La Elvetzieni (10)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Aileene sunt cam 28EU (1Eu=1.6 fr)

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Mira inca o data-ti spun merci ptr raspuns esti o Doamna , m-am lamurit cum sta treaba si cu cei 40F=28€...OK ! O seara minunata !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetelor, va doresc pentru ziua de miine

La multi ani ! Un 8 martie minunat, sa fitzi fericite, iubite, sanatoase si tot ce va doritzi voi.

Brigitte spune-i la surioara ta, cind intra in Elvetzia sa se opreasca si pe la mine .

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... nu-i nimeni, va petrecetzi toate ca sintetzi multe in zona germana, iar eu sint singurica in zona asta...

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Daneluta, si tie din toata inima un la multi ani fericiti. Si tuturor fetelor, sa fim fericite sai sanatoatse
Nu-ti fa griji, nici astia nu sarbatoresc ziua femeii, asa ca e normal. eu una m-am obisnuit si-mi mai fac singurica un cadou, asa
Da sotzul mi-a adus un buchet frumos de flori, cu toate ca el nu prea pricepe sarbatoarea asta a noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

La multi ani si voua fetelor cu intarziere e adevarat!
Noi astazi facem 7 ani de casatorie asa ca zilele astea tot am avut de sarbatoritDe obicei ieseam la rest sau undeva dar astazi nu m-am simtit in stare.Ma simt ca un butoi si destul de obosita seara asa ca prefer sa ma intind pe divanul meu decat sa ies.Olasam pe anul viitor
Lorelei ,in sfarsit, si tu pe aici!Ce ne mai povestesti?!
Pistachio,nu am mai vb in ultimul timp ...Cum e spitalul?Ai hotarat te duci acolo sau vii la Baden asa ne putem tine de manain timpul travaliului cine stie...
Danielutza...ce pacat ca esti asa departe...pe aici noi ne mai vedem din cand in cand sau cel putin stim ca avem prietene nu departe si asta ne face sa trecem mai usor peste nostalgia de Romania
Va pup pe toate si va urez weekend placut la toate!

Mergi la inceput

Danelutza draga , si aici ne intalnim ...ce mica e lumea...mare , nu ? Cu intarziere , iti doresc si eu multa sanatate si LA MULTI ANI ptr 8 martie , mi-e rusine ca am intarziat , dar nu mai trecusem pe aici , deoarece Mira imi explicase ceea ce vroiam sa stiu si ii multumesc inca o data , ca tare eram in ceata si cand e asa , o mana de ajutor e bine venita ! Am apreciat gestul ! Bine iubita , am sa-i spun sorei mele sa treaca pe la tine , multam fain de invitatie ! Apropo's ! Nu mi-ai uitat numele ! -ici dulci "principesei" Isabella !
Doresc tuturor elvetiencelor o primavara minunata cu cele mai frumoase realizari ...!

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

aileene cu placere, ma bucur ca ti-am fost de ajutor...si altadata!. Unde stai in Franta? sora mea e in Bordeaux, atunci cand e in Fr, acum e in Ro....probabil ca numai vacantele de vara le va mai petrece acolo ca au inceput amandoi serviciul si nu mai pot sta atat ca pana acum in Fr.

Ma du sa o bag pe dulcīneea mica in pat.
Va pup, si o duminica placuta!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Mira locuiesc in N-E in regiunea Lorraine , f frumoasa dealtfel , dar si f umeda cateodata ! Intr-adevar Bordeaux nu e aproape de mine , o regiune frumoasa si ea oricum ! Da , inteleg , din cauza serviciului sora ta e mai mult in Ro ! Asta e , destinul !
Am observat ca esti din Banat/Timisoara , si eu la fel ! Mai precis : Calea Sagului ! TU ce zona ? -ici tie si printisorilor tai dulci ! O duminica placuta si tie , si la toate !

Aileene...Alexandre...
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AbraMack spune:

Ramona, scuze ca nu am raspuns pana acum. Am de o saptamana familionul sotzului in vizita si planuiesc sa mai stea inca una. Sunt la capatul puterilor: toata casa zboara, lucru care pare sa nu deranjeze pe nimeni... doar pe mine! M-ai intrebat unde stau. Repet: la Cucuietzii din Vale. La zece minute, cu masina, de Thusis, in Tiefencastel... Cred ca banuiesti cam pe unde vine.... Sunt, sau ma simt, cam departe de civilizatie... Dar asta e! Cred ca finalmente incep sa ma resemnez... Poate ca daca as fi fost o mare amatoare de natura, mi-ar fi fost mai usor... In fine...
Cu intarziere, va doresc si eu LA MULTI ANI, Doamnelor, de 8 Martie! Sa fiti fericite si iubite! Viitoarelor mamici, sanatate multa; atat lor, cat si viitorilor puiutzi. Cam atat pentru azi. Pana voi reusi sa pun din nou mana pe calculator, va doresc sa aveti zile insorite si bucurie in suflete. Va tzuc!

Mergi la inceput