La France (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Offf, scumpa, imi pare tare rau, sincer, nu iti pierde speranta, desi imi imaginez ca iti este f greu, noi iti suntem alaturi. E normal ca tatal tau sa reactioneze asa. Sper sa reusiti sa plecati cat mai repede.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Buna

Otilia mult curaj si cel de Sus sa-ti dea putere si sa va ocroteasca de rele!

Mik merci pentru reteta de pasca.. o voi pune in doua zile la cuptor sa vad ce-o iesi .

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blinky spune:

otilia nu te cunosc si nici pe aici pe la subiect n am prea participat, asa ca iarta ma (si iertai ma) daca intervin, dar daca cumva ai nevoie de vreo recomandare in buc, cunosc o serie de medici, poate te as putea trimite la vreunul...Rabdare si speranta insa, e Saptamana mare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Otilia, cum ai rezolvat cu biletele ?

Eu de ieri nu am mai avut nimic. Doctorita mea a zis sa stau cuminte si daca se repeta sa merg la Clinica la Urgenta ca ea pleaca de azi in vacanta. Deocamdata nu s-a repetat, sa dea Dzeu sa fie bine.

Eu aseara n-am putut sta acasa, am fost la teatru. Am vazut Le tailleur pour dames, de Feydeau, jucat in franceza de studenti de la actorie, anul 2, din Bucuresti. A fost superb si sunt foarte talentati. Aveau si un accent asa de dragutz si apoi ne-au zis ca erau fericiti pt ca l-au jucat de multe ori si la Bulandra, iar acolo lumea nu râdea la umorul din text ... si nu le venea sa creada ca lumea râde la anumite replici. Super !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

fetelor din Franta. Eu sunt o mamica de noiembrie 2005, care va pleca in septembrie in Franta, la Nancy. Am terminat medicina si am fost acceptata la universitatea de acolo, unde vreau sa imi echivalez studiile. Stiu ca asta inseamna tenter le diable, dar trebuie sa fac ceva, pentru ca aici nu e de trait...
Am si eu o intrebare pentru voi: cat de bine/decent/comfortabil poate o familie (3 membrii) trai cu 2500-3000 euro in zona aceea. De asemenea, daca stiti cumva siteuri unde se pot posta cv-uri, sau ceva in genul asta, sau cum ar putea sotul meu obtine un job de aici, caci nu vreau sa plec singura...
Va pup si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Venisem pe la voi intr-un moment de respiro sa va multumesc oficial pt felicitarile primite pt Alexandre si sa va mai dam vesti despre noi "cei mari"6 -ca avem 2 luni de acum. Promit sa revin curand cu detalii.....
Otilia- din cate stiu eu la un diagnostic de genul asta e f greu de prevazut ce va fi ........abia cand se mai linistesc lucrurile au dr o imagine exacta. Nu-ti pierde speranta nici un moment(stiu ca e greu si ca te doare sufletul acum)........... sunt convinsa ca Dumnezeu va fi alaturi de voi.Ambii mei bunici paterni au trecut prin asa ceva, s-au recuperat si au trait ani buni dupa..........Curaj!

ana si alexandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mai scriu doar ca sa spun ca imi pare rau ca m-am pus pe povestit despre ce am facut eu aseara ... mi se pare egoist gestul meu, având in vedere necazurile Otiliei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Mai scriu doar ca sa spun ca imi pare rau ca m-am pus pe povestit despre ce am facut eu aseara ... mi se pare egoist gestul meu, având in vedere necazurile Otiliei.
Doamne, Sibylle, ce te-a apucat sa vorbesti asa? N-o sa acaparam acum subiectul numai cu asta, si mie imi face bine sa citesc despre altceva si sa-mi schimb putin ideile, altfel o iau razna. Ce bine-mi pare ca esti OK!
...si chiar va rog sa scrieti despre orice altceva va trece prin cap!

oLo, merci de mesaj si de oferta, stii tu ca n-o las eu pe Adélie... Si apoi toata familia in România asteapta s-o cunoasca iar eu, daca mama n-o sa mai fie si pe tata il aduc aici nu cred ca o sa mai am motive sa ma duc pe acolo, deci va fi unica ocazie pentru batrinele mele matusi si batrinii unchi (surorile si fratii mamei - ea era cea mai mica) s-o vada pe printesa.

