Iasule, mandra cetate! (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumesc frumos Herra!

Vreau si eu 10 oua mici si 4 mari

Multumesc Buli!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Fetele, referitor la cuconiada: eu ziceam sa ne intalnim noi, sa mai punem la punct amanunte, sa va dati cu parerea, sa imi spuneti cam ce ar mai trebui, sa o cunoasteti pe asociata mea, o tipa tare draguta, mamica si ea...Nu garantez ca voi reusi sa angajez personal pana atunci si nici nu stiu sigur daca voi fi gata complet cu amenajarile, depind de multi factori, inclusiv de posta, ca astept un pachet din Cipru cu placute moi, pentru acoperit parchetul in camerele de joaca, ca sa nu se loveasca dumnealor-puiutii, cand or mai cadea...mai astept si un jumper (saltea gonflabila, pt sarit), de la Quelle, Dumnezeu stie cand vine, mai sunt si Sarbatorile, deci nu pot promite ca spatiul va fi OK la acea data Sigur ca eu asa visez, dar...(si nu putem neglija acest DAR...)
Eu as zice sa lasam intalnirea cu copilutii pt 1 iunie de ex si sa facem o sezatoare intre noi, cucoanele, la un pahar de vorba si unul de ...altceva, o cescuta de cafea si o prajiturica...Daca nu reusesc sa cumpar nici mobilierul, va suparati daca servim cafeaua stand turceste pe parchet? Aici glumesc...(ori cel putin asa sper...)
Herra, mi-ar parea tare rau sa nu poti veni, si la cealalta mini-cuconiada ai lipsit, nu mai ai voie!(te roooog...)

Aime, multumim pentru comanda!
Iata de ce sunt in stare manutele celor doua surori, Catia si Sabina; aveti aici un link catre ceea ce au facut ele de-a lungul timpului si anume diverse obiecte de ceramica, minunate toate!

http://galerie-ceramica.uv.ro/

Toate acestea sunt de cumparat, in cadrul aceleiasi campanii umanitare. Daca doreste cineva amanunte discutam pe PM, sa nu ocupam spatiul aici...

Va multumec mult pentru tot!

OU ORNAMENTAL

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Catia si Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

HELLO... Dana, ei bine, eu vreau 10 mari si 10 mici. Oua.
Felicitari pt tot si ne mai vedem. PS. Cum facem cu banii?
Mai vorbim, va las.

Pa ca pic de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!(si-un cognac sa taie greata?)
iote ca azi eu mi-s cea mai matinala asa ca io dau cafeaua
oare se indreapta vremea fetelor? duminica trebuie sa plecam la tara, am de dus niste ciment si un frigider, daca ploua io cum ajung
in alta oridine de idei.....hop si eu la cuconiada(cu sau fara cupil....)io vin.asa ca va las pe voi sa hotarati ce si cum
o zi plina de soare!!!!!
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Dana, venim cu cea mai mare placere si fara puiuti, la dat sfaturi...si la o ceasca de vorba...
Sunt superbe obiectele facute de cele doua fetite, ce mai, au maini de aur.
Oana si eu sunt la a doua cafea, dar se pare ca e cam tare.
O zi frumoasa si fructuoasa azi.
Pupici,
Gbariela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, cat mai e un kg de tort? Si daca punem si o fotografie, la cat ajunge? Multumesc foarte mult,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73608" target="_blank">capitolul(30)

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput