Va rog recomandari!!!!

Va rog recomandari!!!! | Autor: just_vyo

Link direct la acest mesaj

Buna,am un baietel de 1 an si 7luni,si din toamna vrem sa-l dam la gradinita.Noi stam in zona Berceni.Orice sfat este bine primit.Va multumesc din suflet!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

vrei la stat sau la particular ?
Eu am optat pt particular pt ca nu am avut incotro.Nu erau locuri decat din toamna iar noi nu mai putem sta cu ea pana atunci.Asa ca ....Dar o sa cautam una de stat pt ca e f scump.
luna asta am dat 6.500.000 lei la program lung si mi se pare cam mult pt ce fac si pt cat mananca.
Si ce nu-mi place este ca ei nu ii pedepsesc deloc , nici macar cu fata la perete sau cu mainile la spate de frica ca se vor supara parintii....ca sunt copii de dr , de politisti etc ( de parca asta conteaza ).Eu vreu sa am un copil educat nu un rasfatat care nu stie sa dea nici buna ziua.Cam asta e cu particularele.Sfatul meu : la stat e cel mai bine si nu doar din p-ct de vedere financiar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Vio,

eu am vazut in ultimul timp multe gradinite pentru fetita mea (are 1 an si 8 luni), unde imi placea mie nu erau locuri, si pana la urma am ajuns la "Ursuletul de Plus", asa ca astazi a fost prima zi de gradi, cu mari mari emotii pentru mine, iti dau link-ul gradinitei, poti suna, sa intrebi daca mai au locuri, daca poti vizita gradinita, noi stam tot in Berceni si-mi convine ca pana la gradi facem 15 min cu masina, este pe la Cutitul de Argint, mergand dinspre Eroii revolutiei catre Tineretului, este inainte de Adesgo, pe stanga!
uite site-ul gradinitei:
www.ursuletuldeplus.ro
Bafta!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Andreea, ai dreptate pe jumatate in privinta optiunii pentru o gradinita de stat. 6.5 milioane este o suma imensa pentru majoritatea parintilor. La urma urmei e un intreg salariu mediu pe economie; cu celalalt salariu mediu adus in casa intr-o familie obisnuita, dupa plata intretinerii abia daca se poate manca cat de cat decent.
Dar as vrea sa te incurajez sa-ti schimbi putin parerea despre modalitatile prin care se educa copiii, copiii nostri dragi. Disciplinarea prin punerea la colt sau mainile la spate, chiar daca nu implica violenta fizica, este putin barbara. Si apoi ce facem daca copilul refuza sa stea la colt sau cu mainile la spate?
Eu prefer pedepsele educative de genul "confiscarea" unei jucarii preferate, adormitul fara povestea de seara sau anularea unei plimbari pana la tobogan. Neaparat insotita de o explicatie pe un ton foarte calm, cu blandete, cu rabdare. Copilul se va revolta, va plange, se va tranti poate pe jos de furie. Dar cu tact, fara sa ne enervam, putem depasi cele cateva minute pana cand copilul se va linisti. In cele din urma va constientiza pedeapsa, se va resemna (aici este un prag psihologic foarte important pentru parinti dar care trebuie depasit, altfel copilul ne va santaja sentimental pe viitor - nu trebuie sa anulam pedepsa: chiar daca ne cere iertare si il iertam pedeapsa ramane in vigoare).
Metodele violente (bataia, palma) sau degradante (punerea la colt, mainile la spate, mai ales in prezenta altor copii) vor avea mai degraba efecte nedorite daca sunt repetate des: copilul se va inchide in sine, nu ne va mai trata pe viitor ca prieteni, va cauta alte modele de viata, poate va deveni mai agresiv inclusiv cu proprii parinti sau din contra apatic si fara chef de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_vyo spune:

Am intrat pe site,si pare ok.Cum a decurs prima zi?Care sunt "conditiile" de acceptare la aceasta gradinita?Cati copii sunt la grupa mica si cate educatoare?Uff am multe intrebari in cap...sper sa nu te superi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Rain ,spune-mi si mie te rog cum ii e fetei tale la gradinita asta .Am vazut-o si noi dar nu ne-am hotarat inca .Mi s-a parut cam mica ,dar nu conteaza numai asta.
Au o singura educatoare?
Dorm in aceeasi camera unde se joaca?
Ai vreo nemultumire pana acum?

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput