Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
silvia_d spune:
Doamne,ce frumos ii afara!
Canta mierlele,ceva de vis!
Ce-mi plac mie pasarile astea!
Sunt atat de uratzele,da'canta minunat,dumnezeieshte!
Ce-ash iesi si eu afara,da'raceala nu ma lasa!
Am muci,ma dor ganglionii,etc...febra n-am!
Am mai vrut sa spun ceva,da'am uitat:sa beau un Sprite?
miha2006 spune:
Fetelooor, Iulia a mea are o noua pasiune. Dupa ce a terminat cu intorsul pe burtica acum isi trage paturica pe fata si se distreaza de minune. Cam periculoasa pasiune. Tr sa fiu mereu cu ochi pe ea.
Mi-e frica sa nu faca asta noaptea si eu sa nu o aud, asa ca dorm ca iepurii si sunt moarta de oboseala.
Va pup
corap spune:
miha, cumpara-i un sac de dormit sau o paturica impletita (antisufocare) si nu mai ai probleme. daca nu gasesti, pune o mama/ soacra sau ce ai la-ndemana, sa impleteasca una, eventual din fir de bumbac, cu ochiuri largi
c
mandyksch spune:
Mihaela, pune bb intr-un saculet de dormit.Asa e mai bine pt. amandoi.
Mey, fetelor la noi azi e o vreme asa de naspa, ploua in continuu de azi dimineata, asa ca nema iesire. Si nici nu am chef de nimic.Poate de somn da' piticu' nu ma lasa.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
joy04 spune:
mai hemorzon-ul este f buna crema, am folosit si eu. sis-ar putea sa ai hemoroizi interni, sau cum ai zis tu vreo fisura...
AURA, asa face si al meu, da din manute si din picioruse la greu de cand ii facem in cada mare baita..
HAi sa va zic ceva am venit cu galagie mare de foame de afara si i-am dat san, dar dupa vreo 10 minute a inceput sa-l arunce afara si sa planga, asa ca i-am incalzit lapte de-al meu din pompa si i-am facut si lapte praf ..si mi-a baut in total 210ml... in 2 ore....adica manca dar imi spunea si povesti, nu a ras bibele ca nemancatul, asa mai ...incet, apoi dupa 10 minute iar isi manca manutele si era marait, iar i-am facut 75 ml...cand am vazut ca a baut si al doilea bibe...iar l-am ragait, iara dupa vreo 10-15 minute isi manca mainile si era marait. iar i-am facut si in total 210 ml...si acum a adormit singurel cu burta in sus!!!!!!!!!
o iau razna, zau asa.
bine bine, numai era intr-un san lapte, dar allalt era plin..dar cand i-l bagam in gura, icnea si ai fi zis ca acum vomita..deci eu credeam ca gata, s-a saturat si cand colo, copilul meu era nemancat!!!
eu stau in stand by si astept sa ma sune dr sa ma cheme la vaccin...sper ca nu acum ca abia a mancat vladonele. la noi e mai naspa ca ea a vaccinat o serie de copii deja si nu are VPO-ul, trebuie sa-l ia de la alta dr...ca mai are niste copii de vaccinat, dar peste mai mult de 10 zile si nu vrea sa-l vaccineze pe al meu la 4 luni si jumatate....astept...ca as iesi afara...
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
tocmai m-a sunat dr si maine ne vaccineaza...asa ca as mai putea iesi o tura pe afara dar a adormit pruncul.
CORAP, nu ai facut stop cardiac cand l-ai vazut asa pe ardeias ??
MANDY, cand te intorci la servici? si kristian ce face? cum doarme?
ANDA, mama cum iti este? presupun ca naspa cu serviciu...poate mai reusesti sa intri sa ne zici una alta despre voi...
SILVIA, da chiar nu iesi deloc? eu cred ca as iesi macar si o juma de ora.. si sa te faci repede bine..si stiu eu? bea un sprite!!!
ardeiasul meu umplut
Buluci spune:
Am pus si noi citeva poze in c.comun!Ptr cine vrea sa ne admire!
Baiatul meu e tare fotogenic, iar dupa parerea mea e mai urit in realitate decit in poze!Eu nu fac parte din rindul mamicilor subiective, dar indiferent cum e, EU MA TOPESC DUPA EL!
Multe mamici absente pe aci, kiar asa ocupate sunt?
Haideti mai, mai intrati si mai povestititi una alta despre copilasi!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
felicia74 spune:
!
Zi mare, fetelor: tati ne-a dat voie sa mergem prin magazine! Am fost in Cora sa luam pampersi la 100 de pcte si-am facut-o lata: am luat 4+ (de la 9 kg in sus)! Mai facem 100 ca sa luam totusi nr 4, deci tot raul spre bine.
Am aruncat si un ochi spre carutze, unul sport, de vara! Am de ales intre Chicco CT si Babideal Multiposition, care sunt in jur de 3 mai mult sau mai putin. Cred ca alegem a doua varianta ca acesta se lasa pe spate si pot pune pe Ilinca inca de pe acum.
Deci Cristina am avut aceeasi parere
Ne-a mai placut un scaun de masa Cam Futura, care pare stabil, plus ca nu e asa scump ca vestitul Polly. Dar pe asta il lasam pe mai tarziu.
Corap cum de unde stiu ca vb putin? De la intalniri! Toata lumea turuia, numai tu ascultai, eea ce era f.bine ca daca ne vedea cineva paream ca tinem monoloage si nu e nimeni interesat.
Ilinca va fi o mare shopping-aritza, ca tare i-a placut atmosfera, muzica, culorile, oamenii care ii zambeau!!
Revin ca s-a trezit bb.
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
Gogolos spune:
Buluci, e un superb bebe al tau si nici nu imi imaginez ca in realitate ar fi altfel! Are o privire de smecher....o sa fie un mare gagicar, asculta la mine! Are o poza in care isi suge degetelul, exact asa arata si al meu cand face acelasi lucru! E un scump, sa iti traiasca si sa se faca mare si destept!
joy04 spune:
ete na! ma laudam ca i-a adormit piticu singurel ...da de unde 20 minute a durat si s-a trezit.
ardeiasul meu umplut