Test de ovulatie PG/53 Fertility tester?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madalinuta spune:

Asta e ce am gasit pe internet...

PG/53 Fertility Tester Lux is a new brand visual test. It is an instantaneous self-testing which is based on the menstrual cycle checking: it allows every woman to identify her fertile period by examining physiological variations in the saliva (or in cervical uterine mucus) related to ovulation.

PG/53 Fertility Tester is a powerful and handy pocket microscope with an incorpored light. Neither reagent nor chemical interference is employed in PG/53. Placing a small sample of saliva or cervical uterine mucus on the observation slide in order to examine it is enough. It is not necessary to take medicines or anything else: the process can be repeated as many times as desired, always respecting the laws of nature.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Am cautat si eu pe internet. Este la fel ca MAYBE BABY - minimicroscop in care se pune saliva.

Daca costa 300.000 in Ungaria si puteti sa il luati merita, pt ca in RO este 1,2 mil.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Anis!!! Spui ca testul se gaseste si in Bucuresti si ca stii si unde! Te rog mult de tot sa imi spui si mie cat de curand si cat de multe poti despre asta.

OMM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana spune:

Buna fetelor !!
Eu sunt cea care am scris despre testul PG/53 fertility tester, i-mi cer scuze dar eu accesez internet-ul numai la serviciu si fiind ocupata zilele acestea nu am vazut decat astazi mesajele voastre.
Da, intr-adevar costa in jur de 300.000 lei, este un aparat mic de forma rotunda dotat cu un microscop pe care se pune o picatura de saliva, se lasa sa se usuce cam 5-6 minute si arata daca este sau nu ovulatie. L-am cumparat in decembrie si sunt foarte multumita de el chiar daca ciclul meu nu este foarte regulat tot reusesc sa stabilesc momentul ovulatiei.
va pup pe toate si un cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Dana multumesc mult de raspuns , am comandat aparatul si nu prea stiam "cu ce se mananca".
Pupici si o multa bafta!

Cris

Mergi la inceput