La Elvetzieni (10)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

AbraMack am vazut cam pe unde esti...intradevar cam departe de noi...Asta e...Pacat poate daca erai mai pe aici ne cunosteam mai bine!Esti casatorita cu italian sau elvetian?Spor la treaba cu vizitele
Voi celelalte ce mai faceti?Noi stam mai mult pe afara caci e vremea frumoasa!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

AbraMack si eu am vazut unde stai. noi mai ajungem din cand in cand in Klosters, asta nu-i asa departe de tine, oricum nu am mai fost de la revelion!! Azi vroia sa plece sotul cu copii pentru 2 zile dar Daria a facut ieri noapte febra, de fapt si azi tot cu febra a fost, parca a inceput sa si tuseasca.
Aileene, eu sunt de loc din Oravita dar dupa facultate am ramas in Tm, am stat in Traian, langa Fabrica de bere, de fapt tot acolo stau si acum cand ajung in tara.

Va pup, ma duc sa le fac ceva de mancare pentru maine la ai mei copii, sunt ingrozitori de mofturosi, pe la meu sot il gasesc mai in fiecare seara cand ajung acasa scotand flacari pe nas de nervos ca nu vor sa manace nimic, iar pe cei 3 teroristi tipand de-i aud de la coltul strazii!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Te inteleg Mira!Nu stiu cum faci tu cu 3???Dar mai ales sotul tau...
Noi ieri am fost in vizita toata ziua pe la anita asa ca a trecut f repede ziua
Astazi ies un pic la plimbare caci e soare.Cica de luni ninge!!Asa ca profitati cat mai aveti timp!
Va pup pe toate si weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AbraMack spune:

Buna ziua la Domniile Voastre, Doamnelor

Ce mai faceti? Eu sunt mai linistita fiindca a plecat regimentul 3. E liniste si pace si mai ales ordine... Bine, ca dupa vreo trei zile o sa ma apese linistea asta...dar nu-i bai, prefer asa...
Ramona, nu stiu cat de departe sunt de voi fiindca nu am idee tu pe unde esti? In care parte a Elvetiei? Nu sunt casatorita nici cu un italian, nici cu un elvetian; sunt casatorita cu un francez, din Dieppe, care pe deasupra e si bucatar sef. Asta inseamna ca cea mai mare parte din zi si-o petrece la serviciu, ca asa e in "restauratie". In fine...
Mira, eu habar nu am unde e Klosters... E ceva interesant pe acolo? Voi aveti pe cineva in Klosters la care mergeti in vizita sau? Cum se simte Daria? Mai are febra? Sper ca i-a trecut! Ii doresc multa, multa sanatate puiutzului tau si voua tuturor, Doamnelor. Va tzuc si va doresc sa avetzi soare, atat afara cat si in suflete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna.
noi bolim suntem consemnati in casa asa ca ca dupa razboi la noi. Daria e ceva mai bine doar tuseste, acume -Selin bolnava. De joi dupa masa are febra mare. vineri noaptea am ajuns cu ea la urgente la Spitalul de copii cu 40.8 temperatura. Concluzia NIMIC o infectie a cailor respiratorii superioare, o ureche putin rosie, gatul putin rosu, si nimic. Nici azi nu e mult mai bine febra nu scade sub 38, mai si tuseste, nu mananca mai nimic, maraita.....ce mai tot tacamul.
vineri sotul meu nici macar o programare la medic nu a obtinut era sa plin, abia maine.
AbraMack klosters e langa Davos, si da avem pe socrii acolo dar nu am mai ajuns de la anul nou...si nici nu stiu cand vom mai merge ca tot amanam cand e ceva cand sunt bolnavi....
Plec ca nu mai poci....

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!Ce ziceti de timpul asta?Eu m-am trezit dimineata cu zapada!!!Fir-ar sa fie...
Abra eu locuiesc la 25 km de Zurich in Brugg(AG).Suntem departe ...
In rest...ma simt ok in afara de faptul ca ma cam doare spatele cand merg mai mult,si daca stau culcata apoi raman blocata...ce sa mai...se apropie sfarsitul si stiti si voi cum e...astazi ma duc la control ...sper ca totul e ok !Abia astept sa il vad pe bb
Mira,cum se mai simt puisorii?Imi pare rau ca sunt bolnaviori si pt tine caci imi imaginez ce nebunie si cata rabdare treb. sa ai...
Multa sanatate!
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Buna fetelor! Nu sunt in Elvetia ...in Bucuresti-Romania...dar am o intrebare pt voi....cine ma poate ajuta cu un raspuns....intentionam sa mergem intr-o excursie in toamna, iar traseul cuprinde si Elvetia...Ce moneda se foloseste (la cumparaturi) acolo (pt mine) aici(pentru voi)? Imi puteti spune niste preturi orientative?(ex apa minerala, ceva mancare?)
Va multumesc anticipat.

http://new.photos.yahoo.com/mitumac/albums/

Mergi la inceput

Iello, Mitumac....

Eu nu prea le am cu cumparaturile pe aici (noi le facem in Germania,)dar iti pot spune ca din punctul nostru, al familiei, de vedere mancarea este scumpa. Ai totusi la indemana produsele marca BUDGET care nu sunt rele deloc si care sunt, acceptabile ca pret. Aceste produse, BUDGET, le gasesti in lantul de magazine MIGROS. Fetele probabil ca iti vor putea da informatii si despre alte magazine... ex. SPAR, COOP dar eu nu le prea cunosc asa ca ma abtin...
Moneda cu care poti sa cumperi este francul elvetian (curs valutar: 2.06 RON, azi - 21 martie 2007), dar sunt magazine care accepta si euro sau VISA(alte carduri)
Cam atat pot spune eu. Eu va doresc sedere placuta in Elvetia. Este o tara frumoasa dpdv peisagistic. Sa aveti vreme frumoasa, sanatate si sa va distrati bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

multumim tare mult....problema mea (sesizata de altfel)....era daca pot cumpara apa si ceva de mancare in euro....sau numai in franci elvetieni...si cam cat costa fiecare ca sa-mi pot face un calcult cati franci sa cumpar....nu vreau sa alerg pe acolo sa stau sa schimb....etc.
M-a uns la suflet cand mi-ai spus ca e super peisajul....vreau sa ne bucuram si de strainatate si de frumusetea ei....
Merci mult

http://new.photos.yahoo.com/mitumac/albums/

Mergi la inceput

Mitumac....

La Migros: Apa minerala: 1L - 0.50 CHF, lapte la 2L - 2.00CHF, o caserola cu snitele - 15.80 CHF (nu stiu gramajul, erau vreo sase bucati), paine - 1.80 CHF... Cam asa... Daca te intereseaza ceva produse (mancare) speciale, scrie-mi, fiindca maine o sa fiu oricum nevoita sa fac ceva cumparaturi pentru fiica-mea si ma pot uita sa iti dau niste preturi exacte. So, astept!

Mergi la inceput