarea de la Cora si imi exersez talentele. Sunt un fel de Schumi la viteza mica deoarece mai mult de a doua nu trec in parcare. Creca' o sa stiu sa parchez perfect inainte de a conduce in trafic, adicatelea exact pe dos.
just me
lu.more spune:
Felicitari, Sibylle!
Am citit de doua ori povestea cu oglinda retrovizoare si nu inteleg un lucru : de ce nu ai reglat-o cand ti-ai dat seama ca nu vedeai nimic in ea?
Ziua mea a fost vineri. 38 cu bucurie. Multumesc.
De disparut nu am disparut, citesc ce mai povestiti voi aici, dar nu am totdeauna un comentariu sau un raspuns la ce spuneti voi. De exemplu la subiectele cu carucioarele sunt total pe dinafara, la intrebarea Ankai despre Lettre de promesse d'embauche la fel, ca n-am avut de-a face, si tot asa. Da' daca ma-ntrebati, va raspund
Fetelor, azi dimineata am avut treaba la posta. M-am simtit ca in schetchul lui Danny Boon (il stiti?).
Doua ghisee deschise din 4, 4 persoane in fata mea, am stat 15 minute sa-mi vina randul, alte 5 sa scrie fatuca aia operatiunea in calculator, alte 5 sa-mi imprime o foaie... pe care de data asta scria ca sunt "Monsieur Lumilita Morelli" (de obicei sunt "Luminata", Lumimita", "Luminuta" si ainsi de suite...)
Ma'c sa-mi cumpar ceva de mancat (sunt la serviciu). Pofta buna si voua!!!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
cait spune:
Fetelor am si eu o intrebare intrebatoare: Cv chioar trebuie facut pe o singura pagina?
merci si sper ca mai e cineva prin preajma sa-mi raspunda.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
anka-maria spune:
Cait, io il am pe 2 pagini ca nu incape pe una nici sa-l omor. Dar nu e C.V de angajare e d-ala de scoala unde mi-am trecut toate succesele, mediile si proiectele. Cred ca ala de angajare trebuie sa fie totusi cat mai scurt si concis posibil.
Lu, aveam io o colega romanca pe aici pe care din Luminata si Lumimita n-au scos-o timp de un an. Noi ii spuneam cateodata Lumi si francezii ii spuneau si ei Umi.
Am si io o intrebare pentru cele care mai primiti/trimiteti pachet de acasa. Stiti cumva daca Eurolines sau Atlasib accepta medicamente in bagaj? Ca io as vrea niste tuburi de Kamayani (nu ma intrebati de ce) si nu stiu daca poate soacra-mea sa le puna in pachet. Or fi ele vitamine si minerale dar anul trecut parca nu acceptau medicamente de nici un fel.
just me
liliprejbeanu spune:
Cait pentru CV, o foie recto-verso maxim. Nu uita sa-l datezi in josul ultimei pagini si sa-i dai un titlu. Pentru poza se pare ca a iesit o lege care nu mai permite sa ne afisam chipul (ca in state).... imediat se vor face CV-uri anonime .
Liliana