Va multumesc mult ca va ginditi la mine, oricum!

Si acum gata, hai sa vorbim despre altceva.
Cine incepe?

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Reusesc si eu sa ma conectez ,vin sa va citesc ,ma bucur ca Samsara a revenit la noi, de margeluta lu Sibylle,de cei doi puisorii abia iesiti din "ou" ,de carnetul de sofer al lui Sibille (din nou !)si de tot ceia ce a-ti facut intre timp iar cind ajung aici pe ultimele pagini ,s a nu-mi vina sa cred:
Otilia ma simt ca o moaca ,caci nu sint in stare sa-ti spun un cuvint de alinare iar in plus te-am "tacanit " la cap ieri cu problemele mele pe telefon !!!
Daca nu ar fi fost drumul asa de lung si de greu de suportat ti-as fi spus si eu sa pleci repede cu autocarul caci ar fi costat cel mai putin posibil iar restul banilor ai fi putut sa-i folosesti mult mai judicios acasa pentru mama si tatal tau ,dar......e atit de obositor cu autocarul ,mai ales pentru un copil de 3-4 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Doamne, Otilia, intru aici dupa cateva zile, si ce aflu...imi pare enorm de rau, pentru tine, pentru mamica ta, si ma rog la Bunum Dumnezeu, ca in aceste Sfinte Zile, sa sa intample o minune, si sa fie bine cu mamica ta...Doamne ajuta!

Ai incercat cu Alitalia? Au curse Nantes-Milano-Bucuresti, da telefon, explica situatia exceptionala de urgenta, poate te mai baga si pe tine undeva...uite aici numere:

RESERVATIONS ET INFORMATIONS
0 820 315 315 (0,12 € ttc/min)
lundi-vendredi: 08H00 à 20H00
samedi-dimanche: 09H00-19H00
(numéro accessible depuis la France)

ASSISTANCE RESERVATION SUR INTERNET
Pour tous les problèmes rencontrés lors de votre réservation sur le site www.alitalia.fr
+ 33 1 44 94 44 81
lundi-vendredi 10H00 – 12H00 / 14H30 – 16H30

Ai incercat cu Eurolines? E greu, stiu, dar poate ai mai multe sanse...sa ne spui ce mai este, da?

Sibylle, draguta mea, sunt o nauca, am vorbit cu tine la telefon, si HABAR nu am avut ca e ziua ta...iarta-ma si La multi ani, cu intarziere ...
Ai grija de tine, stai intinsa, si daca mai sangerzi, mergi de urgenta la CHU sau la ginecolog, da? Nu am rausit inca sa dau de colegul ala al meu, dar cum dau de el te sun, ok?

Noi, ne pregatim de Paste, sambata o sa mergem la Inviere, facem miel, pasca, sarmale si cozonaci...Sibylle, veniti? Sa stiu, sa ii aduc si lui Bebita ceva bun ! Mik, merci de reteta de pasca, o sa iti zic cum a iesit, eu fac insa cu aluat de cozonac, si tocmai imi bateam capul sa imi amintesc reteta de umplutura, si cum oare s-o numi aici urda, cand ...am dat de reteta ta! Merci!

Va sarut, pe toate fetele de aici, cu drag, si va urez sa sarbatoriti Sfintele Pasti alaturi de cei dragi, in sanatate si cu bucurii!

Otilia draga, inca odata, ma rog din suflet pentru voi , si mai ales pentru mamica ta, sa fie bine!

Cu drag,

Mirunda

Mergi la inceput